DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Walla Steel öle deme cok ucuz burda bea gecen +1 shard 5m fln gördm para yoktu level kolay sen merak etme bizim clanda war özel assasin chitin giyen adam özel unique shardi bile war lighting li bu serverda hersey kolay bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ozman napmak gerek? +7 mirage ı öpüp başımıza koymak gerek. ama şaka maka bu para kıtlığında +1 mirage lar 20 mil. +7 si kaç kuruştur kim bilir....[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 +1 Shard 35m den baslio. Ozel Chitin Dediki Siyah renk Chitin oda 10m Clan Sahibi Japonlar Cok iyi arakdaslar ama Vereceklerini sanmiyorum O clana ilk giren benim Chtiin set 3 cleaver 4 mirage verdiler.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D [Bu mesaj oQo tarafından 14 Şubat 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 :) hadi bakalım rast gele ozman. Dediğin gibi biri olucna buraya bi ss çakmayı unutma.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 areste +1 mirage 20 m'ye bulursan haber ver ben ustune biraz daha para verip alırm wala[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Doru Özel Chitin ucuz bu serverda ama shard cok az pahali artık onuda yaparız cnm :) bu ara ban fln aticak frp xD forumu killetioz habire biz konusuoz ayıp olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Tribula_IV_, 14 Şubat 2005 16:18 tarihinde demiş ki: lvl 37 assasinim 500-700 arası damage verbiliorum sende bi fark ya da sorun var bilen biri yardımcı olsun bence sana nasil ve kime 600-700 vuruyosun solucanlara mi?! düelde yada savasta denesene ? arkadasin dedigini sanirim anlamamissin[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 dire wolf falan diodur zaten sonra altta yazmıs anlamadım galiba diye.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Valla cvp atamadan duramadım :) abi olay spike ta bitio ben xgenonda 55 assasian im ZerG belki gören vardır abi 8 kişilik parti alamasam bile etkili eleman olmak çok güsel :) 53 olmussun itemlarımız hemen hemen aynı kas 55 ol oyunun tadını cıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 lvl 70 assian kac vuruo gördünmü??[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla çok çok eski şu başlığa gözüm iliştide greddyz diyorum tek party dağıtan assassin için başka da bişi demiyom yok bizzat 2 sene geldi o bıçağı böğrüme böğrüme soktu ordan biliyom myko da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junior_zenci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 HER ZAMAN 0Ç0N SHARD ALACAKSIN BIDE DIKKAT ET ADAMIN USTUNDEKILER CHITIN OLMASIN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Caps off lütfen Assassin yapar damage makinasıdır ama warrioru yenmesi çok zor shell olan bi warrior okadar defansla kaç vurur bilmem ama küçük bir damage[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bak ben orda bütün assassinler mi demişim greddyz mi yapar demişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi assasin leveli esh aynı saglamlıkta itemları olan bir warrioru combo macro kullanmaksızın a-la-maz (.)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolcan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Czde ne partysini dağıtıcak merak ettim Harpy mi ? Trol mu ? apo mu ? Bence çok zor vktk'nın dediği gibi yavas dağıtsın .[signature][hline]Server :Xign .................. NicK :volkann.................. CLaN :free..................... Nation :EL Morad............. LvL :6X Blade Master........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 adonıste greddzy veya bulleyes cok rahat dagıtır cok saglam abanıyolar komboda var halıyle ıtemlerı cok saglam ayrıca adam isi iyi biliyor 8/15 shell set +9 114 ap lı cift shard greedzy malıce varken bana vurdu direk 2.2k dmg ed öldüm :([signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: mrproblem, 14 Şubat 2005 17:30 tarihinde demiş ki: 60 ına gelmish bir assasin in level 50 ye gelip de cz heveslenen bir partiyi alması: Sinsice stealth li bir sekilde partiyi takip eder,tenha bir ortamda partinin en kalabalık yerine girip mageleri temizledikten sonra priesti de ortadan kaldırır ve azcık ugrashtıracak olan asssasin ve warriorlara gecer.cat's eyes ini da acar.O sırada spike dan mefum assasincikler kafalarına spike'ın vermish oldugu damage la shok a girer ölür.Tek basına kalan warrior herkesi olu gorunce town yapmaya kalkar,zamanı warsa az bir damage la kurtulur ama yapamadıysa ne oldugunu anlamadan damage yedigi damageların kac oldugunu sayarken press ok yazısını ekranının tam ortasında gorur.Diger karakterler de defeated yazılarında assasin in kac kisiyi temizledigini saymaktadır. Senaryo boyle.Adı ustunde senaryo,boyle boyle yaptım diye kimseden dinlemedm simdi topic i gorunce ben yazdım :) Şunu bi yapta izliyim be gülüm seni :)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar