Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Merhaba arkadaşlar . İlginç bir olay başıma geldi addonlar ile ilgili. Gruptaki oyuncuların healthları görebilmek için cosmos mod yükle dediler. Bende çektim yükledim , login ekranında modun eski sürüm olduğu yani out of date yazdı , bana öyle birşey denirse umursamamamı söylediler. Cosmos modu yükledikten sonra ping biraz artar gibi oldu aldırmadım. Internettendir diye düşündüm. Fakat bir zaman sonra nasıl oluyorsa bilmiyorum , npc ye görevi bitirip xp mi ve rewardumu almaya geldiğimde konuşup complete quest dedikten sonra internet duruyor. Internet duruyor derken modem kopmuyor , modem online , ve hiçbirşey çalışmıyor , msn disable oluyor , icq kapanıyor , hiçbiryere ping atmıyorum. Ben bunu internet sorunu zannettim. Günde 10 saat makina başında duran bir adam olarak gözlemlediğim sadece wow da mission teslim etmeye gittiğimde oluyor bu . Başka online oyunda oynuyorum , makina başında olmadığım zamanlar sürekli download açık ve internet kesilmiyor. Sadece wow da mission u aldığım adama mission u bitirmeye geldiğimde , internet gidiyor , ping ler request timed out, .... /renew /release de işe yaramıyor ip de alamıyorsunuz modemi kapatıp açmanız gerekiyor tamamen. Böyle bir sorunla karşılaşmış birisi varmı ? Yoksa ben dünyanın en şanssız insanıyımda wow da quest npc lerine dokunduğum zaman internetimin durasımı geliyor ? 4 gündür 30 kere gitti , ve sadece quest veren npclerde oluyor bu , oyunu genel olarak oynarken olmuyor. Addonları sildim , titan koydum yerine işimi görsün diye, fakat sorun devam ediyor. Oyunu silip yüklemeyi düşünüyorum fakat saçmalıyormuyum acaba ? Cosmos bilgisayarın internet bağlantısını kopartırmı ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Aynı olayın bir benzeriylede ben karşı karşıyayım. Makinemde cosmos değil ama bir kaç başka addon yüklü. Seninde dediğin gibi quest complete dediğim anda oyunda bir anda bir lag oluyor.(benim sadece oyunda) Çoğunlukla disconnect oluyorum. Yada lag'e girdiğim anda bir sürü (asd,asdasd,asasdas,asdasd) yazarak oyunda kalmaya çalışıp başarıyorum(yazdıklarımla alakasıda olmayabilir). Ama dediğim gibi bu sadece quest'i complete dediğim anda oluyor. Henuz bir çözüm bulmuş değilim bu konu ile ilgili. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini soylerlerse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o bazı addonlarda database e sürekli bişeyler yolladığı için interneti zorlaması mümkün olabilir büyük oalsılıkla questlerde çok fazla şey yollamaya çalışıyor ondandur. bu tip addonlar bizim ülkemizdeki bağlantılara uygun degil, o kadar hayvani bağlantımız yok, önerim kullanmayın böle şeyler(cosmos thottbota yolluyo bilgileri gibi), kullanıcağınız addonları kendiniz seçin (www.ctmod.net gibi) tek tek gerekenleri yükleyin, hem bağlantınızda sorun olmasın hem boşa bilgisayar kasmasın[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende de oluyor aynisi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben insomniax kullanıyorum.. çok mutlu ve mesudum..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şunu söliim. Cosmos tam bi fps canavarıydı. Zaten çoğu gereksiz addonlardan oluşuyor. En iyisi kendi addon setini vereyim. TitanPanel Gypsy (yükledikten sora buffbar ve hotbarı disable et sadece unit bar açık kalsın) Gatherer Vidyo ayarlarından Ui scale ı 0.72 gibi bir seviyeye getirin Ctraid Gerisinide gönlünüze göre seçin.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 cosmos atlas gatherer titanpanel yüklü ve kuest alıp verirken, q item alınca yada loading screenlerde disconnect oluyorum, ama net in gitmesi die bisi söz konusu deil bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yav bendede tugaf bir sorun oluyor arada palayim kendime buyu yapinca makine resetleniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Cosmos RaidRoll Stunwatch Quickmount equip allinoneinv. blacklist stanceset ct raid assist cosmos un işime yaramayan addonlarını kapadıgım zamandan beri fps sorunu yaşamıyorum , zaten fps i zorlayan cosmos un kendisi değil ıvır zıvır addonları.[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Artık o kadar abarttıki quest bitirince internet gidiyor , complete queste basmayacaksın kural bu. dün 5 kere modemi kapatıp açtım. Supporta mail yazdım bakalım ne cevap verecekler[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: wildpervert, 06 Temmuz 2005 10:04 tarihinde demiş ki: o bazı addonlarda database e sürekli bişeyler yolladığı için interneti zorlaması mümkün olabilir büyük oalsılıkla questlerde çok fazla şey yollamaya çalışıyor ondandur. bu tip addonlar bizim ülkemizdeki bağlantılara uygun degil, o kadar hayvani bağlantımız yok, önerim kullanmayın böle şeyler(cosmos thottbota yolluyo bilgileri gibi), kullanıcağınız addonları kendiniz seçin (www.ctmod.net gibi) tek tek gerekenleri yükleyin, hem bağlantınızda sorun olmasın hem boşa bilgisayar kasmasın hani biliyoruz turk telekomun servisinin kotu oldugunu ama boyle olur olmaz herseyi ttye bok atmakla cok komik duruma dusuyorsun.. yok bu tip addonlar bizim ulkemıze uygun degilmis? koskoca oyun 3-5kb protokokulunun trafik akısı. yok addonun databaseıne surekli birseyler yollurmus.. senin wow gameplay videonu realtimede cosmos serverınamı yolluo kardesım? o kadar guzel bir bag kurmussunki; adam diyor ınternetim hic calısmıyor, hicbiryerden response gelmior... tabi nolcak hemen ttye bok at..alıstık zaten nede olsa... bıseyleri savunacaksan birilerine bok atacaksan ilk once ogrenme zametine gir, biraz bilgin olsun yoksa boyle attıgın mesajlar anca bu kadar olur. hicbir dayanagı olmadan atıp tutarsın anca...[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 add onlar canlari sIkildikca ole saga sola bilgi gonderemezler siz secer gonderirisiniz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oyunu sildim registry de kalıntı bırakmadım , windows dizininde wow ile ilgili birşey kalmışmı diye genel olarak taradım. Makinaya restart attım. Oyunu yükleyip sadece patch yaptım 3 mission yaptım 3 ündede complete mission a basınca internet patladı. Ping atamıyorsun bizim burada gayrettepeden çıkıyoruz internete, oranın ip sine de ping atılmıyor komut satırında ipconfig /release ,/renew yapmak bile işe yaramıyor makine ip refresh bile edemiyor makinanın networku tıkanıyor. Soğudum oyundan bana cevap yazmalarını bekleyeceğim. Olmadı portları gözden geçireceğim. Çok ilginç bir sorun... Disc olup login ekranına döner yeniden bağlanırsında , comlete quest e basıp makinanın internetini tamamen nası durdurursun ? Başka başka oyunlar oynuyorum wow harici makina 7/24 download yapıyor 1 kere olsun internet durmadı. Firewall loglarında gözüme takılan birşey yok , ayrıca firewallsuzda denedim...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya bende Titan Panel yukledim wow dosyasina attim calismadi nereye atmam lazim (bosuna konu acmiyim dedim)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 neyse hallettim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Aşağıdaki adreste bağlantı sorunları ile ilgili bilgiler verilmiş. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 cosmos enteresan bir sekilde bazi modemlerde problem cikartiyor ve zaten cok cok agir bir interface, bence ctmod, bib toolbars filan kâfi.. hatta usenmeyip http://ui.worldofwar.net adresinden tek tek sadece gerekenleri yuklersen cok daha iyi olur. cunku interface'e her ek fps'den ve latency'den odun vermek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ct mod yüklü zaten şu anda bende titan ı kurdum üstüne. OffChu verdiğin link çok güzel çok sağol 1 2 ayar denedim oradan yine bir işe yaramadı bilmemne dosyalarını sil yazmış orada silmez olaydım oyuna girerken bağlantıyı koparıyor artık , yine yeniden kurmak zorunda kaldım oyun çalışsın diye. Support mail cevap vermezse 1 2 gün içinde oraya yazacağım artık başka çare yok[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 disc ve unknown entity sorunu icin network kart ayarlarindan gelismis e girip "checksum offload" secenegini disable etmeyi deneyin , genelde 64 bitlerde yasanior bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 checksum offload seçeneğini tam olarak bulamadım hiç bilmeyen birisine anlatır gibi anlatırmısn eğer biliyorsan nerede olduğunu yukarıda verilmiş olan linktede bundan bahsediyordu , ama network connections a sağ tıklayınca firewalla ayarları ve port izinleri var full dulex ayarları ise device manager dan yapılıyor ... tam olarak nerededir ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar