senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bugün bizim eski müzik setinin anfisini odama aldım (bayağı eski yalnız) pioneer marka modelide dc-100z ben buna kendi elektro gitarımı bağlamak istiyorum fakat nereye bağlayacağımı bulmadım? bir ton giriş çıkış zımbırtı var.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 biraz daha iyi anlatabilmek için fotoğrafla gösterecem ama site bilmiom resim vs upload edebileceğim. 0catch te vardı bir aralar hostingim ama unuttum şifreleri vslerei[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 [spo1=işte resimler][/spo][signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldubu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.[Bu mesaj senko tarafından 12 Temmuz 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bence en yakın elektrikciden yardım al ben grundig kolonlarımı patlattım o şekilde... bizimkiler 35 40 senelik yadigarlardı sanırım üzerlerinde plak falan var :/[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd edit: kolon != hoparlor [Bu mesaj xarion tarafından 12 Temmuz 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abı yanında olsam yapardım benım elektırıonık eşyalkarla aram ıyı ılk aldım amfı kendım kurdum eve :D zor bişi yok denıcen oldu yerde durtcan D:
Öne çıkan mesajlar