Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anfi sorunu

senko

Öne çıkan mesajlar

bugün bizim eski müzik setinin anfisini odama aldım (bayağı eski yalnız)
pioneer marka modelide dc-100z
ben buna kendi elektro gitarımı bağlamak istiyorum fakat nereye bağlayacağımı bulmadım? bir ton giriş çıkış zımbırtı var.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha iyi anlatabilmek için fotoğrafla gösterecem ama site bilmiom resim vs upload edebileceğim.
0catch te vardı bir aralar hostingim ama unuttum şifreleri vslerei[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=işte resimler]

[/spo][signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

[Bu mesaj senko tarafından 12 Temmuz 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bence en yakın elektrikciden yardım al ben grundig kolonlarımı patlattım o şekilde... bizimkiler 35 40 senelik yadigarlardı sanırım üzerlerinde plak falan var :/[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
edit: kolon != hoparlor

[Bu mesaj xarion tarafından 12 Temmuz 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...