Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anfi sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün bizim eski müzik setinin anfisini odama aldım (bayağı eski yalnız)
pioneer marka modelide dc-100z
ben buna kendi elektro gitarımı bağlamak istiyorum fakat nereye bağlayacağımı bulmadım? bir ton giriş çıkış zımbırtı var.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
biraz daha iyi anlatabilmek için fotoğrafla gösterecem ama site bilmiom resim vs upload edebileceğim.
0catch te vardı bir aralar hostingim ama unuttum şifreleri vslerei[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:

[spo1=işte resimler]

[/spo][signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

[Bu mesaj senko tarafından 12 Temmuz 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bence en yakın elektrikciden yardım al ben grundig kolonlarımı patlattım o şekilde... bizimkiler 35 40 senelik yadigarlardı sanırım üzerlerinde plak falan var :/[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
edit: kolon != hoparlor

[Bu mesaj xarion tarafından 12 Temmuz 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...