senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bugün bizim eski müzik setinin anfisini odama aldım (bayağı eski yalnız) pioneer marka modelide dc-100z ben buna kendi elektro gitarımı bağlamak istiyorum fakat nereye bağlayacağımı bulmadım? bir ton giriş çıkış zımbırtı var.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 biraz daha iyi anlatabilmek için fotoğrafla gösterecem ama site bilmiom resim vs upload edebileceğim. 0catch te vardı bir aralar hostingim ama unuttum şifreleri vslerei[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 [spo1=işte resimler][/spo][signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldubu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.[Bu mesaj senko tarafından 12 Temmuz 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bence en yakın elektrikciden yardım al ben grundig kolonlarımı patlattım o şekilde... bizimkiler 35 40 senelik yadigarlardı sanırım üzerlerinde plak falan var :/[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd edit: kolon != hoparlor [Bu mesaj xarion tarafından 12 Temmuz 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abı yanında olsam yapardım benım elektırıonık eşyalkarla aram ıyı ılk aldım amfı kendım kurdum eve :D zor bişi yok denıcen oldu yerde durtcan D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar