nuruk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Arkadas ben bu oynu aldım bana serial no verdi snr indirdim fakat serial yazıcam? lgin giriş yapıyorum kabul etmiyor yardım ederseniz cok sevinirim Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuruk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 PArdon floot gibi olucak ama yanlıs yazmısım ve nasıl duenlicemi bilemedim sorum seriali nereye yazıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oyun ücretli bir oyun galiba haberin yok... :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oyunu direk Plaync.com danmi aldin biraz daha aciklayici yazarsan sana daha iyi yardim ederiz.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuruk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oyun ucretli biliyorum oynu indirdim seriali aldım fakat snr istem dısı problemlerden dolayı w,ndows coktu(oyunu ne olur ne olmaz cd cekmiştim)oynu kuruyorum kullanıcı admı kabul etmiyor ve elimde cd keyim var ama nereye yazıcamı bilmiyorum Aksilik oyna daha hiç giremedim bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Plaync ye login ol account ile Sonra bi Orda Account menegement vardı yanlış hatırlamıyorsam ordan halledebilirsin.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Plaync.com'dan Manage Account bolumu var oraya girersen sorununu cozebilirsin.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuruk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Arkadasım giriyorum ama degişen bir sey yok ne yapmam gerekiyor biraz daha acık anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [email protected] msn adresim genelde online im msn den yardim edeyim sana.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuruk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ok tsk ettim sizi kişi listeme ekledim Benimki [email protected] haberiniz olsun Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kabul ettim online oldugunuzda mesaj atiniz.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar