Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

svchost.exe nedir? [Cpu usage: %100]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bilgisayarı açtıktan 10-15dk sonra bilgisayar kasmaya başlıyor oyunda olsun yada nette olsun sonra task manager'ı açıyorum ve bi bakıyorum cpu usage %100 ve hepsini bu svchost.exe kullanıyo, sonra kapatıyorum direk ve sorunum çözülüyo fakat her açtığımda bu sorunla uğraşmak istemiyorum, kısa ve kesin bi çözüm bilen varsa yazarsa sevinirim.

ps:msconfig'den kapamayı denedim olmadı.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
svchost.exe tek başına öyle bir hata yapmaz. Yüklediğin programlardan biri svchost.exe nin çalışmasını etkiliyordur..

Bu sorunun başladığı sıralarda yüklediğin programları bir kontrol et...[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
sp2 yüklemem. Bu hatayı bayadır veriyor ve ne yüklediğimi hatırlayamıyorum, hergün prog yüklerim ve silerim çok zor hatırlamam.Aslında bi program var windows xp hotfix[sp2] [sp2 olamaz çünkü hiç yüklemedim?] diye bunu silmeye çalışıyorum bana programlar dogru çalışmaz diyo bende silmekten vazgeçiyorumbu nedir? sorun bundan kaynaklanıyo olabilir.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
O isimde bir windows yaması hiç duymadım.

Ayrıca hergün program ekleyip kaldırıyorsan, o programların silinmeyen registerlerini regedit'ten el ile silmen gerekir. Yoksa pc çok yavaşlar. Registerleri silmek için yardımcı bir programda kullanabilirsin. (Download.com da "registery cleaner" diye arattırırsan bir sürü çıkar)[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
1-ctrl-alt-delete yapıorsun.
2-scvvhost.exe adlı programın işlemini sonlandiriyorsun.
3-ara dan scvvhost.exe programını bulup siliyorsun..
Makinen bir daha kasmayacaktır.
hiç bir şekilde yapılandırman bozulmaz merak etme
Mesaj tarihi:
ya o olay svchost değil scvvhost olması lazım svchost hiç bir zaman makineyi kastırmaz ağ baglantı ayarları icindir.
scvvhost ise trojen dir..
Mesaj tarihi:
mistik saol scvvhost.exe'yi sildim, geçtiğini umuyorum.:tup:

@streamin: ewt 3-4 tane scvhost görüyorum dediğini uygulıcam, sanada saol :tup:[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
svchost.exe'yi silmek gibi birşey yapma da..

sonra neden tekrar işletim sistemi yazıyorum dersin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
said:
Laorx, 04 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
scvvhost.exe'yi sildim
[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

[Bu mesaj Laorx tarafından 05 Temmuz 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bwnim svchost.exe de paso nete girmek istio saliim mi bunu zonealarm ile?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...