Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 arkadaşlar bilgisayarı açtıktan 10-15dk sonra bilgisayar kasmaya başlıyor oyunda olsun yada nette olsun sonra task manager'ı açıyorum ve bi bakıyorum cpu usage %100 ve hepsini bu svchost.exe kullanıyo, sonra kapatıyorum direk ve sorunum çözülüyo fakat her açtığımda bu sorunla uğraşmak istemiyorum, kısa ve kesin bi çözüm bilen varsa yazarsa sevinirim. ps:msconfig'den kapamayı denedim olmadı.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 svchost.exe tek başına öyle bir hata yapmaz. Yüklediğin programlardan biri svchost.exe nin çalışmasını etkiliyordur.. Bu sorunun başladığı sıralarda yüklediğin programları bir kontrol et...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sp2 yüklemem. Bu hatayı bayadır veriyor ve ne yüklediğimi hatırlayamıyorum, hergün prog yüklerim ve silerim çok zor hatırlamam.Aslında bi program var windows xp hotfix[sp2] [sp2 olamaz çünkü hiç yüklemedim?] diye bunu silmeye çalışıyorum bana programlar dogru çalışmaz diyo bende silmekten vazgeçiyorumbu nedir? sorun bundan kaynaklanıyo olabilir.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 O isimde bir windows yaması hiç duymadım. Ayrıca hergün program ekleyip kaldırıyorsan, o programların silinmeyen registerlerini regedit'ten el ile silmen gerekir. Yoksa pc çok yavaşlar. Registerleri silmek için yardımcı bir programda kullanabilirsin. (Download.com da "registery cleaner" diye arattırırsan bir sürü çıkar)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 1-ctrl-alt-delete yapıorsun. 2-scvvhost.exe adlı programın işlemini sonlandiriyorsun. 3-ara dan scvvhost.exe programını bulup siliyorsun.. Makinen bir daha kasmayacaktır. hiç bir şekilde yapılandırman bozulmaz merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bnde en son 6 tane svchost vardı ve sisteme aşırı yük bindiriyorlardı silemedim format attım demin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya o olay svchost değil scvvhost olması lazım svchost hiç bir zaman makineyi kastırmaz ağ baglantı ayarları icindir. scvvhost ise trojen dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 guncel norton fix dosyalari+ kav pro 5 isini gorecektir ,sisteminde blaster yada trojan olmasi kuvvetle muhtemel ..svvhost da var scvhost da var ,hatta 3-4 adet scvhost gorebilirsin buyuk olasilik o processlerden birisini blaster arada bir yoklamakta sen olayi ciddiye al[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 mistik saol scvvhost.exe'yi sildim, geçtiğini umuyorum.:tup: @streamin: ewt 3-4 tane scvhost görüyorum dediğini uygulıcam, sanada saol :tup:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 svchost.exe'yi silmek gibi birşey yapma da.. sonra neden tekrar işletim sistemi yazıyorum dersin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet silme ayni olay basima geldi format attim :) yuklediin bi dosya onun duzgun calismasini engellior bi panda yukle pc ni tarat derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 delirmeyin svchost.exe yi kapatirsaniz netle ilgili cogu protokolu de patlatma olasiligina sahipsiniz,dikkat.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Laorx, 04 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki: scvvhost.exe'yi sildim [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Laorx tarafından 05 Temmuz 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 svchost.exe demişler.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bwnim svchost.exe de paso nete girmek istio saliim mi bunu zonealarm ile?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 svchost u zaten istesende engelleyemezsin ,izin ver tabiki[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar