Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 arkadaşlar bilgisayarı açtıktan 10-15dk sonra bilgisayar kasmaya başlıyor oyunda olsun yada nette olsun sonra task manager'ı açıyorum ve bi bakıyorum cpu usage %100 ve hepsini bu svchost.exe kullanıyo, sonra kapatıyorum direk ve sorunum çözülüyo fakat her açtığımda bu sorunla uğraşmak istemiyorum, kısa ve kesin bi çözüm bilen varsa yazarsa sevinirim. ps:msconfig'den kapamayı denedim olmadı.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 svchost.exe tek başına öyle bir hata yapmaz. Yüklediğin programlardan biri svchost.exe nin çalışmasını etkiliyordur.. Bu sorunun başladığı sıralarda yüklediğin programları bir kontrol et...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sp2 yüklemem. Bu hatayı bayadır veriyor ve ne yüklediğimi hatırlayamıyorum, hergün prog yüklerim ve silerim çok zor hatırlamam.Aslında bi program var windows xp hotfix[sp2] [sp2 olamaz çünkü hiç yüklemedim?] diye bunu silmeye çalışıyorum bana programlar dogru çalışmaz diyo bende silmekten vazgeçiyorumbu nedir? sorun bundan kaynaklanıyo olabilir.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 O isimde bir windows yaması hiç duymadım. Ayrıca hergün program ekleyip kaldırıyorsan, o programların silinmeyen registerlerini regedit'ten el ile silmen gerekir. Yoksa pc çok yavaşlar. Registerleri silmek için yardımcı bir programda kullanabilirsin. (Download.com da "registery cleaner" diye arattırırsan bir sürü çıkar)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
mistic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 1-ctrl-alt-delete yapıorsun. 2-scvvhost.exe adlı programın işlemini sonlandiriyorsun. 3-ara dan scvvhost.exe programını bulup siliyorsun.. Makinen bir daha kasmayacaktır. hiç bir şekilde yapılandırman bozulmaz merak etme
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bnde en son 6 tane svchost vardı ve sisteme aşırı yük bindiriyorlardı silemedim format attım demin[signature][hline]shinsetsu desu..
mistic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya o olay svchost değil scvvhost olması lazım svchost hiç bir zaman makineyi kastırmaz ağ baglantı ayarları icindir. scvvhost ise trojen dir..
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 guncel norton fix dosyalari+ kav pro 5 isini gorecektir ,sisteminde blaster yada trojan olmasi kuvvetle muhtemel ..svvhost da var scvhost da var ,hatta 3-4 adet scvhost gorebilirsin buyuk olasilik o processlerden birisini blaster arada bir yoklamakta sen olayi ciddiye al[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 mistik saol scvvhost.exe'yi sildim, geçtiğini umuyorum.:tup: @streamin: ewt 3-4 tane scvhost görüyorum dediğini uygulıcam, sanada saol :tup:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 svchost.exe'yi silmek gibi birşey yapma da.. sonra neden tekrar işletim sistemi yazıyorum dersin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet silme ayni olay basima geldi format attim :) yuklediin bi dosya onun duzgun calismasini engellior bi panda yukle pc ni tarat derim
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 delirmeyin svchost.exe yi kapatirsaniz netle ilgili cogu protokolu de patlatma olasiligina sahipsiniz,dikkat.[signature][hline]
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Laorx, 04 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki: scvvhost.exe'yi sildim [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Laorx tarafından 05 Temmuz 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 svchost.exe demişler.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bwnim svchost.exe de paso nete girmek istio saliim mi bunu zonealarm ile?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 svchost u zaten istesende engelleyemezsin ,izin ver tabiki[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Öne çıkan mesajlar