circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Nedense kalabalık ortamlara gıtmeye korkuyorum..Yanı bır kac kere gıttım her seferınde sıkıntıdan oldum..Sımdı bı arkın dogum gunu var geleemem dedım neden dıyınce bılmıyorum canım ıstemıo dedım oda durumu cakmıs kalabalıktan korkuosun lafını yapıstırdı...Nedense kendımı raat hıssedemıorum..Acaba hepsı ıle samamıyetım olmadıgı ıcın mı bılmıyorum...Of ya sımdı kırdık bı de arkı kotu oldu...:( NOluo bana yaaaa[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi fobi o sanırım , ben de kalabalık olan yerlerde duramıyorum fazla...bi de mesela Kadıköy'de yürüyemiyorum insanlar üstüme üstüme geliyo , direk ara sokaklara kaçıyorum...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bende ilk başta çok utangaç olurum ama bunu yenince çok rahat konuşup eğleniyosun. bende hiç tanımadığım insanlarla dolu bi yerde çoook mutsuz oluyorum ama bi süre sonra çok eğlenceli oluyo. yen korkunu git bence. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bende Kalabalık yerler sevmem.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Utangac falan deılım...Sorun o yerlerde huzursuz olmam....[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yanlış anlamışım kendime göre anladım pardon. o zaman neden bi psikoloğa danışmıyorsun? bende çok dar yerlerde nefes alamadığımı düşünüp kendimi kaybediyorum iğrenç bi fobi benimkide hmpt=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bende korkarım kalabalıkdan heleki böle dansa vs kalkma safhalarında[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Puauhea pıskologa gıtmedıgım sey kalmadı bı de bunun ıcın gıtmek ıstemıorum :)...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kişilikle alakalı bişey belki ama yenmen lazım..çok hoş bişey değil senin açından, sosyal bir sorun bi nevi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 psikoloğa gitmek süper ya böyle herşeyini anlatıyosun o kimseye söyleyemez mwahaha : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kucukken gıtmıstım annemlere solerdı..Tabı artık ıs deıstı..:)..Solemıyor kımseye ama yanı bunun ıcın de psıkolaga gıtmek bayar benı muhtemelen ıvır zıvır sallıcak..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben hazırlıktayken derste uyuyorum die gitmişim kapalı alan korkum yükseklik korkum bide 40 dk ders dinleyemediim olrtaya çıktı bunun için bi sürü para verdik ama =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben hayatımda bi kere gittim ondada pişman oldum adam dedi hayatında seni en çok etkileyen şeyi anlat diye bende genel eve gittiğim günü anlattım gitmiş babama sölemiş babam bi ay dalga geçdi ötüomu diye sinir olmuşdum ya gitmeyin psi doktoruna HRRR :([signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: kenzap, 11 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki: ben hayatımda bi kere gittim ondada pişman oldum adam dedi hayatında seni en çok etkileyen şeyi anlat diye bende genel eve gittiğim günü anlattım gitmiş babama sölemiş babam bi ay dalga geçdi ötüomu diye sinir olmuşdum ya gitmeyin psi doktoruna HRRR :( ona dava açabilirsin ama muhtemelen uğraşmazdın ne gerizekalı psikologlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 donnie darkoda hipnozdayken çocuğun psikoloğunun önünde fermuarlarını açmasına benzemiş =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ahahahapuhuh:D hey allam ne psıkologlar var ..ee sizinki milli olmus.. Flaan :D[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şimdi bu sorun mu bilemiyorum. Öncelikle öyle ortamlardan ben de pek hoşlanmam çünkü zaten pek insan sever biri değilim, gerçekten anlaşabileceğim adamlar zor çıkıyor. Çoğu zaman sadece rol kesiyorum. Ondan yani kendini çok aktif olacağım, hoba sosyal olacağım, her ortama akacağım falan gibi kısıtlama derim. Kabul edilen tabular bence gereksiz bu konularda. Sadece o ortamın seni mutsuz eden etkenlerini iyi gözden geçir, bunlar mantıklı şeylerse ve gerçekten bunları yenmenin gereği yoksa doğrusunu yapıyorsun. Ha olmayan şeyleri sen kendine sorun edip, bu ortamlarda ondan rahatsız oluyorsan. İşte o zaman sorun vardır. Ya kendini geliştirmeye çalış ya da profesyonel yardım al. [Bu mesaj Loras tarafından 11 Temmuz 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kalabalıktan çok rahat olcağını düşünmediğin yerleri sevmiyorsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kalabalık ortamları bende sevmem. En azından disco parti gibi yerlerdeki kalabalıkları. arkadaşalrdan oluşan bir grup desen 30 kişi hep beraber takıldığımızı hatırlarım (millet jandarmayı aramıştı çete gibi bi laf döndüydü ama jandarmada anlamamış sessiz olun diyip gittiler :P) Aslında genelde sorun kalabalık değilde yabancı insanalr oluyor. Yabancıların yanında böyle "Ulan bi yanlış yaparsak batırırız" düşüncesi hakim oluyor. O düşünceyi sevmediğimden zaten çok uzun süre takılmayacağım yerlerde arkadaş aramam. Haaa bir kere kalabalık içindeki inanlardan biriyle muhabbeti kurduummu kimse tutamaz ama işte :( bu arada psikologları, en azından kendim için, tamamen gereksiz görüyorum. Bana sorunlarıma anneme yada başka birine bağlayacak biri lazım değil.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya yabancıların yanında kendini huzursuz hissetmen doğal bence.ama rahatsızsan herkes aynı şeyi söyler belki ama üstüne gitmelisin.en azından yanında sadece bi arkadaşın warken kalabalık ortamlara biraz alışırsan belki daha sonra yalnız da sorun olmaz.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar