Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalabalık

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Nedense kalabalık ortamlara gıtmeye korkuyorum..Yanı bır kac kere gıttım her seferınde sıkıntıdan oldum..Sımdı bı arkın dogum gunu var geleemem dedım neden dıyınce bılmıyorum canım ıstemıo dedım oda durumu cakmıs kalabalıktan korkuosun lafını yapıstırdı...Nedense kendımı raat hıssedemıorum..Acaba hepsı ıle samamıyetım olmadıgı ıcın mı bılmıyorum...Of ya sımdı kırdık bı de arkı kotu oldu...:( NOluo bana yaaaa[signature][hline]MSN:[email protected]

Nothing is real,but pain now....

Sindarin Forumları
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımda bi kere gittim ondada pişman oldum adam dedi hayatında seni en çok etkileyen şeyi anlat diye bende genel eve gittiğim günü anlattım gitmiş babama sölemiş babam bi ay dalga geçdi ötüomu diye sinir olmuşdum ya gitmeyin psi doktoruna HRRR :([signature][hline]Rejim yapan aç pati...
Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kenzap, 11 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
ben hayatımda bi kere gittim ondada pişman oldum adam dedi hayatında seni en çok etkileyen şeyi anlat diye bende genel eve gittiğim günü anlattım gitmiş babama sölemiş babam bi ay dalga geçdi ötüomu diye sinir olmuşdum ya gitmeyin psi doktoruna HRRR :(

ona dava açabilirsin ama muhtemelen uğraşmazdın ne gerizekalı psikologlar var...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu sorun mu bilemiyorum. Öncelikle öyle ortamlardan ben de pek hoşlanmam çünkü zaten pek insan sever biri değilim, gerçekten anlaşabileceğim adamlar zor çıkıyor. Çoğu zaman sadece rol kesiyorum. Ondan yani kendini çok aktif olacağım, hoba sosyal olacağım, her ortama akacağım falan gibi kısıtlama derim. Kabul edilen tabular bence gereksiz bu konularda.
Sadece o ortamın seni mutsuz eden etkenlerini iyi gözden geçir, bunlar mantıklı şeylerse ve gerçekten bunları yenmenin gereği yoksa doğrusunu yapıyorsun.
Ha olmayan şeyleri sen kendine sorun edip, bu ortamlarda ondan rahatsız oluyorsan. İşte o zaman sorun vardır. Ya kendini geliştirmeye çalış ya da profesyonel yardım al.

[Bu mesaj Loras tarafından 11 Temmuz 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kalabalık ortamları bende sevmem. En azından disco parti gibi yerlerdeki kalabalıkları. arkadaşalrdan oluşan bir grup desen 30 kişi hep beraber takıldığımızı hatırlarım (millet jandarmayı aramıştı çete gibi bi laf döndüydü ama jandarmada anlamamış sessiz olun diyip gittiler :P)

Aslında genelde sorun kalabalık değilde yabancı insanalr oluyor. Yabancıların yanında böyle "Ulan bi yanlış yaparsak batırırız" düşüncesi hakim oluyor. O düşünceyi sevmediğimden zaten çok uzun süre takılmayacağım yerlerde arkadaş aramam. Haaa bir kere kalabalık içindeki inanlardan biriyle muhabbeti kurduummu kimse tutamaz ama işte :(

bu arada psikologları, en azından kendim için, tamamen gereksiz görüyorum. Bana sorunlarıma anneme yada başka birine bağlayacak biri lazım değil.[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :???
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

ya yabancıların yanında kendini huzursuz hissetmen doğal bence.ama rahatsızsan herkes aynı şeyi söyler belki ama üstüne gitmelisin.en azından yanında sadece bi arkadaşın warken kalabalık ortamlara biraz alışırsan belki daha sonra yalnız da sorun olmaz.[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...