Laroux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bunun gibi bir $ey yazdim php ile, ozenen bezenenler icin source'u yayinlayasim geldi. said: $x = urldecode(stripslashes($HTTP_GET_VARS['x'])); if ($x != '' && $HTTP_GET_VARS['parola'] == 'paticik') { $handle = fopen('./quote.txt', 'w'); fwrite($handle, $x); fclose($handle); }; if (!extension_loaded('gd')) { if (!dl('gd.so')) exit; }; $im = imagecreate(350, 18) or exit or die; imagefill($im, 1, 1, imagecolorallocate($im, 228, 218, 197)); imagestring($im, 1, 5, 5, date('[H:i] ') . implode("n", file('./quote.txt')), imagecolorallocate($im, 0, 0, 0)); header('Content-type: image/png'); imagepng($im); ?> oncelikle saveoften.net'den ek$i minibrowser plugin'i indirerek, "http://www.liste.net/1/quote.php?x=%a - %s&parola=paticik" tarzinda url'inizi belirtiyorsunuz, parola'yi da degi$tirmeyi unutmamanizi tavsiye ederim. gd extension'una sahip php 4.x yuklu bir web sunucu'ya upload ederek cali$tirabilirsiniz ancak bunu, bilgisi olmayanlarin kullanmamasi veya bilgisi olan ki$ilerden yardim istemesi uygun olacaktir.[hline]things have never been so swell, i have never felt so well. pain, you know you're right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Elini opesim geldi ya :))[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Seni sevdigimi yinlemek isterdim, ancak forum ortaminda olunca ibnelige cekilir diye korkuyorum. bi bi[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 not/ek: ftp'ye upload ederken webserver'da quote.php'nin oldugu dizinde chmod write izni olan bo$ bir "quote.txt" dosyasi da olu$turmalisiniz.[hline]things have never been so swell, i have never felt so well. pain, you know you're right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Chmod Write: 777[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sitro: Laru`ya asilma. ryan: ben kimseye asilmam :p ryan: laru "sitro: laruya asilma. laru : Haha! O mu asilacakmis? ryan: sanirim.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 konusmak bile istemiyorum..[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Yeni imzam cogu $eyi anlaticaktir dilerim ki.[hline]i have no fears, there is only ryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Son zamanlar da imza konusunda buyuk atilimlar yapiyorsu, dikkatimden kacmadi.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paticik fm için olur belki (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 pepelek fm icin "the code" bolumunun saginda "$u an $u caliyor" yapilabilir, evet.[hline]i have no fears, there is only ryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar