Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Temmuz 1987 Ulan ne çabuk geçmiş zaman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar yarın doğum günüm gelmek istiyen varsa Küçükyalıda House Party vercem beklerim :)...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Her geleni alacaksan, uğrarım belki ayaktan:)[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
Şuan listeye baktımda 17 tane kız var 4 tane erkek var.. :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 11 Temmuz 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
Şuan listeye baktımda 17 tane kız var 4 tane erkek var.. :)

Bende geliyorum 5 erkek yap onu ltfn.[signature][hline]bla

Mesaj tarihi:
:) erkekler 5 oldu... kızlar 17 bakın yanlız anlaşalım 2 si eski sefkilim onlara bulaşmayın 1 tanede yenisi var onada lütfen.. gerisi salı verin...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
nice senelere. Bide gelin falan diyonda mesela geldik diyelim tanımıyon etmiyorsun kimseyi sap gibi çok entersan bi durum olurdu :) o cesaret bende yok :-)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
SteelBB
Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı?[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
Sübyan takılıyorum hepsi 10 yaşında :) 87 li hepsi..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
RedallHoor
Ev partisi ağır kaçar o yaşta çocuklara. Sen Mc Donalds'ta falan kutla iyisimi:). Yada lunaparka gidelim hep beraber...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
Harbi ya... :) Beni zor taşıyor ev
.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Abi yarında doğum günüm bakalım topic açıcak biri çıkacakmı iyiki doğdun die yoksa iyiki doğmuşum die topic i benmi açıcam..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
SteelBB
Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı?

Abi sen geliyorsan tmm:)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..

Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 11 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
Sübyan takılıyorum hepsi 10 yaşında :) 87 li hepsi..

3 yaş farketmez.

sen eski sevgililerini bana söylersin ayırırım onları.[signature][hline]bla

Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB
Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı?

Abi sen geliyorsan tmm:)

Gelirim gelmesine de işten saat 6'da çıkıyorum. Tophane'den Küçükyalı'ya gelmekte 1.5-2 saatimi alır sanırım. Ama hauz parti dediklerine göre zaten gece olması lazım:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 11 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
Abi yarında doğum günüm bakalım topic açıcak biri çıkacakmı iyiki doğdun die yoksa iyiki doğmuşum die topic i benmi açıcam..

bugun de benım dogum gunum ama ne topık var nede bıse:(
nese ıyıkı dogdum ben :(

bu arada senınde dogum gunun kutlu olsun[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB

Abi sen geliyorsan tmm:)

Gelirim gelmesine de işten saat 6'da çıkıyorum. Tophane'den Küçükyalı'ya gelmekte 1.5-2 saatimi alır sanırım. Ama hauz parti dediklerine göre zaten gece olması lazım:D.

:) doğru şimdi çaktım daha gece olucağını. abi ben taaa sinanobada oturuyorum. :P (B.çekmeceden sonra) orda kalamıcağıma göre kimsede. Yattı valal bizim iş:/ Nese nevizadede telafi edelim ama bunu:)

edit: _gZm_ senin içinde daha nice senelere..

[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:

[Bu mesaj SteelBB tarafından 11 Temmuz 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gzm Doğum günün kutlu olsun.....[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...