RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet arkadaşlar yarın doğum günüm gelmek istiyen varsa Küçükyalıda House Party vercem beklerim :)...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Her geleni alacaksan, uğrarım belki ayaktan:)[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kızlar var mı birader sen onu söyle[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şuan listeye baktımda 17 tane kız var 4 tane erkek var.. :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 RamsesII =) Şimdiden kutlu olsun, yarında ayrıyetten kutlarız.[signature][hline]bla
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: RedallHoor, 11 Temmuz 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Şuan listeye baktımda 17 tane kız var 4 tane erkek var.. :) Bende geliyorum 5 erkek yap onu ltfn.[signature][hline]bla
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hağs partili doğum günün kutlu olsun[signature][hline]shinsetsu desu..
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :) erkekler 5 oldu... kızlar 17 bakın yanlız anlaşalım 2 si eski sefkilim onlara bulaşmayın 1 tanede yenisi var onada lütfen.. gerisi salı verin...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 nice senelere. Bide gelin falan diyonda mesela geldik diyelim tanımıyon etmiyorsun kimseyi sap gibi çok entersan bi durum olurdu :) o cesaret bende yok :-)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....."
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 SteelBB Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı?[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sübyan takılıyorum hepsi 10 yaşında :) 87 li hepsi..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 lol bu gıdısle ev tasıma kapasıtesını ascak :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 RedallHoor Ev partisi ağır kaçar o yaşta çocuklara. Sen Mc Donalds'ta falan kutla iyisimi:). Yada lunaparka gidelim hep beraber...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Harbi ya... :) Beni zor taşıyor ev .[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dogum gunun kutlu olsun dıyelım :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Küçükyalı'da oturuyorum gelirim :D neresinde oturuyosun ?[signature][hline]peace!
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Abi yarında doğum günüm bakalım topic açıcak biri çıkacakmı iyiki doğdun die yoksa iyiki doğmuşum die topic i benmi açıcam..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Keyzar, 11 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: SteelBB Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı? Abi sen geliyorsan tmm:)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....."
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: RedallHoor, 11 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Sübyan takılıyorum hepsi 10 yaşında :) 87 li hepsi.. 3 yaş farketmez. sen eski sevgililerini bana söylersin ayırırım onları.[signature][hline]bla
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 O me fe ge o ne parti öyle.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: SteelBB, 11 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki: said: Keyzar, 11 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: SteelBB Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı? Abi sen geliyorsan tmm:) Gelirim gelmesine de işten saat 6'da çıkıyorum. Tophane'den Küçükyalı'ya gelmekte 1.5-2 saatimi alır sanırım. Ama hauz parti dediklerine göre zaten gece olması lazım:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: RedallHoor, 11 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Abi yarında doğum günüm bakalım topic açıcak biri çıkacakmı iyiki doğdun die yoksa iyiki doğmuşum die topic i benmi açıcam.. bugun de benım dogum gunum ama ne topık var nede bıse:( nese ıyıkı dogdum ben :( bu arada senınde dogum gunun kutlu olsun[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Keyzar, 11 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 11 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki: said: Keyzar, 11 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: SteelBB Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı? Abi sen geliyorsan tmm:) Gelirim gelmesine de işten saat 6'da çıkıyorum. Tophane'den Küçükyalı'ya gelmekte 1.5-2 saatimi alır sanırım. Ama hauz parti dediklerine göre zaten gece olması lazım:D. :) doğru şimdi çaktım daha gece olucağını. abi ben taaa sinanobada oturuyorum. :P (B.çekmeceden sonra) orda kalamıcağıma göre kimsede. Yattı valal bizim iş:/ Nese nevizadede telafi edelim ama bunu:) edit: _gZm_ senin içinde daha nice senelere.. [signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." [Bu mesaj SteelBB tarafından 11 Temmuz 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gzm Doğum günün kutlu olsun.....[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 leventten minibus kaldırıcam =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Öne çıkan mesajlar