Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Temmuz 1987 Ulan ne çabuk geçmiş zaman

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

:) erkekler 5 oldu... kızlar 17 bakın yanlız anlaşalım 2 si eski sefkilim onlara bulaşmayın 1 tanede yenisi var onada lütfen.. gerisi salı verin...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

nice senelere. Bide gelin falan diyonda mesela geldik diyelim tanımıyon etmiyorsun kimseyi sap gibi çok entersan bi durum olurdu :) o cesaret bende yok :-)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

SteelBB
Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı?[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor
Ev partisi ağır kaçar o yaşta çocuklara. Sen Mc Donalds'ta falan kutla iyisimi:). Yada lunaparka gidelim hep beraber...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yarında doğum günüm bakalım topic açıcak biri çıkacakmı iyiki doğdun die yoksa iyiki doğmuşum die topic i benmi açıcam..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
SteelBB
Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı?

Abi sen geliyorsan tmm:)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB
Bir yerde toplanır her beraber gideriz. Yolda da kaynaşırız bir güzel, sonrası Allah kerim:). Bu arada kızların yaş ortalaması da 87 falan mı?

Abi sen geliyorsan tmm:)

Gelirim gelmesine de işten saat 6'da çıkıyorum. Tophane'den Küçükyalı'ya gelmekte 1.5-2 saatimi alır sanırım. Ama hauz parti dediklerine göre zaten gece olması lazım:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 11 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
Abi yarında doğum günüm bakalım topic açıcak biri çıkacakmı iyiki doğdun die yoksa iyiki doğmuşum die topic i benmi açıcam..

bugun de benım dogum gunum ama ne topık var nede bıse:(
nese ıyıkı dogdum ben :(

bu arada senınde dogum gunun kutlu olsun[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB

Abi sen geliyorsan tmm:)

Gelirim gelmesine de işten saat 6'da çıkıyorum. Tophane'den Küçükyalı'ya gelmekte 1.5-2 saatimi alır sanırım. Ama hauz parti dediklerine göre zaten gece olması lazım:D.

:) doğru şimdi çaktım daha gece olucağını. abi ben taaa sinanobada oturuyorum. :P (B.çekmeceden sonra) orda kalamıcağıma göre kimsede. Yattı valal bizim iş:/ Nese nevizadede telafi edelim ama bunu:)

edit: _gZm_ senin içinde daha nice senelere..

[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:

[Bu mesaj SteelBB tarafından 11 Temmuz 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...