Teoman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2001 Ben Bu TTnet İn Serverına Geçmek İçin Çok Mu geç Kaldım! :-( Ne Zaman Açıldı Bu Server Ya Bu Arada Vestel Yetkilileri Şu Server ı ne Zaman Açıcaksınız Yaaa Deli Gi,bi Sizin Şu Manyak Server ınızın Bitmesini Bekliyom......................... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Çok mu geç kaldım cevaplamakta acaba... Neyse cevaplamıyım o zaman.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 looooooooooooooooooollllllllllllllllllllll[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Prawler o tarihlerde bi server acmisti ama... sonra kapamisti :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ahaha[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 w7f?![hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar