BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 takılmak için bile kötü ya orası :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok ya 5kb ile download yaparken bu sunucuda arka planda oynamak o kadar da kötü değilmiş :P[signature][hline]Saniyede 5kb ile Ka indiriyorum. Yaklaşmayın; kurulu bomba gibiyim. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi daha istiyoz bis boss event :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ulan onca adam kestim bi halt çıkmadı kasılmaz orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yakında gorursunuz bu serverler bırlesecek mıllet mykoya geciyo[signature][hline]6x b1-2-3 eL morad*archer 6x x1-2 karus*mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Uskonun ölüşünün resmi.aha.yazık tabi sevinmiyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Adamlar yapıyorlar editleri. Hak ettiler.[signature][hline]CrawLing in my skiN [Bu mesaj Reflective tarafından 12 Temmuz 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar