vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yok be canli örnekleri var benim yanimda, dombili bi hans vardi zamaninda, artik playboy oldu {=) e tabi en fazla 6 seans gerekiyo akupunktur'a ,bide sigara icmezsen daha bi etkili oluyormus. Birde etkisini anca 4-5 ay icinde gösteriyomus. Tabi ,her insan etkilenmeyebilir ,bünye meselesi ..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sen o gercegi kabul etmissen bi kere , zaten etkisi olmaz =) Tabii ki sadece o ignelere güvenip, habire yemicen. bana igne soktular simdi , istediimi yerim ben.. nasil olsa bisi olmaz mantigiyla ,ise yaramaz tabi {=P[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yahu tutun bogazınızı işte bundan otesi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 saat 16:49 bu saate kadar yediklerim : sabah kahvaltı peynir zeytin az miktarda ekmek,öğlen bir porsiyon izmir köfte ( az yağlı yaptırdım =) ) şimdide çok aç hissettim ve biraz meyve suyuyla makarna yedim ufak bi tabak o kadar kendimi gayet dinç hissediyorum daha dün geceye kadar günde 2 lt kola içerdim =)[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 izmir kofte , makarna , meyvesuyu olm sen manyak mısın? boyle kılo verilmez. bi kere zaten açlık hissetmeden kilo verilmez. Başlarda açlık hissediceksn , sonrasında alışıcaksın bu hisse normal gelicek sana. En onemlısı zaten ılk iki üç gundur. Resmen aç geziceksin ki bunye biraz alışsın. AÇ dediğim eskiden yediğinin maksimum 1/3 'ünü yiceksin.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 istersen verirsin ya herkes kendı kafanda bıtıyor aılen fılanda bıraz destek verdımı gerısı gelır bıde kılo verdıkce veresın gelır o hıssı tattıktan sonra[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Yeto, 08 Temmuz 2005 16:57 tarihinde demiş ki: izmir kofte , makarna , meyvesuyu olm sen manyak mısın? boyle kılo verilmez. bi kere zaten açlık hissetmeden kilo verilmez. Başlarda açlık hissediceksn , sonrasında alışıcaksın bu hisse normal gelicek sana. En onemlısı zaten ılk iki üç gundur. Resmen aç geziceksin ki bunye biraz alışsın. AÇ dediğim eskiden yediğinin maksimum 1/3 'ünü yiceksin. 1/3 ünden daha az yedim =) ben normalde insan üstü yerdim heleki son zamanlar abartmışdım[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 beyaz ekmek yerine , kepek ekmedigini , yani naturel dogal ürünleri tercih etmelisin. Ve ayrica sadece meyve ve sebze yiyerek olayi cözebilirsin. Yag olarakta zeytin yagi kullan. ha bide meyve sularina dikkat et , icinde katki maddesi ve seker oluyor. En iyisi kendin Slk sen. yada sadece su ic, günde 5 litre ic hatta. Su vücutdaki yaglari eritir. ooff.. diyetisyen olmaliyim ben ![signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ultra dombili biri olarak bir kaç tavsiye... günde 5 litre kola içme çikolata yeme cips ürünlerden uzak dur.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 devamlı su iç ve acıktığın zaman İzmir kofteye değilde karpuz veya salatalığa saldır. Cunku bu meyvelerın yüzde 90 nı fılan su. hem tokluk hissi uyandırır hemde daha sağlıklı izmir köfteden :D sen zaten izmir köfte dedin bitirdin beni :D bu arada günde 3 set karın sıkıştırma hareketini unutmuyoruz.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eğer sağlığını ciddi anlamda tehdit oluşturacak kadar kilolu isen-öyle anlatmışsın- zaten kolesterol, trigliset gibi değerlerin de yüksektir muhtemelen. diyetisyen sana en uygun beslenme programını verecektir, kulaktan dolma bilgilerle yola çıkma eğer bu kadar kararlıysan.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 08 Temmuz 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Apache, 08 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki: fazla dert etme barışık ol kendinden utanmana gerek yok [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 alla alla adam utanıyorum demıyorkı sonucta kilo iyi bisey deil vucuduna heryonden zararlı bı olay[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Şimdiii. Tuvalet muhabbetini görünce tutamadım kendimi. Tahmin edebiliyorum vaziyetini. 1.96 107-110 kilo bir varlık olaraktan sürdürmekteyim yaşamımı. Bu 1.96lık kısmın büyük bir bölümü bacakalrdan kaynaklanıyor. Alaturka tuvaletler en başalrda resmen bir kabusa dönüşsede kot pantolonla girmediğin sürece alışman zor olmaz :D Ben bir ara Çanakkale'de ikamet etmişken (ablamın yanına gitmiştim bir aylığına) hayatım biglisayar başında akşam yemeği ve öğlen yemeği yerine pizza (büyük boyan aşağısı kurtarmaz) götürür evden dışarı 2 günde bir çıkar hald egeçirmiştim. 117 lere kadar çıkmıştı o ara kilom. (Hala düzeltmeye çalışıyorum.) Nisan ayında oluyor bu dediğim. Sonrasında eve döndüğümde baktım millet ben odaya girmeden selam vermeye başlıyor (:P) "Aha batırdık" dedim. Çok bir şey yapmadım gerçi. Zaten normalde günde 5lt kadar su içen bir kişiyim. Çocukluğumdan beri sula problemim var. görmeye dayanamıyorum bile. İçiyorum hemen :) Ama karnı doldurmak açısından fena değidlir bu su. (Miden bomboşken sakın içme. Sürünürsün) Ben Balıkesir'de oturduğum içindışarıda gittiğim yerlerin arası fazla uzak değil. en uzak 1 saat diyebilirim yürüyerek. O sebeğten mümkün olduğunca yürürüm. Minibüs gibi araçları hava çok sıcaksa giderken kullanırım (Terli halde insanalrın içine gireceğime) İstanbul'da falan oturuyorsan evine bir iki durak önce inip yürüyerek biraz yarar sağlayabilirsin. (Dönüşlerde yürümeni öneririm. Terleme çok oluyor bu havalarda :D) Yiyecek konusunda bir şey dyemem çünkü hala yerim ne bulursam :) Gerçi ben etrafımdaki insanalrın aksine çabuk doyan bir tipim ama gaza getirmeler olursa duramam :D Ama her yemekten sadece 1 tabak deneyebileceğin en iyi taktik. Şartlandır kendini. Haa birde arada mekik denen şeyi yapabildiğin kadar yap. Ben spor salonuna giderken (geçen sene gitmiştim 2 ay. Kollarım hala orada kullandığım çalışmaları yaptığım için gelişmiştir :)) bir süre sonra baya bir mekik çeker olmuştum. Ama bu sene ilk denememde 7den sonra "BÖAAAAAAHHH" şeklinde bir nidayala kendimi yere attım. Şu an saymadan yapıyorum. isyan bayrakları çekilip bir yerlerime batana kadar çalışıyor vücut :P Karnın bir süre istein dışında hareketler yapabilir ve ağrıyabilir :) Yapabildiğin kadar yapmayı dene. Ben Mayıs ayından beri her gün yukarıda dediklerimi yapıyorum. Her gün en az 15 dakiak yürürüm. Şu an dediğim gibi 110 düşmüştüm en son. Haa yaz geldi deniz tepinme falan derken yeme miktarı baya azalıyor ve denizde vücudu çalıştırıyor. Bu sayede baya kilo verebilirsin. Ben bu yaz sonunda 100 olmayı planlıyorum. Gayet uygun olacak o zaman eminim. Ama birde kıyafet olayı var. Siyah giymek her ne kadar güzel olsada yeterince bol değilse bir embesil gibi gözükmene sebep olabiliyor. (geçen yolda yürürken camdan yansımamı gördüm. Kaçıyordum resmen ilk anda) Kıyafet önemli :) Kolay gelsin aç pati yoldaş :) Aha şimdi aklıma geldi ekleyeyim. Kahvaltılar haricinde (ki oradada oldukça az olmalı) ekmeğe pek dokunma. Hiç iyi değil) [signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez [Bu mesaj Solufain tarafından 09 Temmuz 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 @vanille, Şahsen butun yaz sigara içtiğim için acıkmadım sanırım, 2 günde bir yemek yiyorum. Bende anlamadım günde 2 saat uyuyorum, hiç yemek yemiyorum. Hastalık haline geldi bende bu 2 ayda 14 kilo verdim 67 kiloya düştüm tığ gibi bişe olduk. yok böyle bi olay ve daha tatile gidicem en iyisi bi doktora gideyim. kenzapım sende takma, ne balıklar yicez senle kiloymuş peah kız peşinden koşturacam seni sonra kendi kendine verirsin =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bak ben sana sunu soylıyım bende zamanında cok kıloluydum taaa ki korkumu yenıp te spora baslayıncaya kadar sımdı gıdıosun bı spor salonuna yazılıosun başta 1 aylıgına we her gun gıdıosun sonra bu 1 ay gectıkten sonra bakıosun kı işe yarıyacak tabıı bunun yanında az yemek yemen lazım sonra dırek eger ist.teysen ben senı alıp bızım Kung-Fu salonuna yazdırcam romatızma fln hıkaye olcak bak gorceksın ben ılk basladıgımda spora 90 kıloydu boyum da 1.77 dı boy hala aynıda yemın edıyorum tam 20 gunde 7 kılo werdım su an 83 kıloyum we wucudum hafıften şekıl almaya baslıo eskıden olmayan ustlerım felaket guzel oturuyo bıde ben de bı sorun wardı gobegım cok wardı benım sımdı bıraz oranlı oldu kollar gogusler we gobek yanı su aralar bıde rejım yapsam cok ıyı olcak bak bız spordayken sıyah kıyafet gıyıyoruz orda zayfılamak ıcın gelen bırı daha war nası bılıomusun o sıyah kıyafetın arkası sırtım kadar ter oluyodu artık wucudumdan ıslanmısım gıbı ter akıyodu neyse iyi şanslar ayrıca ben dayanamam boyle bırı gelınce yaa kılo wermem lazm kımse bana bakmıyo cok mutsuzum felan dıyınce eger ıst.teysen ben sana kılo werdırırım[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Apache, 08 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki: fazla dert etme barışık ol kendinden utanmana gerek yok Bu sadece sanal bir mutluluk yaratır içinde hep kalır bazı şeyleri yaşayamamak gerçekten mutlu olmak kilo vermenle gelir. Emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bol su ve devamlı spor yapmak işe yarar sanırım tabi insan spor yapınca iice acıkır ona görede az yemek şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kilover.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Body'ye git, yağlar kas olsun, birazda erir. Bende 58 kiloyum nası şişmanlıcam yardım plz![signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sende bodye gıdıceksin. ama oyle kıytırıktan ıkı aletı satın alıpta hemen işletmeye sunan yerler yerıne biraz daha işi ciddi yapan yerleri tercıh ediceksin. boyle bı yer bulduktan sonra spor hocalarına ben kilo almak istiyorum dersen sana gerekli diyet ve ilaçları verirler.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ne ilacı allasen aklına girme adamın ilaçlarla. protein tozlarını fln diyosan zaten adamın vücudunda yeteri kadar protein vardır. bu arada günde 2.5lt kola içiyodum fln demişsinde kilo verme olayında bırakılması gerekenlerin en zoru koladır. kafeinsizli adamı baş agrısından yamultuyor. bu arada kendine bi ögün sayısı belirle 3-5 arası. son ögünlerde sebze agırlıklı hamursuz yemekler ye. saatleri çok önemli bu ögünlerin şaşırmamaya gayret et. protein ve karbonhidrat veren gıdaları birbirinden ayır. mesela köfte ekmek yeme onun yerine sadece köfte ye yanına yogurt fln koy. aklına yemek fln gelirse git bi bardak su al onu iç. ne kadar gelirse o kadar iç bi yerden sonra tıkanırsın ztn. ben sigarayı bırakmak için şu aralar onu yapıyorum. dün yaklaşık 3 lt su içtim sigara içmemek için sonra el alışkanlıgı dalmışım yakmışım bi tane içtigimizle kaldık. fakat genel olarak işe yarıyor bu yöntem. su yerine light yogurtta iş görür.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Burda trgdy lik bişeler seziorm:D[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 konuya ters açıdan baktığımda;bende kilo alamıyorum, yemek yiycem diye harçlığımı biritiyorum olmuyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Ferrero, 09 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Body'ye git, yağlar kas olsun, birazda erir. Bende 58 kiloyum nası şişmanlıcam yardım plz! Kalıp kalıp tereyağı ye.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar