Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilolarım ve Hayatım

kenzap

Öne çıkan mesajlar

110 kiloyum 170 boyundayım 17 yaşındayım.Kilolarım hayatımda ne yapıcağımı etkiliyor buna alışmışdım taki bu günki olaya kadar ben normalde klozete tuvalet yaparım rahat olur fakat hepde düşünürüm normal tuvaletlerede yapabilirim diye bu gün kuzenlerimde kaldıgım için klozet bulamadım ve tuvalete gitme ihtiyacı hissettim yemin ediyorum 60 dk civarı sürdü tuvaletimi yapmam toparlanmam zor çömeldim çok kötü hissediyorum kendimi 70 yaşında gibi hissettim bide bende romatizma var onunda etkisi var :( çok kötü ya

Uzun lafın kısası kesin kararlıyım bu yaz 80 kiloya düşüyorum bana altın öğütler verin. Yaşayanlar tecrübeli olanlar bana yardım edin ne yapmalıyım ne kadar spor yapıyım ( romatizmam var vucudumu zorlayamıyorum )[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Sosyal ağlarda paylaş

hergun ama hergun fitness salonuna git bnm kuzen 130 kiloydu 80 kiloya dustu tanıyamaz olduk zayıflayınca ama hergun aksatmadan azimle gidiyodu ama yemekte yemiyodu gunde 1 max 2 ogun fln yiyodu..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

dayımda 130 kiloydu boyu 190 dı 33 yaşında kalp krizinden öldü.Böle giderse sonum aynı ama bu sefer kararlıyım kafaya koydum kesin zayıflıyorum haftaya tatile gitcem bol bol yüzcem plajda kızları rötgenlicem =)[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Sosyal ağlarda paylaş

Diyetisyenden şaşma arkadaşım. Kendi çağında halletmek her zaman daha iyi gibi gözükür ama hayır. Ben başka bir problem yüzünden beslenme düzenimi boşdum ve neticesi gerçekten çok acı oluyor.
Kendine telkinlerde bulunursa ve iradene güvenirsen bir diyetisyen ile hepsinin üstesinden gelirsin.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

diyetisyenle ugrasmak istemiyorsan soyle de yapabilirsin,

duzenli spora basla ozellikle yemek sonrasi, normal ogununu de sistematik olarak azalt. yuksek kilolarda zaten hizli baslarsin zayiflamaya.

ha sakin ama sakin hic bisi yememezlik yapma, ben bi ara 4 kilo vericem diye hirs ettim. sonu hastanede bitiyo.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Sosyal ağlarda paylaş

40gün gibi bir sürede22kilo vermiştim,sağlıklı diildi tabi ama kötü etkisini görmedim 2senedir,halende kilomu koruyorum,almadım geri..

Kilo vermek istiyorsan öncelikle feragat ediceksin hayatından biraz,eğer bunu yapamam diyorsan hiç girme bu işe,5kilo veripte10kilo almak istemezsin heralde..

Ben diyetisyene gitmedim,ama okuduğum kitaplar doğrultusunda yaptım bunları..Klasik gelicek ama;
--spor yapıcaksın
-- az yiyiceksin ama 5öğün yiyiceksin..(öğün sayısının fazla olmasının nedeni mideni devamlı çalıştırman lazım)
--alkol alma,kalorileri fazla..Kola içme bu da metabolizmanı yüzde40civarında yavaşlatıyordu1-2saatliğine(yanlış hatırlamıyorsam)
--akşam8den sonra birşey yememeye çalış,mümkünse su dışında birşey girmesin vücuduna..
--diyetteyken ilk 1hafta,10gün güzel kilo verirsin,sonra bu kilo vermen1hafta gibi bir süre durucak,bu arada sakına bırakma diyeti(bu işinde mantığı;ilk günler vücut fazlalıklarını atar,toksinleri temizler,karbonhidratları yakmaya başlar..1hafta böyle devam eder,verirsin kilonu...sonra 1hafta duraklama devrine girer,vücudun kıtlık psikolojisidir bu ara..ve bu aradan sonra asıl ihtiyacın olan;yağ yakma devresi başlar..)

Dediğim gibi zor olucak,hayatından ödün vermen gerekicek ama yaşam boyu bişeylerden ödün vermektense2-3ayından ödün ver kurtul kilolarından,başarılar
Sosyal ağlarda paylaş

kısa bi tavsiye de benden 4 sene once bende 110 kiloydum. sıkı bi rejim ve spor yaparak 3 ayda tam 30 kilo verdim ve 80 kiloya dustum allaha şükür çok rahatladım kendimi 10 yaş dahah genç hissetmeye başladı. kilo vermek için en önemli şey abur cuburları kesiceksin (çikolata-cips) ondan sonra mutlaka spor yapıcaksın. zamanla sabrederek kurtulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiye vermek haddime düşmez fakat diet türü şeyler kimsenin işine yaramaz bir süre kasarsın kendini bayılırsın vs. sonunda diet bitince yine coşar kilon. bol su içiceksin gerek kas yapmak için gerek kiloları yakmak için en etkili hadisedir su. akşam yemeklerinde hamur veya yaglı yemekler yememeye çalışıcaksın. gerekiyorsa ögünlerini arttır ama arada bir abur cubur yemekten yada "du baba ben bi yarım ekmek çekiim" kıvamında şeylerden kaçın. mayonez + kola + beyaz ekmekten uzak dur. bilhassa asitli içeceklerden uzak durmaya çalış yada miktarını azalt. spor yapma imkanın varsa elinden geldigi kadar yap. tavsiyem gym e gitmendir ama kilo probleminden dolayı utanıyor olabilirsin. ilk gittigim zamanlar millet hayvan gibi agırlıklar kaldırıyodu , hoca bana demir bi çubuk vermişti ben onu bile kaldıramıyodum onun için bıraktım gym olayını. normaldir yani böyle şeyleri kafaya takman herkes takar. belki abes görünebilir fakat mümkünse terapiste git çünkü kilo problemi genelde psikolojik nedenlerden dolayı ortaya çıkıyor. hea bu arada akşamları light yogurtlardan yiyebilirsin akşam yemegi yerine. [signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 08 Temmuz 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj HasMez tarafından 08 Temmuz 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakasız ama alafrangaya alışmış biri olaraktan alaturkada bende işimi göremiyorum:). Ve seni 10 dakika önce çok daha iyi anladım ve kulaklarını çınlattım:-P.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

BoL boL bişeyLer düşün , beynini hiç boş bırakma , devamLı abuk subukta oLsa bişeyLer kurcaLasın beynini.

O zaman ne yemek derdin oLacak ne de kiLo[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu gecen sene okuldan atıldım ve bu sene butun yıl evde oturdum ılk baslar 65 kıloydum 70 oldum sonra 80 fılan derken annem kılo aldın olum sen dedı cık gez fılan yaptı ben evdede kılo verırım dıyerek ıste ne bıleyım yemek az yemege basladım annem cips getırıor yemıorum fılan spor tek basıma yapmak ıstemedıgım ıcın cıkmıorum sabahları ama arasıra gecelerı maca gıdıoruz ıste yaz ayına geldık ve 73 kılo oldum sımdı bı spor ısım var oda olursa 65 e geri donucem ihsalah ama kılo lu olmamdan uzulmuordum da orada kas yerıne gobek olmasını ıstemezdım tabi :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır

[Bu mesaj Hardter tarafından 08 Temmuz 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya..
arkadaslarinda dedigi gibi...
diyetisyen kontrolünde ,basarabilirsin bunu anca..
tek basina o kadar kiloyu atmak biraz zor olabilir...Gerci düsündümde zor olmayabilir , bogazini tutup ,hergün spor yaparsan düzenli bi sekilde, hay hay...Kur'lar falan oluyo;1-2 ay gidiyosun , tig gibi olup geri dönüyosun.
Böyle bi imkanin varsa yap.
Asiri kilolu insanlari aliyolar zaten sadece.
Birde Akupunktur tedavisi uygulayabilirsin,oda son derece etkili .
Diyet süresince, asiri derecede stres olabilirsin dogal olarak ..
Ancak bunu gercekten basarmak istiyorsan,
fedakarlik yapip ... kendini kasip
basarabilirsin!!
Umudunu kaybetme, etrafindaki diger insanlarida ignore et
'' müeheh su dombiliye bak'' tarzinda konusan,konusmasalar bile bunu bakislariyla belli eden ,serefsisleri {=).
kolay gelsiin..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 08 Temmuz 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...