Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upgrade

Waex

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şu anda elimde intel p4 2.6 işlemci 512 sdr sd ram geforce mx440( :)) ekran kartı var.Ram ve ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum.Şimdi bu konuda biraz bilgisizim yardımlarınıza ihtiyacım var.Benim ana kartım ddr rami kabul edermi nasıl anlarım?(anakartın üstünde dd400 agp8x yazıyo ne demek bu ?)
Ekran kartınıda değiştirmek lazım da ben doom benzeri şeylerle alakalı olmadığım için son moda bi 6800 lazım değil.Bütçeme göre iyi denilebilecek ekran kartı tavsiyeleriniz nelerdir.
Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

rad 9550 ,rad 9600 xt ,fx 5700 isini gorur
eger anakartin ddr 400 destekliyosa dusunmeden ramlarini ddr yapabilisin (tek512 ddr al) duruma gore psu (power supply) i degistirebilirsin islemcinde ole param var harcarim diyosan oynamalar yapabilirsin yoksa o fena degil o ole kalabilir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

tam konfigrasyonumu yazıyım geçen yaz hazıranda aldığımız fiyati 1.200-1.300'du fiyatı ( tabi sonradan 1 ram taktım ve anakrat değişti ancak parasızdı anakrt ram'ın parasıyla 1.300 falan işte )
Amd 2500+
EPOX 8rda3+ PRO
1024 MB 2 x 512 DDR Kingston Ram ( 1 'i 333 mhz diğeri 444 mhz mı ne ama 333 görüoda cok farkı yok )
Ati Radeon 9600xt Power Color Bravo Edition ( cok sağlam bi ekran kartı )
LG Cd Writer vardı işte bitane dvd rom aldım kardeşımden yanı şuanda şu pc benım cok bariz işimi görüyo şimdi almaya kalksan 800-1000 arası bişey olur heralde tabi üstünde oynayabılırsın ama ekran kartımı kesin öneriyorum ayrıca ram artık 512'den cacık olmuyor 1 gb'dan aşşası kurtarmıo onuda bil bence[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

ram i sd den ddr a geçirceksen anakartıda deiştirceksin..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

sd ramlarini artirarak performans saglayamazsin ddr yada ddr 2 olmadan en son oyunlarda tam bir atilim olmaz ..9200 se almakda yaptigin yapabilecegin en buyuk hata olur ,9550 yada 9600 xt al 140-200 ytl arasinda bunlar .SE .LE ile biten tum ekran kartlarindan ozenle kacin aynen mx ve rad 9500 alti ekran kartlarindan kacinman gerektigi gibi[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

sd ram kullandığına göre ddr ram takamassın
ama daha detayli bilgi için inndir.com dan everest diye bir program var onu indir.

alabiliyosan 6600 gt(psu nun en az 350watt olması laızm) al, olmassa
9800pro,6600(düz),9600xt,9550 yi tercih et. (agp olmalı)

9550 o/c edilmeden yeterli değil şu anki kartına göre beklediğin farkı yaşatmaz ama ginede fazlasıyla iyidir. en azından dx9 desteği var.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...