jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şimcik ben Dvd yi yazıyorum 1 saat suruyor zaten :) neyse sonra bıtıyor ben bu sefer oldumu dıye taktıgımda gormuyor dvd yı ısıgıda sureklı yanıyor ama eskıden gayet normal bı sekılde calsıyıordu anlam veremedım acaba nero dan olabılırmı yoksa baska bıseymı ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 up[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yazdigin dvdler multisession ise bazi dvd okuyuculari bunlari okuyamiyor. yazarken nerodan baslangicta no multisession sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok onla olmuyor denedım daha oncede sımdı bı daha bı umıtle denedım yıne calısmadı of :([signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eskiden yazdigin dvdleri okuyor ama ?? alcohol le falan yazmayi dene,kullandigin dvdyi degistir.aklima baska bisi gelmiyor. tabi eski dvdleride okumuyorsa dvd playerinda sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dvd markanı değiştirmiş olabilir misin? (yazıp da okkuyamamak!peh!) firmware upgrade dene bir de... Onun katkısı olabilir birihtimal... Başka da bir olasılık gelmiyor aklıma.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar