ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 arkadaslar ben myfreebb.com ile forum yaptım sitesi bu www.quadrox.gen.tr.tc bir bakın bu foruma server clientini nasıl koyarım. yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tessekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oraya dosya yükleyemezsin. www.rapidshare.de gibi sitelere yükleyip link verebilirsin[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ingilizce zor oluo biraz türkçe olanı yok mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 up diyelim up olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 o zaman bi arkadaşına abi gözünün yağını yiyim şunu sitene upload eder misin diyeceksin. Hem server açıyosun hem zor oluyor diyosun biraz ciddiye alman lazım bu işi[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar