mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaslar BURADAN forumumuza ulasabılırsınız. Paticik herkese yeterde :D malum dota oynuyan herkes paticiğe takılmıo bende burda herkesle birlikte taktik konuşuruz yardimlaşırız fln gıbısınınden dusundum hiç bi kotü nüyetim yok :D tamamen duygusal nese cok uzattım gelirseniz seviniriz[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 biz daha coğuz onlar bu tarafa gelsin O_o![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Diyosun :D yanılıosun cok kişi yok bnetden paticikden[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yok yok baa var aslında belli etmiyolar undergound takılıyolar[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :D bi g3nk var 3 5 kişi bide 3 5 kişi benim gibi g3nk olmayan var[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 su dota nedir birisi aciklasin artik bana delirecem meraktan . son 6 aydir wcIII le ilgili gordugum her konu dota . ums oldugunu biliyorumda insanlar neden bu kadar sardilar dota ya onu anlayamadim . anlayamamin sebebi wc bilgisi yonunden aciz bir adam olmamdir :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 E forumda strat tartışılmıyoki varsa yoksa, mage build rogue build, millet unuttun tft'yi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 DotA dediğin o 3-corridor tipi haritaların en zevklisi (bence). Heroya item doldurup ortalığı dağıtıyorsun, karşının herolarını kesip base'ini yıkmaya vs. çalışıyorsun. Eğlencelidir, denenesidir.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dota dedğin 3 kez bilemeidn 5 kez zevkli, ladderın otesiyok 2v2 ladderın zaten otesi olamaz kasmasınalr gerek yok.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 3-5 kez? D-Day zıkkımıyla karıştırıyor olma Cüce?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dota birusur itemle 50 den fazla deısık hero ile cok guzel bır harıta. w3 den cıkmıs kendısı bambaska bı oyun olmustur :d hatta felsefesı dıabloya daha yakın takım oyunu organıze, el cbklugu vb gıbı bırcok sey gerekmektedır bıde ıtemlerı bılmek fln. bırde dota oynarken arkadas edınırsın bnetde cevren flm gnısler. nese burdan kımse uye olmadı ama foruma :([signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: huun, 11 Temmuz 2005 18:19 tarihinde demiş ki: su dota nedir birisi aciklasin artik bana delirecem meraktan . son 6 aydir wcIII le ilgili gordugum her konu dota . ums oldugunu biliyorumda insanlar neden bu kadar sardilar dota ya onu anlayamadim . anlayamamin sebebi wc bilgisi yonunden aciz bir adam olmamdir :D hic denemediysen mutlaka dene dotadan ya nefret edersin yada basindan kalkamazsin[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Werewolf, 11 Temmuz 2005 19:13 tarihinde demiş ki: 3-5 kez? D-Day zıkkımıyla karıştırıyor olma Cüce? Yok karıştırmıyorum, ama bana gelmedi Dota. benım tanıdığım oyuncualrında ilgisini pek cekmedi (yenı versiyonları falanda bakım ) ama yok yanı, oyunun asıl olayı ladder.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gel bizim G3NK'lerle oyna. Acaip zevk alırsın.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ee cok olmasada ums oynamistim wcIII te . o kale yik areneda gladyator dovustur hic sarmamisti beni . nerde o eski sc umsleri . medicte oynamis olanlar fahisemadness in tadini unutabilecegini sanmiyorum :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar