Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: sheref, 08 Temmuz 2005 05:21 tarihinde demiş ki: ruyanın anlamı, 2 küçük bir büyük mutluluk yaşayacaksın küçük mutluluklar hiç bişi eksiltmeyecek senden ama büyük mutluluk dikkatli olmassan başına iş açacak. ciddisin dimi ? sallamiyorsun ?[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deliTon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ne yazık ki sana cin girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 HOdjayı çağırın!!! HOCA YI CAĞIRIN ÜFÜR HOCA Bİ ŞUNA![signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yorumlar çok dalgasına olmuş diye okumadım ama diğerlerinden farklı bir mesaj atayım: Pişmanlık duyacağın bir haz peşindesin. Ama bu olaya sırtını çevirmeye kalkma sakın. Belki de sadece endişeni yansımıştır rüyana. Ne yaptığının farkında olarak doğru adımlar atarsan gerçekten pişmanlık duyup duymayacağını önceden kestirebilirsin. Alın size rüya yorumcusu pati.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bende bir keresinde dişimin kırıldığını gördüm ertesi gün az kalsın parmaklarımdan birini kırıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sana daa once solenmıs bı seyı fazla onemsememıssın..ve o onemsemedıgın sey bıraccık canını sıkıcak gıbı bısı ona dogru yaklastıkca uyarı alıcaksın yada sana bırılerı yardımcı olmaya calısıcak.bu olayda senı dusundugunden cok etkılıcek.olayda ne olursa olsun sonu cok kotu dııl valla bence ölmıceksın.bıraz takılcaksın ama sorun halledılcek....[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gZm cim şunuda açıklarsan sevinirim Ne bu? ünlümü olcaz? :p Sertaç bizim gitarist, korn daki elemanlarla iyi arkadaş... gidiyoruz kornun barınağına.Sonra oturuyoruz fieldy orda gitar çalıyo slap felan :> Jonathan kös kös winning eleven oynuo psx2 de.. Işte bende orda oturmuşum Head de yerde malmal oturuyo... Evin yanında villa var (her taraf villa) parti veriliyo işte herkez Balkonda kızlar erkekler falan.Bi kız yandan camdan cıkıyo... Aşşa bakıyor falan... Bende jonathan'a bakıyordum (Herifin arkasında pencere) Head yanda yerde oturuyordu çaprazımda... bi baktım head dedi olm abazamısın ne bakıon kız'a? ben de abi jonathan a bakıom yaw ne alaka? dedim sonra muhabbet etmeye falan başladık yine... Böyle abidik bişeydi yaw. Dünde... Bi arkadaş hatırlamıyorum netten konuşuyordum... Ben ozaman okula gidiyordum.Bu yağmurlar herhalde beni etkiledi olcak ki Yağmurlu bi rüya gördüm... Işte okula gidiyordum Felaket yağmur Yağıyo okuldan cıkıyoruz.Tam çıkcaz Müdür anons yapıyor... Kaçın burdan Batıya göç edin, dünya taşıyor! herkez panik (Deep impact filmi vardıya onun gibi panikte millet.Sonra okulda bütün arkadaşlarımı görüom selamlaşıyorum ben kaçıyorum hacı diyip gidiyorum o netten tanıştığım arkadaşla... işte gidiyoruz gidiyoruz.100. yılı geçtik Güllüğe geldik.Ordan Antalya 2bin in ordayız.. Bi baktım güneş açtı (tabi arada muhabbetler varda direk geçicem ben) Noluyoz lan dedim? uyandım. bu nedir ya? böyle abidik gubidik rüyalarmı olur..[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yavv erutan ben bısı anlamadım pek cok karısık geldı ozellıkle ılk ruyan:( ama ıkıncıden sunları anladım toplu bısıler yapıcaksın ya aslında yapmak ıstegın sey bu tam olarak da(nebılıyım bı tatıl bı gezı gıbı bısı) nese ıste o yapmak ıstedıklerını gerceklestırmek ıstıyosun ama yalnız yapmıcaksın ve gerceklestırebıleceksın ama kolay olmıcak gıbımsı yanı mudur falan gordugune gore bısrılerınden destek alıcaksın mı kı?? uff amma karısık yazmısım nese anladın sen ben bılıyorum:) ruya yorumu yapabılıyorum ama tam olarak anlatmanız lazım bıde karıstırmadan[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ölcen olm sen...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok lam yasiom :P[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yatmadan önce lahmacun sucuklu yumurta pide kebap vb bişi yemişsen o yapar kafanın kaşınma hissinide sivri sinek yapmışdır.(bkz: http://www.adanakebap.com/)[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Rüya tabiri nedirki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Riehn, 06 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki: bi mağazadayım.etrafa bakıorum.sonra karşıda kasanın yanında küpeler görüorum.bi tanesini çok beğeniorum.oraya doğru gidicekken sol kaşımın üstü kaşınıo.hafifçe kaşıorum.sonra kasanın oraya gidiorum küpeyi alıorum.orda böyle minyon siyahsaçlı,beyaz tenli,siyah giysili bi kadın var.hintliler gibi giyinmiş.ona fiyatını soruorum sonra da küpedeki şeklin anlamını."ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diyo. aynaya bakıyorum o kaşıdığım yerde şeklin aynısından var baya kabarmış beyaz etrafı da kızarmış.. dinle beni cengaver. kasa ve küpe bereketi sembolize eder. buda demektir ki sende bereket eksikligi var yani çulsuzsun ve aklın fikrin parada. sonrasında hintliler gibi giyinmiş kadından çıkarttıgımız anlam sendeki bastırılmış içgüdüsel duyguların açıga çıkmasıdır. her ne kadar bastırsanda rüyanda apaçık ortaya çıkmış. burdanda bilhassa geyşa yada hintli özlemi çeken fetişist yapılı bir sosyopat oldugun ortaya çıkıyor. fiyatını sordugunda "ölüm işareti demek,senin alnındakinin aynısı" diye bir cevap vermesini rüya aleminden senin anlayacagın dile çevirmem biraz zor olucak ama zoru başarmayı umarak deniyecegim. "çok çulsuz oldugun için fiyatını söylersem kalp krizinden ölürsün" kıvamında bir şey oluyor burada araya gizlenmiş mesaj iste "alnındakinin aynısı". burdanda alıcak kadar enayi olamazsın herhalde demek istemiş rüyan sana. son kısımdaki kaşıma ve iz olayını anlatamıyacagım ahlak kurallarını hiçe sayıcak halim yok fakat neresinin kaşındıgını anlamışsındır herhalde. o izlerde pişik alametidir pudralaman gerekir.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar