Illusion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaşlar yaklasık 1 haftadır ugrasıyorum. Cafemde bir sorun var, Cafeyi Windows Xp ye geçirdim sorunlar gelecegini biliyordum ancak cogunu halletim derken 1 haftadır makınelerde sorun oluştu, makine ilk açılışta 5 dakika boyunca internete girmiyor, 5 dakika geçtikten sonra baglanıyor ancak her 1 saate 1 makınelerde internet baglantısı gidiyor, anca ultima online oynanıyor anlıyacagınız explorer de net olmuyor cok sacma bir sorun bo surunu nasıl cozebilirim. Virüs taraması yaptım virüs cıkmadı. Windows xp sp2 yüklü. makinemde şimdiden teşekkurler iyi calısmalar.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adsl'i usb'den falan mi baaladin?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Evet , Zoom x4 modemim usb'den bagli.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sp'2 yi kaldır dene..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 5 dakika degildir o sure yaklasik 1.5 dakikadir. usb oldugu icin, modem bilgisayar acilmadan acilmaz. o acildiktan sonra telekomdan sinyal gelene kadar da baglanamazsin nete. bu nedenle bi sure aksama olur. modemi aldigin zaman bunu soolemis olmalari gerekirdi. modemi hub'a baglayip ordan dagitimi yaparsan sorunun cozulur muhtemelen. ayrica 1 saatte bir kopmasi... bunun sebebi sanirim telekomdan sinyalin dusuk gelmesi. bolge telekomuyla konus (yardim telefonu vardi adsl icin, onu ara olcum falan iste). [signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 27 Haziran 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sen sorunumu anlamadım, cafede diyorum 25 makıne var, ama hepsi 5 dakika gec gırıyor her 1 saate 5 dakika internet gidiyor[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dediğim gibi sp'2 yi kaldır dene aynı olay olmuştu bir ara bana..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkada ultima oyniyabiliyorum demis o sure zarfi icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evet evet sp2'dendir. format at sen. [spo1=anlayana sivrisinek saz...]cafedeki makinalarin nete baglanmasi icin once baglantinin saglanmasi lazim di mi? baglanti 5 dakika gec saglaniyosa hepsi 5'er dakika gec girer. buna sebep ne olabilir? modem... usb'den baglamissin; ben de diyorum ki usb modem gucu bilgisayardan alir. bilgisayar acildiktan sonra modem acilir; ondan sonra santrale sinyal yollar, santral sinyali geri yollar. ondan sonra baglanirsin...[/spo][signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 internet var ama explorerde yoook ultmacilar takır takır oynuyorlar ama sayfa acmıyor msn acmıyorrrrrrrrrr[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: riglous, 27 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki: ayrica 1 saatte bir kopmasi... bunun sebebi sanirim telekomdan sinyalin dusuk gelmesi. bolge telekomuyla konus (yardim telefonu vardi adsl icin, onu ara olcum falan iste). baglantin yavasladigi icin kalan genisligi ultima kullaniyordur. o an butun ultima oynayanlari cikarip explorer'i kullanmayi dene, muhtemelen girersin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 butun bilgisayarlara format atip linux yuklesene. boylece kimse ayni sorunu yasadiginda sp2'ye veya viruslere suc atamaz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 dediklerinizi denedim gene olmadı. Cafede linux oda iyi =)[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ender1972 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 BOSVER GEC GIRSIN ACELEN NE ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu da bir bakış açısı :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 up[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: 1llusion, 27 Haziran 2005 16:51 tarihinde demiş ki: dediklerinizi denedim gene olmadı. Cafede linux oda iyi =) Yani linux'u proxy olarak kullan demek istedi galiba..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende aynı sorunları yaşamıştım 6-7 ay boyunca, delirtmişti.. kablosuz birde, sakat birşey yani .. düzeldi sonra bir şekilde işte .. işe yarar mı bilmem ama ip ve DNS sunucularını otomatik alacağına kendin yaz, bir öyle dene 1llusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 zaten otomatik almıyor teşekkur ederim yinede.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 up yardim lütfen[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 USB den bağladığına göre ana makine kullanıyorsun. Ana makinende share için kullandığın programı bir kontrol et. Ayrıca başka bir share programıda deneyebilirsin. Ama her zaman için en sağlıklı yöntem Eth/switch bağlantısıdır..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 04 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 up yardm[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sorunu çözdüm :)[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar