Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sorunu çözemedim.

Illusion

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yaklasık 1 haftadır ugrasıyorum. Cafemde bir sorun var, Cafeyi Windows Xp ye geçirdim sorunlar gelecegini biliyordum ancak cogunu halletim derken 1 haftadır makınelerde sorun oluştu, makine ilk açılışta 5 dakika boyunca internete girmiyor, 5 dakika geçtikten sonra baglanıyor ancak her 1 saate 1 makınelerde internet baglantısı gidiyor, anca ultima online oynanıyor anlıyacagınız explorer de net olmuyor cok sacma bir sorun bo surunu nasıl cozebilirim.

Virüs taraması yaptım virüs cıkmadı.

Windows xp sp2 yüklü. makinemde şimdiden teşekkurler iyi calısmalar.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm..

Hardgamer
Illusion
Sanane
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakika degildir o sure yaklasik 1.5 dakikadir.
usb oldugu icin, modem bilgisayar acilmadan acilmaz. o acildiktan sonra telekomdan sinyal gelene kadar da baglanamazsin nete. bu nedenle bi sure aksama olur. modemi aldigin zaman bunu soolemis olmalari gerekirdi.

modemi hub'a baglayip ordan dagitimi yaparsan sorunun cozulur muhtemelen.

ayrica 1 saatte bir kopmasi... bunun sebebi sanirim telekomdan sinyalin dusuk gelmesi. bolge telekomuyla konus (yardim telefonu vardi adsl icin, onu ara olcum falan iste). [signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 27 Haziran 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi sp'2 yi kaldır dene aynı olay olmuştu bir ara bana..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet sp2'dendir. format at sen.
[spo1=anlayana sivrisinek saz...]cafedeki makinalarin nete baglanmasi icin once baglantinin saglanmasi lazim di mi? baglanti 5 dakika gec saglaniyosa hepsi 5'er dakika gec girer. buna sebep ne olabilir? modem... usb'den baglamissin; ben de diyorum ki usb modem gucu bilgisayardan alir. bilgisayar acildiktan sonra modem acilir; ondan sonra santrale sinyal yollar, santral sinyali geri yollar. ondan sonra baglanirsin...[/spo][signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 27 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
ayrica 1 saatte bir kopmasi... bunun sebebi sanirim telekomdan sinyalin dusuk gelmesi. bolge telekomuyla konus (yardim telefonu vardi adsl icin, onu ara olcum falan iste).

baglantin yavasladigi icin kalan genisligi ultima kullaniyordur. o an butun ultima oynayanlari cikarip explorer'i kullanmayi dene, muhtemelen girersin.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1llusion, 27 Haziran 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
dediklerinizi denedim gene olmadı.
Cafede linux oda iyi =)

Yani linux'u proxy olarak kullan demek istedi galiba..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

USB den bağladığına göre ana makine kullanıyorsun. Ana makinende share için kullandığın programı bir kontrol et. Ayrıca başka bir share programıda deneyebilirsin.

Ama her zaman için en sağlıklı yöntem Eth/switch bağlantısıdır..[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 04 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...