elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet arkadaşlar... patideki akvaristler kimlerdir. fistanı biliyorum bir tek bir de bende bir akvaryum var 90 litrelik japon akvaryumum var yakında brichardiye geçeceğim.. akvaryumlarınızda beslediğiniz canlılar neler? hatta mümkünse resim koyalım paylaşalım hobiye bir canlılık olur =)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende beslemekteyim balıklar. akvartistim :) 60 litrelik bir akvaryumum var. ciklet balıkları besliyorum, hmm resim için biraz bekletmek zorundayım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben ben ben =P yeni bi akvaryum yapacam sehpası hazır. resimlerli paylasabilirim kurunca. simdi bi suru yavruları olan bi brichardi kolonisi beslemekteyim[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 benimde akvaryumun var. raspora , çöpçü ve melek besliyorum. macracantalarım da wardı ama akvaryum oturmadan aldıgım ıcın telef oldular.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 fistan aslında kurulum aşamasında fotolarını çeksen akvaryum kurulumu diye akvaryum tutorial'e koyabiliriz :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Fistan, 16 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: ben ben ben =P yeni bi akvaryum yapacam sehpası hazır. resimlerli paylasabilirim kurunca. simdi bi suru yavruları olan bi brichardi kolonisi beslemekteyim fistan senin akvaryum sehbası biraz mutfak dolabına kaçıyor :D brichardilerin çok tatlı webcam de görmüştüm sağlıklı büyüsünler =)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende bi akvaryum sahibiyim. Bayaca büyük. biraz kıvrılsam beni bile alır :) ciklet beslemekteyim ama 1 papağan var ki onu çok seviyorum. balık piskopat, herkesi ısırmaya çalışıyo ama bilen bilir ağız yapısı ısırma olaylarına pek uygun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 koskoca paticikte bu kadar mı akvaryum severler ? toplasak bir elin beş parmağını geçmezler(miş) ya köpek möpek besleneceğine bence balık beslenmeli. kedi ve köpek beslemek yasaklansın her eve bir akvaryum gelsin hehe =)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 150*60*60 deniz akvaryumum var. gerçi çok yeniyim daha ama harika birşey deniz akvaryumu..[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bizde de var bi tane baya büyük. ama tam ölçülerini bilmiyorum. 60 yada 80lt olması lazım. deniz akvaryumuymu$ sanırım. benden çok babam ilgileniyo.daha dogrusu sürekli bakım için birilerini getiriyo eve. o sadece seyredip yem veriyo =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla çikletlerim vardı...sarı prenses, ahli, yunus, ama değiştim...Pirna aldim bugün..hatta resmini post ettim yeni konu başlığı olrak. Ben bide Botia hastasıyım..özellikle çizgili olanları var onların!! Ya benim akvaryum çikletler için biraz küçüük aslında. bide iç filtre olduu için pek uzun ömürlü oluyordu[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bizdede var hemde 600 lt (o_O) ama babam ilgileniyo daha dorusu akvaryumcu var her hafta gelip bakimini yapiyo bi ara üsenmessem foto cekip koyarim. Icindede tropik baliklar var isimlerini bilmiyorum zaten akvaryumla cook fazla alakamda yok sadece arada bi izliyorum o kadar =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Sixoms, 09 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Bizdede var hemde 600 lt (o_O) yuha!!![signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla billa doru. babam akvaryum meraklisi boyle yurt disindan baliklar getirtiyo falan ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Türkiye'de akvaristler derneği kuruldu!! www.akvaristler.org.tr[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 www.cyprusaquarist.com öneririm, güzel forumlar ve resimler var, gayet aktif bi site.[signature][hline]|Sul of Eclipse| <----MBH MRifle-----> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar