mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ilgimi çekti bu astro foto işi.. gezegenler özellikle çok hoşuma gitti. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi aralar bende ilgilenirdim ama bildiğim tek şey :) karanlık bir ortamda izlenmesi,çekilmesi gerektiği ışık olan yerde gözükmüyordu sanırsam.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu zımbırtılar kaç gayme?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Teleskop aksesuar ve kamarea adaptörü ile yaklaşık 1200 dolardı 5 sene önce.... Kamera, Canon EOS300d 800 sterlin , bu yaz Teleskop İstanbulda yaklaşık iki katı fiyatıydı benim aldığımın. Meraklısıs varsa kesinlikle amerikadan getirtmesini önerirm, burada çok daha pahalı[signature][hline]|Sul of Eclipse| <----MBH MRifle-----> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar