KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Benim Bilgisayar PC deil MAC Bu bilgisayara nasıl knight onyine indircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: KeOSTraciOn, 11 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Benim Bilgisayar PC deil MAC Bu bilgisayara nasıl knight onyine indircem Daha önce hiç MAC kullanmadım.Biliyorum ki farklılıklar var ama indirmeden kastın download ise bir değişiklik olacağını sanmıyorum. [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 11 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 acaba oyun mac i destekliyomu :) hertürlü indirirsin kurarsın ama oyunun dll dosyaları acaba macte açılabilirmi en basitinden H-S açılmaz tahminime göre. bence sen bi zahmet clienti indiriver bi oyuna girmeyi dene.sonra gel buraya bize anlat neler oldu diye :D[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 MAC versiyonu yok oyunun, çalışmaz...[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 59 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 amam americada amc çok yani çalışıyo oalbilir ehuehuehue....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar