dededede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Win 98 için sağlam bir defrag programı arıyorum. XP için kullandığım sağlam programlar var fakat 98 için hiç arayıp tarayıp bakmadım şimdiye kadr. O yüzden bilmiyorum ne iyidir ne değldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 power defrag 3.01 i bi dene istersen. download.com da war. ben indirdimdi ama kullanma fırsatım olmadı. bi bak istersen[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 WinXP içi ne kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dededede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Normalde diskeeper kullanıyordum. Bir kaç gün önce O&O Defrag Tool diye birşey denedim ve epey memnun kaldım. Cidden iyi programmış. Kendercik tavsiye etmişti. Bu arada şu power defrag denilen program rezil birşey. Denemeyin bile. Windows'un kendi defrag aracını kullanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar