hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaşlar bende böyle bi program var... Dashund Anti-Crash programın mantığı eğer program çökerse onu kontrol edip fixlemek.. fakat dikkat ettimde normalden fazla oluyor bu fix olayları. yani bana traşmış gibi geldi program. Bi bilginiz var mı bu program hakkında?? Şu anda sildim programı nette bulamasanız upload ederim bi yere..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 genelde cakilmalar programdan degil isletim sisteminden dolayi kaynaklaniyor . programi fixlese ne olacak ki ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ultima online da işe yarayabilir, denemek laızm, kolpa bişey değilse[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: huun, 11 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: genelde cakilmalar programdan degil isletim sisteminden dolayi kaynaklaniyor . programi fixlese ne olacak ki ? cakılmalar, genelde isletim sistemi cekirdeklerınden degil, programların onceden tahmın edılemeyen durumlardaki davranıslardan meydana gelır. win98 gibi sistemler bu gibi durumlari iyi idare edemediklerinden bol bol mavi ekran goruruz.. programa gelince daha once boyle bir program gormemıstım. ama bir denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar