Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İce Wizard!

Foxy

Öne çıkan mesajlar

said:
Xalthos, 09 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
said:
Sethlor, 08 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki:
3 healer fantezi bence casterı fazla olan gruplar uzer

mesela bu eleman exc da oynuyo olupta sunu soylese gotumle gulerdimde, artik komik gelmiyo US de oynayanlarin soyledikleri cunku gercekten ordaki rvr ile bizdeki rvr cok farkli. exc 'da ezik sayilabilcek bi grp setup ile adamlar US de catir catir oynayabiliyo demekki.

Bu eleman :)

Evet biz USciler hep noobuz bilmiyoruz oynamayi USdekilerin hepsi iqsu dusuk beceriksiz adamlar avruplalilarin hepsi zeki ve yenetekli adamlar rast gelmis oyle olmus

Ben kimseyle bilgimi yada egomu yaristirmiyorum ben kendi kendime gayet iyi yetiyorum kimseyede ispatlama derdim yok siz burda sidik yaristirmaya devam edin bu elemanda isine baksin :)[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 10 Haziran 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sethlor, 10 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
Evet biz USciler hep noobuz bilmiyoruz oynamayi USdekilerin hepsi iqsu dusuk beceriksiz adamlar avruplalilarin hepsi zeki ve yenetekli adamlar rast gelmis oyle olmus

ben oylesiniz ya da boylesiniz tarzi seyler dedim mi? ha sen kendin boyle dusunuyosan bisey dememede gerek yok zaten ;>[signature][hline]Alvira
Sosyal ağlarda paylaş

Demek istedigimi gercekten anlamadiysan bisey diyemem sadece cok sukur senle ayni yerde oynamiyorum derim :)

Excalla Us arasında gerçekten gorus farkliliklari var nedenini bende anlamis degilim ama bazi goruslerimiz sasilacak sekilde taban tabana zit ama tabi biz henuz belirli bi kultur seviyesini asamadigimizdan bunlari insan gibi tartisamiyoruz

Kimseyi suclamak yada kotulemek amaciyla soylemiyorum bahsetcegim kisiler ben sevdigim insanlar olayda su.Bahsettigim 3 kisi ben merc>zerker diyince bana deliymisim gibi bakip gulduler excalda zerker merci her zaman dovermis mercin dtsi bitirir diyorum zerk purge atar diyolar :) Simdi vnboardun us ve genel forumlarinda butun light/heavy tanklarin sikayet ettigi sey mercin op'edligidir excalda bu boyle degilsede zerker cok rahat merc tokatliyosa serverlar arasinda cidden ayar farki var demektir ve tartismanin anlami yok ha yok oyle degilsede artik taktir hakkini size birakiyorum yazi yazarken donup bide biz neyiz diyede bi dusunun

Sen soylesende soylemesende excalcilarin usciler hakkinda genel gorusu noob olduklaridir ki ben merc>zerker diyincede hafiften oyle bi damga yedim :) ama matematiksel olarakda mantiksal olarakda kabul etmeniz gereken sey usdede avrupadada yuzlerce cok iyi ve yuzlerce noob oyuncu oldugudur direk biz iyiyiz onlar noob demek komik ve mantiksiz bi davranis[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gelip benle ayni yerde oynayip 2 healer li grp unla karsima cikmani isterdim :>
veya mid de pb grp ile gezen arkadasin exc da ayni setup ile gezmesini...

sethlor, kimsenin kimseye noob dedigi yok veya varda benim gozumden mi kacti?

ben sadece us de yapilan rvr ile eu da yapilan arasinda buyuk farklar oldugunu ve bunun tartismasini yapmanin zaman kaybindan baska bisey olmadigini belirttim.

su anda exc da is yapan guncel setuplari belirtim o zaman size
alb: 2x merc, 2x cleric, 1 paladin, 1 sorc, 1 theurg, 1 cabalist
hib: 2x bm, 1 hero/champ, 2x druid, 1 bard, 1 warden, 1 eld
mid: 2x zerker, 3x healer, 1 shaman, 1 sm, 1 bd
tabi ben burda random gruplardan bahsetmiyorum, yani al random kisileri su setup i yap ne kadar basarili olunur supheliyim. mumkunse sizde us de kendi serverinizda is yapan (gank grplarin kullandigi) guncel setup lari belirtin. eu ile us de yapilan rvr arasindaki farki anlayalim boylece..

ha bu arada bu tartismalar yalnizca biz turkler arasindada oluyo degil, ornegin dun quakenet serverinda daoc irc kanallarinin birinde yine eu us tartismasi vardi..
us deki arkadaslar warden yerine bi tane daha bard alip 2 bard li gruplarla dolasmanin akillica oldugunu soyluyolardi, bizde eu da oynayanlar olarak warden in grupta sart oldugunu savunuyoduk. demekki harbiden cok farkli ortamlar.
ama sonucta biz burda eu da ki rvr dan mutluyuz sizde orda mutluysaniz bi sorun yok tabii ki.. ;>

[Bu mesaj Xalthos tarafından 10 Haziran 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her setupin kendine gore iyi kötü yönleri var tartismak cok gereksiz belirleyici olan oyuncu rr ve yenetenegi ben setup yapsam 3 healer koymam dmg vercek adamin azalir baskasi koyar ama bu bana gore fantezi

Ama iste artik fikirlerimizi bile rahatlikla soylemez olduk illa benim dedigim dogru senin dedginin yanlis durumuna donuyo olay Hunun gmi Maxomu davet etmistim foruma bi ara bi baktim herkes birbirine laf sokma pesinde bosuna girip birbirimizi uzmeyelim dedi cokda dogru demis

Simdi 3 kilo merc 5 kilo sorc mi daha iyi oburumu daha iyi demenin kimseye bi faydasi yok su ortamda cunku artik dusunceyi koru korune savunma moduna gecmis herkes kimsenin dusuncesini degistirmek mumkun degil

Ben pek gruplara girmem solo oynarim gercek yeteneginde soloda belli olduguna inanirim ha buradaki arkaslarinda solo yada group movielerini izleyelim ona gore yorumlar yapalim bence hem daha yaratici hemde daha zevkli olur

Yoksa bence en iyi grup 8x cleric diye tuttursam kim bana bunun aksini ispatlayabilir ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sethlor, anlatmak istediklerimi anlamamisin malesef ve hala diyosun ki high rr veya yetenek belirler..
evet zaten bende random grplardan bahsetmiyorum gank grp lardan bahsediyorum. yani bi realmdaki en iyi oyuncularin bulundugu gruplar. bunlarda tabiki high rr ve yetenekli oluyolar haliyle... ve iste bu grp lar karsi karsiya geldiklerinde on plana cikan sey grp setuplari oluyo.

bi ornek verim sana, us de high rr olan belkide gank grp sayilabilcek bi grup (kendi serveri icin tabiiki) "2xbard, 2xdruid, hero, bm, chanter, animist" boyle bi grp setup i kullaniyo, sen bu grubu alip exc a onceki mesajimda soyledigim grp setup i kullanan mid/alb gank grubunun karsisina cikarirsan 10-15 sn den fazla dayanamazlar ne kadar iyi oyuncular olsalar bile. nerden mi biliyorum.. cunku sizin simdi kullandiginiz bu setuplar zamaninda exc dada kullanildi, basarili olamamaya baslayinca tarih olup gittiler.[signature][hline]Alvira
Sosyal ağlarda paylaş

3 Patch geriden gelmenize rağmen herşeyi önceden bulup tarih etmeniz excalın uber oyuncuların ortak buluşma noktası olmasından gerek :)

Valla yazık ne diim usde oynayan yüzlerce ingiliz italyan alman vs adam var ama nedense uber olanların hepsi euya gitmiş biz sizin eski setuplarınızla idare ediyoruz anca.Ne zamanki at gözlüğünü çıkartırsınızda mantıklı düşünmeye başlarsınız o zaman sizinle yapıcı bişey tartışılabilir anca

PS:DTyi purgelemeye calışmayin purgeunuze yazık :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben senle birsey tartismiyorum ki sethlor. sadece exc i biraz olsun tanimaniz acisindan bilgiler verdim. ayni seyide sizden istedim ama hala sen kendi serverin hakkinda biseyler dicene "yok tamam siz ubersiniz biz noobuz ok.." tarzi konusmalara devam ediyosun.
oynadigin kay da cluster oncesi yapilan lwrp'in exc da yapilan lwrp'in 4 de 1 i kadar olmasi belki sana rvr farkini biraz daha olsun aciklar.[signature][hline]Alvira
Sosyal ağlarda paylaş

Yo bana bişe açıklamıyo

Daha fazla pop=daha fazla zerg başka bi fark yok ben cluster öncesi 500 kişilik serverda oynuyodum şimdi 2.5-3klık servera dönüştü ikisinin arasındaki farkı gayet iyi bilirim

Ayrıca her serverda her charla solo yapabilirsin bunuda dipnot edeyim yeterki ölmeyi göze al.Mesela bi arkadaşım movielerimi izleyip excalda yapamasın bunu diyo haklı olarak ama siz o sahneleri 2 günde çektiğimi düşünüyosun ilk movieimi çekerken rr4den rr5 oldum ikincisindede rr6 oldum tek bi sahneyi bir haftada bulabildiğim oluyo sadece yapamazsın edemezsin bu böyle olmaz demekle olmuyo bi deneyinde önce bi hafta solo takılında sonra oluyomu olmuyomu karar verin

Tabi solo takılmayı 10 kill yapip 2 kere ölmek olarak düşünürseniz üzülürsünüz eskidende paladin şöyle gimp böyle sux diyo topicler geziyodu ama joe rr10 yaptı paladinini ve büyük çoğunluklu solo yada small gruplarla şimdide kesemediği adam yok gibi iyi oyuncu milletin boş laflarına kulak asmayıp kendinin ve charının sinirlarini zorlayandir

PS:Paticik tartisma forumlari zaten tartismayi hep kötü bişey olarak algılamayalım böyle böyle öğrenip öğretcez :)

[Bu mesaj Sethlor tarafından 10 Haziran 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hic bise anlamıyorum US de oynuyanlar hakkında adamlarla bizim aramızda ucurumlar var dark sm setup'lı gruplar eziyor hic sup sm setup gormedim ki 5 aydır haftada 5 gun oynuyorum en az ki ayrica gruplarda warior veya thane olmuyor ki bg olmadan pboa hic biseye yaramaz bende cok merak ediyorum fg fg ye savaslar nasıl oluyor us serverinda yada ard arda 3 veya 4 combat[signature][hline]Tjorn.....
Sosyal ağlarda paylaş

her 3 setuptan biri sm koymamis diger koyanlardan biri dark sm dio dierid sup yada dark

1x supp rm/supp sm
SM(Dark/Supp)
SM(Dark/Supp)
SM can be supp or dark
SM (PBAE)
Spiritmaster - sup/dark - Convoker[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Cok kralsiniz baba ya walla eu da oynayanlarin tasaklarini opmek lzm kralsiniz.
Herneyse konu wizardsa direk kapansin wiz cok ezik bi class, Diger pbaoe lerden farki 350 rangei olmasi pbaoesinin ama clip rangede uzaklastikca dmgi cok azalio , bu sm de cok daha farkli dmg en fazla %50 oraninda filan azalio o yuzden peti olan bi sm veya herhangi bi pbaoer wizden iyi,
Konu wiz ken, wizin guzel speci firedir. Body sorcun 2 sec timere heat debuf u ile gayet guzel adam kesebilirsiniz. Ozelliklede spec bolt can acitir, ama tanklara atmaya calismayin bosuna ya missler yada blocklanir. Ve tabii gidip fire wizle tankda focuslamayin eger assist train onlar ustunde degilse isiniz caster ve healer kesmek.
Earth wizard hakkinda bisi yazmak istemiyorum cunku degmez...

said:
Xalthos, 09 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
zegna bunca zamanda su forumlarda US serverlarda oynayanlarla tartismaya girmenin zaman kaybi oldugunu ogrenemedin bi. dikkat edersen exc da oynayanlarin fikirleri hep birbirine benziyo, ayni sekilde US oyuncularinin fikirleride kendi arasinda birbirlerinkine benziyo. senin onlari anlaman icin gidip orda oynaman, onlarinda exc oyuncularini anlamasi icin gelip burda oynamalari lazim sanirim.

said:
Sethlor, 08 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki:
3 healer fantezi bence casterı fazla olan gruplar uzer

mesela bu eleman exc da oynuyo olupta sunu soylese gotumle gulerdimde, artik komik gelmiyo US de oynayanlarin soyledikleri cunku gercekten ordaki rvr ile bizdeki rvr cok farkli. exc 'da ezik sayilabilcek bi grp setup ile adamlar US de catir catir oynayabiliyo demekki.
[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz
Sosyal ağlarda paylaş

Ve sunu kanser muhabbete cevirmeyin yok sunu euda yapamazdi sunu burda yapamazdi tarzi. Tamam us dekiler gelip euda oynayamiyacak hic bi zaman yada eudakiler usde. Ama bilinki heryerde nooblar iyi playerlar var, sonucta bunu sidik yarisana dondurmenin pekde bi geregi yok.
Ve sunu soyliyim daocta o setuplar cokta ise yaramaz kafaniza zergi yedinizmi bidaha ayilamazsiniz setup metup[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spectacular, 06 Temmuz 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
Ve sunu soyliyim daocta o setuplar cokta ise yaramaz kafaniza zergi yedinizmi bidaha ayilamazsiniz setup metup

senin gibi 3-5 tane cikar diye bak 7. sayfanin sonunda ne yazmisim.
okuma ozurlu musunuz nesiniz anlamadim.[signature][hline]Alvira
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle internet uzerinden insanlara komik sozler soylemeyin lutfen.
Herneyse konuya gelirsek fg vs fg savas eskilerde kaldi biraz. Her an EU serveri asmis zerk kaynio su bu diye zirliyosunuz, ki us tede ayni sey mevcut neyin muhabbetini ediyosunki.
Hani sinirim bozulmasin diyorumda, gerzek gerzek konusuyosunuz surda. Bi adamda mantikli konussa uzulmicem ondan kimse foruma bakmiyo artik heralde ortalik sizin gibilere kaldi herhalde. Neyse birbirinizi yiyin siz bende cekiliyim...[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spectacular, 11 Temmuz 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
Herneyse konuya gelirsek fg vs fg savas eskilerde kaldi biraz. Her an EU serveri asmis zerk kaynio su bu diye zirliyosunuz, ki us tede ayni sey mevcut neyin muhabbetini ediyosunki.

su mesajindanda zaten anlasildi nasil grplarda oynadigin. takil sen tower/keep/bridge savaslarinda zerg vs zerg icinde...[signature][hline]Alvira
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...