alinni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Slm paticik sakinleri... Ben bi archer char açtım ama kasması biraz zor sanki yada niye kasamadığım, itemlerimden fln mı acaba... Bana archer itemlerini yazarsanız (fiyatları ile) memnun olurum. Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Name: WatchUrBack Lvl: 42 Nation: Karus Clan: UNFORGIVEN Server: Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şu an fiyatları bilmiyorum ama şu an elinde olması gereken en düşük itemler: İronx bow +5 Alabilirsen chitin set(paran varsa +6/10 dex bonulu al) Bunlar olursa estlandda iyi party bulursun[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hmm teşekkürler Bide bende +4 horn var onu beş yapmaya korkuyorum, nasil +5 yapabilirim[signature][hline]Name: WatchUrBack Lvl: 42 Nation: Karus Clan: UNFORGIVEN Server: Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eğer upgrade itemse alıyorsun upgrade scrollü anvile koyuyorsun itemi ve scrollü ,sonra ok'a basıyorsun şansın varsa oluyor yoksa olmuyor. Patlama ihtimali var[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 adam yeni char açmış sende chtin bow falan diyon. belki lvl 60 olunca bile bi chtin bowu olmicak:) nese şuan howrn bow kullan(daha iyisini bulabilirsen onu kullan tabi). full dexe aban goblin giy. birşeyler yaparsın.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çok saol aga yardımın için... Üzerimde hep goblin var, ben bu halimle derviş fln kesebilirmiyim (estlandı daha ilk defa gordumde)... :)))[signature][hline]Name: WatchUrBack Lvl: 42 Nation: Karus Clan: UNFORGIVEN Server: Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Horn Crossbow um upgrade item +4 e kadar getirdim +5 e basmaya kotkuyom bi yöntem sölerseniz sevinirim :)[signature][hline]Name: WatchUrBack Lvl: 42 Nation: Karus Clan: UNFORGIVEN Server: Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ne partisi olursa olsun gir.Çekinme yani :) Deru yu solo mu? hm dene bi istersen tecrübe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Iron Crossbow ara (IronX derler bide ona) +1 alıp Upgrade basabilirsin. AMa +3 alırsan bile yeter şu an için. Sonrada deli gibi para biriktir :D Bu arada +8 (yada 7) Iron Bow Chitin Bowlardan daha sağlam vuruyormuş gibi bir laflar dolaşıyor. Onları araştır aslını öğren. Poison Damage falan dediler bana ama anlamadım pek. Chitin Bow elinde olursa şekil olduğu için herkes partiye alır seni :) Scorpion Bow buursan oda olur :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 evet kesınlıle ıron bow +7 chıtın +7 den sağlam bı sılah ama mana ya destek sağladığı ıçın chıtını tercıh edende var tabıı..[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bunun nedeni upg lerde artan ap olması gerekiyor ayrıca videoda da görüldüğü gibi +10 yaparken i.b yi 13 arttı ap kafayı yiyordum 145 attack:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar