Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 BIliyom acildi onceden ama bu film beni feci etkiledi! IMDAAAAAAAAAT! bakin naaptim kendime 1 saattir Mad WOrld u dinliyorum, ve filmde hep bu bolumune geldiginde agliyom[hline]28:6:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya asıl şeyleri düşün adam nasıl bir ruh halindeki böyle bir filme senaryo yazmış, yada adamın başından neler geçmişte mad world gibi bi şarkı yazmış[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 deli bi film deli bi şarkı .. herkes yaklaşmamalı :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 abi 3 kere izledim iki gunde filmi etkiliyo dier sarkilari dah abeter gerci :)[hline]28:6:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar