CooLJACK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya arkadaşlar önce özür diliyorum buraya bu konuyu açtıgım ıcın cunku bızım shard nebula ama başka ultima köşesi yoktu. neyse affiniza sığınaraktan şöle bi problem yaşadık bi arkadaşla; ben iddia ediyorum ki hiç bir thief karakter birisine dalmadıkça, çalmakla hiç bir şekilde karma crim olamaz. arkadaşda sölüyorki olur .... çalmakla gerçekten karma crimliği olur mu ? ben kendisine thief charımı gosterdım ınanmıyo olursun sen ılerde diyo... ilginize teşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Burasi aciklayici olur sanirim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 26 June 2003 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CooLJACK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya karma crimliğini bilmiyomusun ? gider karma ama unsavory e kadar... daha aşşa inmez ! bilen varsa bu konuya açıklık kazandırsın [Bu mesaj CooLJACK tarafından 26 June 2003 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Benımde Gm thief char vardı bahsettıgın shardda.Evet Unsavory den asag ınmez.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CooLJACK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 başka bu konuda bilgisi olan varsa lütfen dinliyorum, inanmıya bilir hala bazi arkadaşlarimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Arkadasım abartmanında bır alemı yok.Sımdı o sevımlı arkadasını ınandırmak ıcın buraya kac ınsanın bu konuyla ılgılı msj atması gerek? Tatmın olmadıysan verdıgım cevap ıcın ozaman artık sen dogru forum alanına dogru kaysan dıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CooLJACK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bende bi problem yok biliyodum zaten uzatmasi işin komiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bırak ozaman bosver,ıspatlamak zorunda degılsın.Istedıgı gıbı yorum yapsın o cok bılmıs,dahı ınsan.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CooLJACK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ve benim en samimi arkadaşlarımdan bi tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Karma belirli bir oranda düşerse sen zaten karma grisi olursun. Diğer bir deyişle karakter rengin gri renkte olur. Hırzı da steal ve snoop yaptıkça karma kaybeder. Bunu en basit dilden düşünecek olursak, saygımlığını yitirir. Beyfendi bir hırsızı düşünemiyorum. Çünkü hırsız ne olursa olsun saygınlığını mesleğini icra ettikçe yitirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CooLJACK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben mantığını sormadim haklisin ama nebula'da unsovary den başka karma kaybetmiyor.... mantığın çok doğru katiliyorum ama malesef yaniliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Peki ben OSI'de oynamıyorum. NBL'da da uzun zamandır GM'lik yapmadım. 4 yıldır Ultima Online oyununun içinde değilim... Tartışmanın manası yok ki. Karma belrli bir levela kadar kaybedersin doğal olarak. Yani ancak Unsavory'ye kadar inersin. Bunu da şu mantıkla düşünün... Skeleton keserek Lord olamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 osi de karma gri ligi diye birsey yok ki? oside ya criminal olursun (attack verince..bir itemi caldigin anda (snoopta degil)) kisa bi süre icinde gecer.. yada Red olursun, red olman icin longterm 5 murder count yemen kafi... onun disinda dread lord a kadar insande crim yada gri olmazsin ki.....osi de.[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Zaten oradaki "ben OSI'de oynamıyorum, NBL'da GM'lik yapmadım" gibi laflar işin uyduruk kısmı idi. OSI forumlrında NBL ile ilgili bir konunun bu kadar uzaması beni irite etti. Yoksa bir "OSI" playeri olarak, tabii ki olmadığını biliyorum. Arkadaş mantık arıyor ben de mantıklı olması için bir takım şeyler söyledim. Sevgiler, Erkmen [Atlantic - Craftsman] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hehe bende arkadasin emulatoru esas alip tüm kuramlarini onun ustune kurmasina deginmek icin dediydim... ;)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar