Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra da patlamalar

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
halen terörün savaş olmadığını zanneden birine ne anltmaya çalışıyorum ki? neyse boşver hayatını yaşa dostum..

böyle bir mantalite yok... evet boşuna tartışıyoruz. dünyanın bütün liderleri milyarlarca insan bir yana sen birr yana... neyse...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
Terörün tabii ki savunulacak yanı yok ama sorun terörün tanımının olmaması. Her isteyen istediği şekilde tanımlıyor. Şimdi birisi çıkar "terörün tanımı budur ulan, aksini söyleyen hayvandır" der ama istediği kadar bu bir şeyi değiştirmez. Kimisinin teröristi diğerinin kurtuluş savaşçısıdır. Kimisinin terör eylemi diğerinin misillemesidir.

CinAli kitabı içeriğinde bişi oldu aslında ama neyse..
Sömürgecilikle birlikte savaş/terör birbirlerine yakın ve karşıt 2 kavram olmuşlardır. Gerçekten yakın oldukları doğru. Ama bir o kadar uzaklar. Şöyle ki
savaşın bir amacı vardır (ülkeyi ele geçirmek) [demokrasi götürmek bir amaç değildir kendimizi kandırmayalım]
teröründe bir amacı vardır (korku uyandırmak)
Savaşta babanı askere çağırırlar ve ölür (ülkesini savunmak adına ölür)
karşı tarafta savaşan Johhny'nin babası askerdir ve ölür (Emir gelmiştir ve asker emiri uygulayıp savaşa gitmiştir ölür)
Terörde de insanlar ölür (Salak kandırılmış bir APTAL bazen savaşların bitmesini istemeyen silah tüccarlarının sponsorluğunda Bazen de "DİN" için bir şeyler yaptığını sanaarak ölür öldürür)
Diğer tarafta Michael'in babası (ki bu adam Irak yanlısı, Irak halkına yardım etmek için koşturan biri de olabilir) bu salak yüzünde diğer 10 SİVİL ASKERLİKLE ALAKASI OLMAYAN insan ile birlikte doğrudan HEDEF alınmıştır ve ölür.

Savaşlarda bile sivil hedefler (hastaneler vb) vurulunca tepki veriyoruz da buna mı vermiyeceğiz?

Yapmayın! HSBC İngilizlerin Ne güzel oldu patladı di mi? Bizim teröre kurban giden gençlerimiz bebeklerimiz var ama yaşasalar ekonomiye yük olacaklardı zaten di mi? Hem öldürenler KURTULUŞ SAVAŞÇILARI, ÖZGÜRLÜK YANLILARI!!! Hepsinin heykelini dikmek destanlarını yazmak gerek ancak heykele yetecek taş, destanı yazacak mürekkep çıkkmaz!!! Hele Okul basan Çeçenler EN ASİL DUYGUNUN İNSANLARI, HAKLI DAVALARI uğruna olur böyle kayıplar...

Teröristin iyisi kötüsü olmaz! ABD girerken elini kolunu sallaya sallaya girdi Irak a. Stratejistlerin beklediği direniş (SAVAŞ) o zaman yapılmadı Şimdi mi yapılacak? O zaman neredeydi bu KUTLU BÜYÜK ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇILARI
Türkiye işgal edilmeye çalışılırsa ben cephe de olucam kardeşim! Ölürsem cephede ölürüm! Yok Hamamböceği gibi korkak ürkek kayaların altına, mağraların dibine saklandımışsam sonradan DİRENİŞÇİ olmak uğruna gidip sivillere zarar verip dinen günah olan intihar olayına girmem

Bütün teröristlere lanet olsun[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun teorör olduğunu savunlanlar şunları cevaplarsa rahtlıcam..

1-) Filistinde otobüs falan bombalıyor. Ama makinelei tüfeklere ve füzeler everebilecek karşılıkları olmadığıiçin. Size göre filintin topraklarını mı savunuyor yoksa terörist bir devlet mi?
2-) Amerika uçakla apartman köy bombalarken savaş yapıyorda aynı şekilde ıraklılar yapınca terörist mi oluyorlar?
3-) Senin ülken işgal edilse, ve karşılık vercek silahlı gücün olmasa sen ne yaparsın?

SOn kez ekliyorum olay kesinlikle yanlış. Ama bana göre savaş yanlış. Bu da savaşın bir parçası..
Savaşlardan en çok siviller etkilenir . Ben de istermiyim sanıyosun. Veya ingilizlere garezim mi var? Savaşa yanlış bence.. Tamamını ele alıyorum ben. Sadece otobüs olayı değil..

budur olay cevap gelirse sevineceğim..[signature][hline]
King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
ve son bir şey Nebuch burası forum. Ama sakın dışarda böyle birşey savunma... Sana yanlış diyip geçmezler..

bana ikiyuzluluğu mu teklif ediyorsun?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Nebuch bu dile getirdiğin şeyleri çık İstanbul'da Taksim meydanında, yada Ankara'da Kızılay meydanında söyle bakalım.

Bu vatan uğruna 30 binin üzerinde şehit vermiş ve hala terörden çekmekte olan bu halka "seslerini duyuruyorlar" de...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
ve son bir şey Nebuch burası forum. Ama sakın dışarda böyle birşey savunma... Sana yanlış diyip geçmezler..

bana ikiyuzluluğu mu teklif ediyorsun?

Terörden bu kadar canı yanmış insan var diye seni bu yanlış anlayışın için senin hakkında yanlış düşünmesinler diye...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah anlatamadım galiba. PKK olayını niye sokuyosunuz.
PKK oplayı çok farklı. Burada toprakları işgal edilen Bir devlet var.. PKK ile bağdaştırıp polemiğe girmeyin.
adam gibi birisi soruları cevaplasa yanmıcam. körü körüne bu kadar bodoslama savunulmaz ki..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 07 Temmuz 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
Bunun teorör olduğunu savunlanlar şunları cevaplarsa rahtlıcam..

1-) Filistinde otobüs falan bombalıyor. Ama makinelei tüfeklere ve füzeler everebilecek karşılıkları olmadığıiçin. Size göre filintin topraklarını mı savunuyor yoksa terörist bir devlet mi?
2-) Amerika uçakla apartman köy bombalarken savaş yapıyorda aynı şekilde ıraklılar yapınca terörist mi oluyorlar?
3-) Senin ülken işgal edilse, ve karşılık vercek silahlı gücün olmasa sen ne yaparsın?

SOn kez ekliyorum olay kesinlikle yanlış. Ama bana göre savaş yanlış. Bu da savaşın bir parçası..
Savaşlardan en çok siviller etkilenir . Ben de istermiyim sanıyosun. Veya ingilizlere garezim mi var? Savaşa yanlış bence.. Tamamını ele alıyorum ben. Sadece otobüs olayı değil..

budur olay cevap gelirse sevineceğim..
[signature][hline]

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
Size en basit örnek TÜRKİYE şuana kadar EN ÇARESİZ anlarında kaldığıdna bile GİDİP HANGİ TÜRK kendini canlı bomba oalrak patlattı? bunu cvp layın susucam..

tukiye ne zaman çaresiz kaldı? biz nato daki en güçlü ikinci orduyuz haberin var mı?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
savaşın kendisi illegaldir!!!!!!!!!!!!!!!

Saddam her kez için bir tehlikeydi ve ortadan kaldırılmalıydı.

amerika herkes için tehlike değil mi yani?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
steel sana sadece sunu soruyorum
Sen ıraklı bir sivilsin sana yapılıyor bunlar elin armutmu toplucak?
Siviller ölüyor. Annen baban ölüyo

soruma cevap lütfen steel
[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

dedim ya oalyı farklı çarptırıyorlar vve eline silah alıp ölen savunmasız bir sivil değildir. VATANI için ŞEhit olmuş bi askerdir.

[Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Temmuz 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...