go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: go2hell, 07 Temmuz 2005 13:20 tarihinde demiş ki: hak edene herşey makbul. Buna senmi karar vericeksin? 2 dusunup 1 konusursan bole bi durumda sende aynı kararı verirsin. Kendini onların yerine koy.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Azmodai, 07 Temmuz 2005 13:20 tarihinde demiş ki: benim hic bir tanidigim ve orada yasayan arkadaslarimin hic biri hic birsey hakketmedi. tabii ki haketmedi. Ama ıraktakide haketmedi. O yüzden bu bir savaştır. Terör değil![signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 terörden yıllarca çekmiş bir ülke olarak hala terörü desteklercesine konuşmanız çok garip.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Her şeyin bir yolu yordamı var. metroda bomba patlatmak savaşdeğil arkadaşm bunu neden kabullenmiyorsun?[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 savaş ta herşey makbul diye birşey hatırladınız mı? size terör diye bir şeyt tanımlamışlar fakat bunun savaşın bir yuzu olduğunu soylemeyi unutmuşlar...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya sivillerin ölmemesi gerekir buna bişi demiyorum ama su ortam kosullarında onlarin yaptıklarını onlarda ona yapıyorlar cevire cevire. azar azar canlarını sıkıyorlar. Irakta senin ölen bir yakının olsaydı ya azmodai?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Çıkış yolu terörizm değildir... SAvaşta siviller öle bilir. Belki ama metroda bir bomba yada otobüste bir bomba patlaması savaş değildir. bana çıkış yolunu açıkla.... işini yordamına göre yapmak... SEn ırakı savunuyorsun git dedene babana sor. Saddamın bize yıılarca yaptıklarını. demek sitedğim teror hiç bir şekilde savunulamaz...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: Her şeyin bir yolu yordamı var. metroda bomba patlatmak savaşdeğil arkadaşm bunu neden kabullenmiyorsun? Savaşın devamı. hafif hafifi can sıkıyorlar işte sende bunu anla.[signature][hline]go2hell [Bu mesaj go2hell tarafından 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Peki bir aparmanın tepesine bomba düşürmek savaşmıdır? Ya ikisinide terörö sayın ya ikisinide savaş. Ben kim haklı demiyorum ki. Anlatamadım galiba. Olayı savunduğum yok. Yanlış ama ıraktakide yanlış bana göre.. Bana göre savaş ikiside. Size göre terör ikiside olmalı. Yanibiri savaş biri teröçrö olamaz..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: terörden yıllarca çekmiş bir ülke olarak hala terörü desteklercesine konuşmanız çok garip. biz terörü desteklemiyoruz .. cunku teror savaştır ve desteklenmesi garip olur, burada hiçbirimiz dazlak değiliz fakat bazen yapılması gereken şeyler vardır. başka yolu olmayan sonuçlar vardır bu onlardan biri...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kesinlikle. 2 side terör dü 2 side yaptı yapmaya devamda ediyorlar. Acıklaması bu işte[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nebuch bi onceki msg ina katılıyorum[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: MartinLGore, 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Peki bir aparmanın tepesine bomba düşürmek savaşmıdır? Ya ikisinide terörö sayın ya ikisinide savaş. Ben kim haklı demiyorum ki. Anlatamadım galiba. Olayı savunduğum yok. Yanlış ama ıraktakide yanlış bana göre.. Bana göre savaş ikiside. Size göre terör ikiside olmalı. Yanibiri savaş biri teröçrö olamaz.. Eğer o şerefsiz ırak askerleri yada militamları sivillerin aralarına gizlenmeselerdi böyle olmazdı. Irak haklı yıllardır saddamdan nefret ediyordu. hatta bazıları savaşı destekliyordu. ama oalylar çok kötü yanlış çarptırıldı...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 savaş teknlojik silahlarla yapılan değildir....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: terörden yıllarca çekmiş bir ülke olarak hala terörü desteklercesine konuşmanız çok garip. biz terörü desteklemiyoruz .. cunku teror savaştır ve desteklenmesi garip olur, burada hiçbirimiz dazlak değiliz fakat bazen yapılması gereken şeyler vardır. başka yolu olmayan sonuçlar vardır bu onlardan biri... Metroda svillerin öldürmesi gibi mi?[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Azmodai, 07 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: cidden burada kimseye yakistiramadim. o kadar uzaksinizki konudan. oturdugunuz yerden fikir soyluyorsunuz, sanki hakkiniz varmis gibi kafanizda adalet dagitiyorsunuz. Masum hic bir INSAN OGLU olmeyi haketmiyor. sizin yaptiginiz gibi ama o baslatti o yuzden hakketti, aa onlarda yapti hadi bizde yapalim, aa ama oda yapti oda haketti gibi olaylara girersek bu isi cozmeyiz, zaten varoldugu kaos icinde birakiriz. ama biz kimizki bunu durduralim. Masum insanlar ne yazikki hep kan akitacak ve her zaman "cannon fodder" olarak kenara itilecek. konu disini tamamen favoriler kismindan kaldiriyorum artik ve mumkunse bir cok kisi ile muhattap olmak istemiyorum artik. Ayip ya, INSALLAH hic bir zaman hic bir yerde yakininizin basina boyle korkunc bir olay gelmez. Saydirin bakalim oturdugunuz yerden, dagitin adaleti. Azmo sivillerin ölmesine bişi demiyorum. Kötü bi olay onada katılıyorum. Sivillerin günahıda yok onada katılıyorum fakat çeliştiğimiz nokta su Bi taraf terör uygularken 2 ci tarafın eli armutmu toplucak?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Birilerinin bazı gerçeklerin farkına varabilmesi için: Terör saldırısında herhangi bir uzvunu kaybetmesi... Yakınını(larını) kaybetmesi... Olayın, huzurunu kaçıracak düzeyde yakınında meydana gelmesi... gibi hayatta her an başımıza gelebilmesi ihtimal şeyleri yaşamaları lazım. Belki o zaman terör eylemlerinin ne elem birşey olduğunu az çok kavrarsınız. En iyi öğrenme biçimi okumak, dinlemek, yazmak değil "yaşamaktır". Bu tecrübeyi yaşamadan bazı şeylerin farkına varmanız ümidiyle....[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Peki bir aparmanın tepesine bomba düşürmek savaşmıdır? Ya ikisinide terörö sayın ya ikisinide savaş. Ben kim haklı demiyorum ki. Anlatamadım galiba. Olayı savunduğum yok. Yanlış ama ıraktakide yanlış bana göre.. Bana göre savaş ikiside. Size göre terör ikiside olmalı. Yanibiri savaş biri teröçrö olamaz.. Eğer o şerefsiz ırak askerleri yada militamları sivillerin aralarına gizlenmeselerdi böyle olmazdı. Irak haklı yıllardır saddamdan nefret ediyordu. hatta bazıları savaşı destekliyordu. ama oalylar çok kötü yanlış çarptırıldı... anlamıyorsun değil mi onların askeri yok herkes sivil askerleri toplama kamplarında olduuldu sonra da sivilleri....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 O zman filistinde terörist. Adamların teknolojileri füzleri uçakları yok. Ellerinden bişi delmiyor. Size göre filistinde terorist..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Peki bir aparmanın tepesine bomba düşürmek savaşmıdır? Ya ikisinide terörö sayın ya ikisinide savaş. Ben kim haklı demiyorum ki. Anlatamadım galiba. Olayı savunduğum yok. Yanlış ama ıraktakide yanlış bana göre.. Bana göre savaş ikiside. Size göre terör ikiside olmalı. Yanibiri savaş biri teröçrö olamaz.. Eğer o şerefsiz ırak askerleri yada militamları sivillerin aralarına gizlenmeselerdi böyle olmazdı. Irak haklı yıllardır saddamdan nefret ediyordu. hatta bazıları savaşı destekliyordu. ama oalylar çok kötü yanlış çarptırıldı... anlamıyorsun değil mi onların askeri yok herkes sivil askerleri toplama kamplarında olduuldu sonra da sivilleri.... bilmezmiyim hiç??? Yıllarca PKK ya militanm yetiştirdiler. binlerce askerimizi aldılar bizden. Terör asla kabullenilemez! işlerine Gelince MİLİTAN işlerine gelince masum SİVİL. Biraz gözü açık olun....[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 halen terörün savaş olmadığını zanneden birine ne anltmaya çalışıyorum ki? neyse boşver hayatını yaşa dostum..[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: terörden yıllarca çekmiş bir ülke olarak hala terörü desteklercesine konuşmanız çok garip. biz terörü desteklemiyoruz .. cunku teror savaştır ve desteklenmesi garip olur, burada hiçbirimiz dazlak değiliz fakat bazen yapılması gereken şeyler vardır. başka yolu olmayan sonuçlar vardır bu onlardan biri... ne demek yapılması gereken bir şey vardır.intikam gerekliyse seni inciten askerden alırsın intikamını savunmasız sivillerden almak şerefsizliktir,korkaklıktır,terördür.yapılması gereken bu değildir,terörün açıklaması olmaz düşünce olarak PKK nın DHKP/C nin zamanında bize yaptığından hiçbir farkı yok.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 steel sana sadece sunu soruyorum Sen ıraklı bir sivilsin sana yapılıyor bunlar elin armutmu toplucak? Siviller ölüyor. Annen baban ölüyo[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Oha Nebuch saçmala abi saçmalama ya sırf Müslümanların yaptığını düşündüğün için ve sırf saldırılan tarafta İngiltere olduğu için böyle konuşuyorsun. ... Terörizm hiçbir şekilde haklı görülemez. Nasıl unutursunuz, daha düne kadar allahın her günü terörist saldırılara uğrayan bir millet değilmiydik. O saldıranları da mı haklı görüceksiniz. Savaş budur savaş budur diyip sivillerin öldürülmesini haklı görmek mantık dışıdır. ... Eğer bir asker bir sivili öldürüyorsa sen öc almak istiyorsan askeriyeyi hedef alabilirsin ama yine sende karşı tarafın sivillerini hedef alırsan bu insanlık dışıdır. Kısasa kısas bu değildir. Bir hükümetin yaptıkları yüzünden bir ulusa kin gütmekten vazgeçin. Ve illaki işi dine dayamak istiyorsanız şunu da söyleyeyim; Allah asla masum insanların öldürülmesini haklı görmez....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: terörden yıllarca çekmiş bir ülke olarak hala terörü desteklercesine konuşmanız çok garip. biz terörü desteklemiyoruz .. cunku teror savaştır ve desteklenmesi garip olur, burada hiçbirimiz dazlak değiliz fakat bazen yapılması gereken şeyler vardır. başka yolu olmayan sonuçlar vardır bu onlardan biri... ne demek yapılması gereken bir şey vardır.intikam gerekliyse seni inciten askerden alırsın intikamını savunmasız sivillerden almak şerefsizliktir,korkaklıktır,terördür.yapılması gereken bu değildir,terörün açıklaması olmaz düşünce olarak PKK nın DHKP/C nin zamanında bize yaptığından hiçbir farkı yok. asker oldurup de ortbas edilmesini beklesinler bu adamlar sesini duyuruyo anlasana buna ihtiyaçları var...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar