Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 10131313 tu icq numaram , hacklemis birisi kullanmadigim icin geri almaya calısmadim bile , nasi olsa öldü icq[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya senelerdir kullanmam.. numarası nasıl olduysa kafama KAZINMIŞ resmen.. 23643570[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oooh ooh canıma deysin. sen benim photobucket ve pati acc umu hacklersen cezasını da çekersin. ps: ben yapmadım ha yanlış anlamayın. icq bile kullanmıyorum nerdeyse.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 chiptech hadi lan. icq kullanmiyormus. demin benle nerden konusuyodun o zaman bap hea?! bende hep icq sifrelerimi unutup yenisini aliyorum hehe üstelik bir mail adresimin sifresini unuttugum icin de ,sifre hatirlatma gibi bi imkanim olmamisti. 3 icq no'm gitmisti öyle. aah ne konusurduk önceden icqdan. msn yoktu o zamanlar =P[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 11 Temmuz 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kolay şifreden dolayı mı walla icqyu bıraklı 1 sene filan oldu ama herseferinde yensini alırıdm, yazmazdım numarayı bir kenara, 9 numara olunca zor oluyo tabi tutmak akılda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Cep nomu yıllar gecti hala bilmem telefon defterine kaydettim ordan soluyorum, ama icq no'yu cat diye solerim ezberimdedir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Numaran güzelmiş, salla kullanan yok artık..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar