Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette yaşanan güncel problemler !!!


ironhammer

Öne çıkan mesajlar

Böle bir topic açmak istedim çünkü ne zaman nette bir sorun olsa hemen forumlara atlarım ve benzer bir sorun yaşayan varmı diye bakarım.
Ben 4gündür adsl de sorun yaşıyorum bağlantı sürekli kopuyor bağlandığı zamanarında yarısında çok yavaş yarsısındada oldukça normal.
Telekoma 3kere arıza kaydı yaptırdım ama hala bişey değişmedi.
Bu yazıyı yazarken bile kopup geldi.Böle bi sorun nelerden kaynaklanabilir Telekomun sevisinden-daireye giren hattın zedelenip zarar görmesinden-Xp nin uyumsuzluk çıkarması (ama 1 hafta öncesinde hiç bir sorun yoktu)-vs vs ...
Okadar çok olasılık varki kafayı sıyırcam bi türlüde düzelmiyo.
Peki böyle bidurumda ben ne yapmalıyım 1-2hafta telekomumu bekleyin düzeltsin diye ki oda garanti değil yoksa başka bi alternatif varmı ?

Not: Nette böle bazı zamanlarda sorun yaşayanlar buraya yazsın topic uplansın.Sorunu olan cevaba ulaşsın.[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ama durduk yere neden bozulsun tozdan fln bozulurmu biraz tadilat vardı ama gerçi kapalı yerdeydi modem.1 hafta önce normal çalıyodu net.Bide nasıl bazen ii bağlanıpta bazen kötü bağlanıyor veya hiç bağlanmıyor? modem bozuk olsa hiç bağlanmaz gibi geliyor ama olabilirde.[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leath, 11 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
ankarada mi oturuyorsun,kecioren taraflarinda?
ayni sorun bendede var 3 gundur,kac defa aradim "ariza kaydiniz var biz sizi arariz" dendi,aranmadi.Deli ediyor beni de.


Banada aynı şeyi sölüyolar bide bugün arıza kaydınız yapıldı ii günler deyip yüzüme kapattılar fitil oldum.
İSTANBUL/K.Çekmecede oturuyorum soğuksu tarafında.
Şu an gene çok yavaş net ve arada kopuyo :([signature][hline]O==[=============- -============]==O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

telekoma laf etmeyin.. evet ben şikayet ettigimde 4 gün aramadılar, ancak soınra aradılar soyle soyle olmuş düzeldi dediler kapadılar... ardından bir gün sonra tekrar sorun yaşanınca kendi teknik servislerini bedavaya yolladılar adamlar gelip halletti... (o yuzden geçte olsa telekom işini yapıyor laf etmeyin, biraz beklemesini ogrenin)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 11 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
telekoma laf etmeyin.. evet ben şikayet ettigimde 4 gün aramadılar, ancak soınra aradılar soyle soyle olmuş düzeldi dediler kapadılar... ardından bir gün sonra tekrar sorun yaşanınca kendi teknik servislerini bedavaya yolladılar adamlar gelip halletti... (o yuzden geçte olsa telekom işini yapıyor laf etmeyin, biraz beklemesini ogrenin)


ne demek kardeşim telekoma laf etmeyin babanın şirketimi telekom.ben bu hizmeti almak için para veriyorum ve 4 gün alamıyosam bu hizmetiyapılan bir ayıptır ve haksızlıktır bu.Biraz beklemesini öreninmiş neden ozaman 24 saat içinde sorununuz hal edilecek yada haber verilecek deniyor.Üstelik ben yukardaki yazımda telekoma hiçde öle ağır bi laf falan sölemedim ama söz verdiği şeyleri yapmayarak, tutarsız ve istikrarsız hizmet vererek isteklerimizi yerine getiremediği için her sözü hak etmektedir. ![signature][hline]O==[=============- -============]==O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyide neden biz açınca böle açıklayıcı bi şey sölemiyolar arıza kaydınız yapıldı artık onlar ilgilencek biz karışmayız diyolar.Bugün dediğim gibi resmen bir kendini bilmez telefonu suratıma kapattı ama onu bulup şikayet edicem.
Tamam telekomunda yaptığı zor bişey böyle olanakları kıstlı bir ülkede böyle bir hizmet vermek zor ama verceği sözleri ona göre versin 24 saat için haber verilcek yada halledilcek deyince bizde bir beklenti içine giriyoruz.
Bide bu yardım hattında çalışanların bazıları ki allahtan bu küçük bi yüzde tam sopalık ulan orda oturduğun yerde sadece telefonlara bakıyosun para alıyosun bir de ukalalık yapıyosun.
Vallahi bugün iice tepem attı.[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...