Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptıgınız işe laf gelirse tepkiniz ne olur..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Yaptıgınız bi işe bi emeğe sanata yalan yanlış bi laf gelirse ne yaparsınız acaba dövermisiniz sövermisin.. Merak işte allah kahretmesin..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 10 Temmuz 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tepkiye bağlı.. insanlar yaptıkları işlere tepki gelmesini isterler. Sen mesela şu anda forum açmış attığın mesaja tepki gelmesini bekliyorsun. Eğer insani, medeni, yapıcı eleştiri içeren tepkiler gelecekse gelsin.. Zaten hayvan misali eleştiri yapanın eleştirisini de kaale almam.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

eleştiriye bağlı
mesela;
hoş ama bazı eksiklikleri var.
şunu şunu yapsan daha güzel olcak

bunlar olumlu karşılarım,

ama;
iğrenç olmuş
ı ıh beğenmedim

bunları ise karşılamam zübelek diye vururum kafalarına[signature][hline][/b]Msn adresim
Ultra-Mega Blogger Ben bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi soylenirse ciiddiye alır,kendimi sorgularım.
kaba-saba odun gibi soylenirse,zaten o insanın hicbirseyinde hayır gelmediği gibi,elestirisinden de hayır gelmez.
he der gecerim.(boylelikle onu da kıl etmeyi basarırım)[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 10 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
adam gibi soylenirse ciiddiye alır,kendimi sorgularım.
kaba-saba odun gibi soylenirse,zaten o insanın hicbirseyinden hayır gelmediği gibi,elestirisinden de hayır gelmez.
he der gecerim.(boylelikle onu da kıl etmeyi basarırım)
[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

ben gercekten eleştri yapmasını bilenle de; oturdugu yerden daha 1/10'unu beceremedigi işe çamur atanı da patide tanıdım.Noldu, delirdim sinirlendim, kendi kendime kufur ettim.Elime bişey gecmedigini gorunce gormezden gelmeye karar verdim.
Oyle insanları gormezden gelirsin sana iyiliği dokunana da tesekkur edersin, oldu bitti .[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela turkıyede sanatcılar var sarkıcı dıyelım zaga ya katıldı dıyelım 2 3 kısı aradı ewt supersınız fılan sonra bırı arıor yaptıgınız ıs cok kotu şöle böle dıorlar ama prog basında eleştiriye her zaman acıgım dıorlar cok acayıp ınsanlar benım yaptıgım işe cok ugras verdıysem salak salak konusuorsa doverım bıde cok calıstım asırı ders calıstım dıyelım ama adam bana zayıf verdıyse sınavıma ama ii not alacagımı hesaplayıp ögrendıysem bıde zayıf vermısse adamı cıkısta dovdururum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi kımse kendıne özeleştiri yapamaz. o yuzden yaptığınız işde başkasınınn fikrini almak çok öenmli bişi. ama genelıkle yaptığım işlerde bu işden anlıyan birinin fikrini almayı hermzna tercıh ederım. hem yapıcı hemde doğru eleştitiler alabilyorsunuz. mesala atölyede proje kapsamında yaptığım işlerde alakasız kişilerden aldığım tepkıler genelıle sevimsiz, yaptığın işi kuçumseyen yada gereksız yere övgu alan şeyler oluyo. neymiş efendım bir bilsenden bir bilene danış : P[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 10 Temmuz 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
laf edenlerinin beğenmedikleri şeyin aynısını veya daha iyisini yapmasını beklerim, ona göre karar veririm.

neva boyacıoğlu öğrencisi olman mümkün.. :O) şaka bir yana bu söylediğine katılmıyorum.. atilla dorsayın bir sürü film çevirmesi kitap yazması gerekirdi o zaman :P hıncal uluçtan bahsetmiyorum bile.. söylemek istediğim insanların daha iyisini yapmadan eleştirme hakkı olması gerekir ki daha doğru daha güzel ve daha "istenilen" e ulaşılabilinsin.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

yaptıgım guzel bı ıse bırı *!hööyt bu ne beaa* gıbısınden bı cewap werırsen benımde tepkım sanane gıbısınden olur ama guzel bi dille bak yawrucum surayı yanlıs yapmıssın dıger seferınde dıkkat et hem ogrenmen ıcın daha yararlı olur derse bende sagol abi yada abla derım[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...