RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Seyrettigim en guzel sıradışı animenerden biri. bir bakin bakalim nasil olmus... Samura Champloo [Bu mesaj RipeFlash tarafından 08 Temmuz 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çok tatlı olmuş tebrikler :) Biraz inceleyince düşünüyorumda; ön yüzdeki ve aradaki mavi bölümleri de arka yüzdeki mavinin tonlarında yaparsan daha hoş durabilir sanırım...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İki eksik var bence. Arka kapakta film bilgisi vs olması lazımdı. Ama sekilsel yaklastıgın icin koymadın herhalde. İkincisi de i koymusun ı olsaydı onlar guzel olan cover daha super olabilirdi diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çok fazla Samurai Champloo yazıyo sanki...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 daha çok samurai champloo gösterımı yapılcakmışda, onun bir afişi hazırlanmış gibi.ben genelllıkle album kapaklarında film hakkında bilgi, yapım yılı ,yapımcı firma ,yonetmenı vb. bilgilerı okumakdan hoşlanan bir ınsanım. bence bunların eksikliği var tasarımında. ama sanırım bunları bilerek göz ardı ettın devinarta koyduğundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet acikcasi ben bunu kendim icin tasarladim...onun icin sadece gorsel ve tasarim olarak tam olmasini istedim...Bundan dolayi goz ardi ettim o bilgileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gayet başarılı ama çok hareketli... benim herzaman sade şeyler daha çok beyenimi toplamıştır...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Aslinda amacimda o tur birseydi dikkat ederseniz resimlerin hemen hemen hepsi çerçeverinden tasmis..Bu animede öyle Turunce renkli güneş gözlüğü takan Rep,hip-pop söyleyen karakterler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bahsi gecen anime'i izlemedim ama gereğinden fazla kalabalık, cok fazla element var. ha amacın buyduysa bile bi duzen yaratsaydın, bi yon vektor cart curt belirleseydin. Edit: dvd kapağı olucna iki ayrılcağını şimdi fark ettim, o zmaan kalabalık fazla gelmedi ama yinede vektor falan lazım.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 09 Temmuz 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 güzel ama bişi gözüme takıldı.. büyük i'leri İ olarak yazmışsın, bi abuk görünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar