Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai Champloo Dvd kapak tasarimim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok tatlı olmuş tebrikler :)
Biraz inceleyince düşünüyorumda; ön yüzdeki ve aradaki mavi bölümleri de arka yüzdeki mavinin tonlarında yaparsan daha hoş durabilir sanırım...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
İki eksik var bence. Arka kapakta film bilgisi vs olması lazımdı. Ama sekilsel yaklastıgın icin koymadın herhalde. İkincisi de i koymusun ı olsaydı onlar guzel olan cover daha super olabilirdi diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
daha çok samurai champloo gösterımı yapılcakmışda, onun bir afişi hazırlanmış gibi.ben genelllıkle album kapaklarında film hakkında bilgi, yapım yılı ,yapımcı firma ,yonetmenı vb. bilgilerı okumakdan hoşlanan bir ınsanım. bence bunların eksikliği var tasarımında. ama sanırım bunları bilerek göz ardı ettın devinarta koyduğundan dolayı.
Mesaj tarihi:
gayet başarılı ama çok hareketli... benim herzaman sade şeyler daha çok beyenimi toplamıştır...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
Aslinda amacimda o tur birseydi dikkat ederseniz resimlerin hemen hemen hepsi çerçeverinden tasmis..Bu animede öyle Turunce renkli güneş gözlüğü takan Rep,hip-pop söyleyen karakterler var...
Mesaj tarihi:
bahsi gecen anime'i izlemedim ama gereğinden fazla kalabalık, cok fazla element var.

ha amacın buyduysa bile bi duzen yaratsaydın, bi yon vektor cart curt belirleseydin.

Edit: dvd kapağı olucna iki ayrılcağını şimdi fark ettim, o zmaan kalabalık fazla gelmedi ama yinede vektor falan lazım.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 09 Temmuz 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...