hoboni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 makinaya format attıktan yeniden kuracağım visual studio'yu. fakat hangisini kurayım karar vermedim. visual studio 2005 beta 2 mevcut. sonuçta geri uyumlu. ama beta. gerçi okuduığum kadarıyla pek sorun yaşanmıyormuş. daha hızlı yeni özellikler... bir de visual studio 2003 var. sonuçta stabil.... acaba hangisini kurmalıyım? ikisini birdn kurmak çok sorun yaratır mı? hangi sırayla kurmalıyım? şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ciddi ciddi proje yapan biriysen 2003 de kal ama yok diyosan 2005 tabikide[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 2003,simdilik.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 beta oldugunu vurgulayarak bende 2003 diyorum[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben yeni bir versiyon varken asla eskisini kullanamam içim bi kötü olur böyle zevk almam yaptığımdan. 2005 beta 2 derim...[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 visual studio 2005 .net framework 2.0 ile calistigi icin eger yazdigin programi bircok insanin kullanmasi projen varsa 2003 te kalmani tavsiye ederim cunku cogu bilgisayarda 2.0 .netframework kurulu degildir ve 2.0 .net frameworkte tipki visual studio 2005 gibi beta dir bu yuzden cok fazla sacma sapan sorunlarla karsilasman olasi ayrica .netframework 1.1 artik xp sp 2 li cdlerde entegre olarak geldigi icin kimsenin senin programini calistirmak icin ek bi dosya cekmeye bile ihtiyaci kalmaz.Bu yuzden benim tercihim visual studio 2003 tur.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 tabiki 2005 sen projene başlarsın eğer uzunsa bitene kadar zaten çıkmış olur kısaysada yakın zamanda framework2.0 yeni win serilerinde kullanılcak ve xp içinde patch olarak inceği için gene işine gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cevaplar için teşekkürler.... 2003'ü kurmaya karar verdim. 2005'i de eğer diskte yer açabilirsem kuracağım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar