equable Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dream Theater in bu parçasının bi videosu konser,clip fln bulabilen varmı her yere baktım inanınki yok[signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Herhangi bir konserde canlı olarak çalmışlıkları yoktur dtnin bu parçayı. Ondan öyle bir canlı kayıt bulunamaz. Malesef klibinin de olduğunu sanmıyorum.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kevin Moore'a ait oldugu icin parca Portnoy o parcayi konserlerde calmiyoruz demis zamaninda. Olan bize oluyo tabi[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hatta "Neden konserlerde Space Dye Vest calmiyorsunuz?" sorusuna "Kevin'in ayrilacagini bilseydik albume de koymazdik." gibi bir yaniti var.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Herşeyi kevin moore'a ait o şarkının. Al bunu hadi eyvallah tarzında bir şarkı olduğundan çalmazlar hiç bir konzerlerde. mesela ytse jam'in esasını da bilmez pek kimse. eski adı majestydir grubun adı sonra değiştirmek zorunda kalırlar. majesty ytsejam[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar