Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psp ariyorum

adidas

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben devilmycry nickli arkadastan aldim 315 milyona ( adidas kizma bana ) :) 1 tane de oyunu 55 milyondan verdi bana 370 milyoba sifir cihaz + 1 oyun almis oldum kendisinde yokmus 15 gün sonra gelecekmis bilginiz olsun

bu arada dogubanktaki yeri bende biliyorum sifir alacaksaniz ordan alin bu satan arkadas biraz fiyatta ucmus bosverin yinede siz bilirsiniz

bu arada american psp lerin dvd bölge kodu 1 dir yani avrupa ile uyumlu degildir

[Bu mesaj dante tarafından 08 Temmuz 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oyuna 55 milyon vermişsin. Psp'ye de 315 milyon.

Öyleyse uçmuş dediğimiz arkadaş;
315ytl'ye psp
55x2=110ytl'ye 2 tane oyun satıyor.

315 + 110 = 425

Geriye kaldı 25 ytl ve spiderman dvdsi. Bu çok uçmak mı? Yoksa benim anlayamadığım bir şey mi var? Zaten bu sıralar hiç evden çıkmıyorum. Dün marketten 2 ayran zor aldım. Onun bile para hesabını yapmaktan acizim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sempatik arkadasim ben sifir aldim ama kullanilmis bi mal ile sifir aldiginda fiyat farki vardir diye biliyorum ben

bana 2 oyunlu sifir 425 milyona mal oluyorken

2. eli 450 milyona mal oluyor

ama sen ayran parasini bile hesaplayamazken senden böyle biseyi hesaplaman1 istememiz anlamsiz olur zaten

acil sifalar !!!!!!!!!!

buarada forbidden sana öm attim bana bi ulas

[Bu mesaj dante tarafından 09 Temmuz 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2. el ama aleti bi kere actim bu bir , ikincisi istedigim fiyata satarim almakta ozgursunuz .. 3.su ben ikinizede 425 milyona kadar indim ...

Azicik ticari kafaniz olsa benden alirdiniz o ayri :) Pspnin 1. el olmasi neyio degistirir ki ? alet amerikada cikali kac ay oldu ?
Gelir bakarsaniz alete sadece 1 kere elime aldigim belli oluo ..

Simdi soruorum 2 tane 50 dolarlik oyun + spider man 2 dvdsi almak varkan ayni paraya 1 oyun aliosunuz .. Sonra bana ucmus diosunuz ? normal hesaba gore psp 350 milyon lira + 2 oyun 100 $ dan 140 milyonlira daha dvdyi koymadan 500 milyon etti .. :)

Baska soze gerek var mi ?[signature][hline]s00 L33t : )
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica devilmycry heralde japonyadan filan aldi .. Cunku pspnin alis fiyati zatn 250 $ + KDV o kadar ucuza turkiyede satan baska kimse yok .. dogu bank bile o fiyata satmio 315 milyon 235 $ demek .. devilmycry 1. el dio e 1. el bu fiyata satmak icin aleti japonyadan 190 $ a almis olmak lazim ben amerikadan aldim 250 $ + KDVye ..[signature][hline]s00 L33t : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...