forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 http://www.cnnturk.com.tr/SPOR/FORMULA1/haber_detay.asp?PID=511&HID=1&haberID=109957 montaya iyi çıkış yaptı, alonso yu start ta geçti.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Montoya kazandı. Sıkıcı bi yarıştı bence hiç geçiş izlemedik. Raikonen yine yapacağını yaptı stratejiyle 3. oldu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ferrariyi tutan biri olarak diyorumki Raikkonen 3. lüğünün stratejiyle yakından uzakdan alakası yok adam Schumacherle aynı strateji uyguladı ama McLaren'e helal olsun araba sağlam gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 E heralde minardilerde aynı stratejiyi uygulardı o halde.. araba gitmiyo flnmı dedim ben?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 M. schumacher zaten trulli yüzünden epey vakit kaybetti. trulliye yarış boyunca ne kadar kızdığımı hatırlamıyorum. Bu kadar yavaş arabayla arkadaki ekibin hızını katletti[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Trulli 2 haftadır yapıyo aynısını[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Vodan, 11 Temmuz 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Trulli 2 haftadır yapıyo aynısını evet ya,sinir oldum geçemediler trulliyi,iyice kapattı adamların önünü,koptular ön gruptan[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: cavanagh, 11 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki: said: Vodan, 11 Temmuz 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Trulli 2 haftadır yapıyo aynısını evet ya,sinir oldum geçemediler trulliyi,iyice kapattı adamların önünü,koptular ön gruptan Aynen ya bu adam bütün heyecanımı alıyor ya!!![signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Montoya gibi buda çingene Bukadar cins bi hırsa ne gerek var. Hani stratejileri fln sağlam olsa veya bukadar hırs bi işe yarasa.. Diğer takımlar pit stop stratejisiyle trulliyi geçtikten sonra birşeyler yapmaya çalışıyorlar mecburen nereden baksanız 20 tur boşa dönüyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben zaten yarışın gidişatına baktım,kendi kendime işallah trulli 3 pit-stop yapar da erken girer pite,elemanların da önü açılır diye düşündüm evet 20-21 tur boşa attırdı elemanlara=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar