adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Meraktan sordum bu oyun kaç levele ulaşınca bitiyor veya bittmiyor mu bu oyun gerçi bitmesi taraftarı değilim sıkılmadan 7 saat oynayurum :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: adayeli_tr, 10 Temmuz 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Meraktan sordum bu oyun kaç levele ulaşınca bitiyor veya bittmiyor mu bu oyun gerçi bitmesi taraftarı değilim sıkılmadan 7 saat oynayurum :D BU OYUN BİTMEZZZZ... ama en yüksek lvl 70 e kadar çıkılabilyor usko da ... onuda yapan çok az insan var zaten çeşitli serverlarda....[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lvl 70 geçilebiliyor ama 70 den sonra skill yok o ayrı konu.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayır 70 e kadar çıkabiliyor diye bişey yok.Omega şuan 71 e kasıyor %40 tı bi kaç gün önce.Sadece skiller yok benim bildiğim kadarıyla 70 ten sonra.BU arada neden kasıyor derseniz stat almak için.[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Her sınıfın 3 grup skilli olduğu için 70 i geçince skillde açabilir,stat pointlerinin yanına.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla en son lvl 70 diyolar ama ke de 80 lvl sınırı var bildiğim kadarıyla 70 den sonra statlar 10 ar skiller 5 er geliyo tabi warrior assian için 70 yeterli ama mage 80 olursa süper olur 3 tane 70 skili 3 tane nova 3 tane 45 skili falan acayip dehşet olur bizim diezde vhail var adam 70 skili ile 1.2 vuruyo nova ile 900 inferno bile 600 vuruyo:S[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 80 kasmak için ömür yetmez be babadan oğula geçen bi charla yaparsın anca[signature][hline]CrawLnig in my skiN [Bu mesaj Reflective tarafından 10 Temmuz 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: BuRiAL_TR, 10 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Her sınıfın 3 grup skilli olduğu için 70 i geçince skillde açabilir,stat pointlerinin yanına. Ben yeni skill açılmasından bahsettim.Hani lvl 70 de yeni skiller açılıyor ya,o bağlamda.Yeni skill pointlerle açtığın zaten varolan skiller biraz daha farklı oluyor.[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.." [Bu mesaj DepReSSioN tarafından 10 Temmuz 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: DepReSSioN, 10 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 10 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Her sınıfın 3 grup skilli olduğu için 70 i geçince skillde açabilir,stat pointlerinin yanına. Ben yeni skill açılmasından bahsettim.Hani lvl 70 de yeni skiller açılıyor ya,o bağlamda.Yeni skill pointlerle açtığın zaten varolan skiller biraz daha farklı oluyor. Sen bir önceki mesajında stat almak için yazmışsın ya bende o yüzden yazdım yeni skiller diye ;-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Knight Online level sınırı : 70 Knight Empire (Orijinal, editlenmemiş) level sınırı : 90 Dip : Level sınırından kastım, yeni skillerin açılması...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 acaba lvl 90da hangi büyü gelir :D ama nasıl kasılır 90 bu heralde babadan oğula geçen bi charla 3. nesilde falan olur olur[signature][hline]CrawLnig in my skiN [Bu mesaj Reflective tarafından 10 Temmuz 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Warrior Level 90 büyüsü resminin olduğu bir link vardı bi zamanlar. Bir arkadaş koymuştu. Arattırdım bulamadım... Bulabilen olursa o linki bi up ediversin...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bale yapıp mı vuruyor? :-)[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 assassin 90da napıyodur acaba :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 SD den farklı görünmüyordu... Ama herhangi bir skilli resimle anlamak imkansız. Özelliklede warrior skillini. Mage olsa haşmetli filan olur "oha baba" filan dersin. Ama özellikle warrior ve rogue skillini bence yaşamak lazım...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 google'dan arattım bulamadım[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya warrior ile roque skillerini yaşamaktan çok yemek lazım yoksa tat vermiyo :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 resim var onu bulamadım bulursam koycam buraya ztn lvl 70 de%100 oluyo lvl puntosu...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Peki level 70 ise en son neden sayfasında şu yaratığı 15 levelde şu yaratığı 45 levelde bilmem ne yaratığı 170 levelde kesecendiye anlayamadığım nokta bu ,belki sizin dediğiniz doğru ama bazı yaratıklar kesilemez öyleyse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: adayeli_tr, 10 Temmuz 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Peki level 70 ise en son neden sayfasında şu yaratığı 15 levelde şu yaratığı 45 levelde bilmem ne yaratığı 170 levelde kesecendiye anlayamadığım nokta bu ,belki sizin dediğiniz doğru ama bazı yaratıklar kesilemez öyleyse nie böyle bir fikre kapıldınki_?DTS lvl 70 am DTS yi lvl 55 adam çok rahat kesiyo...solo olarak....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Peki kesebilir ama adamlar neden bu yaratıklara level koymuş demekki bunun ileriside var bunu zaman gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sitede yaratıkların açıklamasında yazan level ile charların levelleri aynı değil. Yani o yaratıkların gücünü göstermek için yazılan leveller. Bir nevi sıralama yapabilmen için yani. Charların levelleri ile karşılaştırma .. Bu DVD-W'ı kıracam en sonunda. Yine yaktı dvdyi . :([signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oyunun db sini incelediğimde lvl 90 a kadar xp alınıyor su an aklım da deil ama baya bi sağlam istiyodu..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ke de 70 kesınlıkle son degıl zira 71 paladin var bi tane adam saglam kasıcı[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 lvl 90 debuffer priest yapacan o zaman. bi köyü tek başına yıkarsın heralde. tabi o sırada diğerleri lvl60-70 olacak max.[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar