lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaşlar belki biraz basit ve gereksiz bir soru olacak ama oyuna yeniş başladığım için beni mazur görün. :) Goblin diyarlarında human warrior um ile savaşırken bazı oyuncular bana private dan "swift" , "swift pls" , "swf" , "swf pls" gibi mesajlar atıyorlar.Bende durumdan anlamadığım için ne yazıkki cevapsız bırakıyorum. Bu durumla ilgili yani özetle swift in kelime anlamı dışında bu oyundaki yeri ve beni ilgilendiren kısmını söyleyebilirseniz sevinirim.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 swift rogue class ına ait bir basik skill olup adamın daha hızlı koşmasını sağlar.tabi sen rogue ye benzetenler sende swift istiyorlar senin warrior olduğunu anlamıyolar :) bir class karışıklığı :p umarım anladın basik skill olup büyüyü yaptığın kişinin staminasını yükseltir daha hızlı koşmasını sağlar.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hem hızlı hemde açıklayıcı cevabın için teşekkürler. Kaptım olayı :) Hoş pek roque ya da benzemiyorum ama sanırım bi miğfer takmak şart oldu :))[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kolay gelsin iyi ///Swift Pls * B@b Swift Plzzz* mesajları ile :)[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bap wolf plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sadfsadf. Sanda değil sitemim. warriordan swift isteyenlere.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 swift insanın üstüne yakışanı giymesidir...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 "sureyya ayhan buyusu"[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 -aga koştur beni -hö? -bab okcu değilmsin? koştursana beni plz -???....[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar