Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swift nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar belki biraz basit ve gereksiz bir soru olacak ama oyuna yeniş başladığım için beni mazur görün. :)
Goblin diyarlarında human warrior um ile savaşırken bazı oyuncular bana private dan "swift" , "swift pls" , "swf" , "swf pls" gibi mesajlar atıyorlar.Bende durumdan anlamadığım için ne yazıkki cevapsız bırakıyorum.
Bu durumla ilgili yani özetle swift in kelime anlamı dışında bu oyundaki yeri ve beni ilgilendiren kısmını söyleyebilirseniz sevinirim.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Mesaj tarihi:
swift rogue class ına ait bir basik skill olup adamın daha hızlı koşmasını sağlar.tabi sen rogue ye benzetenler sende swift istiyorlar senin warrior olduğunu anlamıyolar :) bir class karışıklığı :p

umarım anladın basik skill olup büyüyü yaptığın kişinin staminasını yükseltir daha hızlı koşmasını sağlar.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Mesaj tarihi:
sadfsadf. Sanda değil sitemim.
warriordan swift isteyenlere.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
swift insanın üstüne yakışanı giymesidir...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
-aga koştur beni
-hö?
-bab okcu değilmsin? koştursana beni plz
-???....[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
  • Yeni Oluştur...