Selamon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kokoreç severler bir mekana bağlandımı o mekandan kolay kolay vazgeçemezler. Üçel Büfe de benim bağlandığım bir kokoreççi. Mekanımız Bostancı'da ki dolmuş duraklarının karşısında bulunan küçük bir büfe. Menüsünde sosisli, tost, midye dolma, midye tava ve tabii KOKOREÇ var. Mekanımızı benim için vazgeçilmez yapanı kokoreçi ve midye tavası. Gerçekten muhteşem kokoreç ve midye tava yapıyorlar. Personelide gayet cana yakın. Akşam vakitlerinde çok kalabalık oluyor, gündüz vakti gitmenizi tavsiye ederim. Midye tava yerseniz yanında limonata içmenizi öneririm. Mekanın limonatasıda hiç fena değil. Afiyet olsun. :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açtığıma bin pişman oldum canım deli gibi kokoreç çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Eheh kendi kendine telkin etmiş gibi oldun :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 orası Şıkır Şıkır Koko Musti'nin yanı mı oluyor ? Not : nasıl bir isimdir Şıkır Şıkır Koko Musti , anlayabilmiş değilim hala...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 orda arada iki tane bufe var. hangısı oluyo sımdı buç. altgecıde yakın olan mı yoksa yola yakın olan mı?[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yola yakin olan... e cus diyorum, koskoca UCEL BUFE yazisini goremedin ya helal olsun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 napiim ben oraya ayık kafayla gitmem ki :D yola yakın olansa evet kokoreçi guseldır gecenın bi yarısı gidersin alkollu alkollu yersin kokorecini , soldan bi kaç midye dolma atarsın... Kendine gelirsin valla[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar