BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kennedy caddeisnde. acılalı daha cok olmadı. cok sevimli iki ortağı var. dekoru cok güsel duvarlar film afişleriyle kaplı ve çok güzel müzik çalıo. ayrıca tunalı civarındaki çou yere göre kaliteli ve ucuz sayılır. saatlerce oturup iyi vakit gecirebildiğimiz nadir yerlerden arkadaslarla. gidin bi görün derim ben[signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bende gittim gördüm tavsiye ederim.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gece bir yerlere akmadan önce, başlangıç için oldukça güzel bir yer...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar