adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bana kalırsa açılacak neden bu kanıya vardığımı düşünürsen adam süper novanın yanına yeni kutulara yer bırakmış açılmayacak olsa neden oraya o kutuları bıraksın değilmi bu benim fikrim[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 adayeli_tr neden aynı konuda binbilmemkaçküsürmilyonbin tane başlık açma ihtiyacı duyuyorsun? Bir tane başlık açmışsın, bu başlıkta yazdığın konu zaten açtığın diğer başlığın içeriği ile alakalı. Niye yani? Zaten dvd çekerken, boş dvd yi yakmışım, canım sıkkın.. :([signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
SHOPAR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Açılıyo merak etme (:[signature][hline]ID : MagicianShopar (Paper Mage) Server : Xigenon Level : 45
adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya ban kimse söylemedi ondan bu konuyu açtım mesela level 70 te meteor açılıyor diyorlar ama ben daha fazla olduğunu düşünüyorum sizce haklı değilmiyim[signature][hline]
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cok halısın kardesım kas olda görelim ne acılıyor abuaaaa[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Öne çıkan mesajlar