jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aha herşeyi başlık açıklıyor adam 26 yaşında cm'nin defansta göz bebeği cm'lilerin bileceği gibi :) ali dürüstle oturup konuşmuşlar. bizim takım bi yabancıyı elden çıkarırsa okoronkwo yu her an transfer edebilirmiş bunun üzerine önceden savunduğum batista serbesttir heryere gidebilir lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 cimbom kısmını duymamışım sevin garibansın öss gazisisin diye fener dedim eehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 getirilicek diye duymuştum ama gelmiş mi emin değilim batista go homee, pinto go homee[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lukunku da gitsin[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 daha sadece balon haberden ileriye gitmedi zaten bu olay ama gelirsede güzel patlar nukem bide öyle ukalalık yapıcak yer aricağına topic'i düzeltsene[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 beckham'ında bonservisi manchester'daydı malzeret mi ? hem daha balon haber bu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 iyide manchester'dan aldı bunuda shaktar'dan almaya çalışıo [ki yok böyle birşey daha][hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 şimdilik susuyorum adam almadan rivaldo bizde diyenlerden deelim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehuehe demişsin diyeceğini zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sağlam kaynak haberi doğruluyor :-P http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=1259 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 adam bugün gelmiş floryayı filan gezmiş ama szn sefillerin parası yetmemiş heralde alamamışlar :D[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 paranız varda noluo?[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Muhaaha he paranız varda ne oluyo paramız yok ama şerefimiz var.Bende Serginho imza atti die duymustum sevindirik oldumdu.[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gs hooijdonku fenerin elinden almak üzereymiş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Raider sen inaniyomusun.al sak gecen sezon alırdık abi dusunuorum Jancker adam borclarından vazgecti gs ye gelmek icin Rui costa terim istesin gelirim diodu nuno gomes aynı sekile bu kdar yıldız la anlaşmaya varılmısken Felipe pinto christian gibi adamları alan adama ben inanmıorum.[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 geçen gün ali dürüst almak için çalışıyoruz demişti tv de bugün de hem gastede hem tv de gördüm o yüzden şeettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Mephisto_, 24 June 2003 01:15 tarihinde demiş ki: daha sadece balon haberden ileriye gitmedi zaten bu olay ama gelirsede güzel patlar nukem bide öyle ukalalık yapıcak yer aricağına topic'i düzeltsene[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Vayyyy ilk kez gs nin haberine balon dedi...Ahaha[hline]İmza yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yoo, sen ilk kez okumuşun[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Nukem_Verite, 24 June 2003 01:12 tarihinde demiş ki: 2.Yavaş getirsin ehehe.Adamın Bonservisi Shaktar da biliom ben[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" Cim-Bom, Nijeryalı defans oyuncusunu gizlice İstanbul'a getirdi Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımında oynayan ve 'Tatil için geldim' diyen 25 yaşındaki futbolcu, doğruca Florya'ya gitti Burada 2. Başkan Ali Dürüst ile görüşen Okoronkwo bonservisinin elinde olduğunu söyledi. Son kararı Fatih Terim verecek (alıntıdır)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Suat Usta geldi, Okoronkwo geldi, oldu olacak Kennedy Bakırcıoğlu'nu, Yusuf Hersi'yi falan da alsınlar da tam CM kadrosu tamamlansın.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ne de olsa bedava, alırlar muhtemelen, başka adam alamaz bu yönetim çünkü.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 pardon kim bedava nası yaa ? ????[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 okoronkwo'nun bonservisi elinde yukarıda benim yazımı oku alıntı olan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bi ara joystick bulup sensible turnuvası yapmalı hatta amiga bulup eua[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ulan onun bile kısaltması mı var senso diye yazıktır :P valla benim el sıcak değil ama zamanında felaket adam devirdim üstüne besteler bile yaptık oyunun ah ah ne günnerdi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar