Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik İstanbul Macerası(arkadaşın anlatımı , küfür içeriyo olabilir)

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Daha sabahın köründe muavinin yalakalık yapılmak üzere bizi seçmesiyle herşeyin başladığına inceden uyanmıştık.İlk etapta ' aabi yolculuk nereye? ', ' aslen nerelisiniz aaabi ' formatındaki soruların kısa sürede ' aaabi gaç senedir badi yapıyon? ', ' aaabi gonsere ben gelsem bana manita ayarlar mısın? ' formatına dönüşmesi bile gayet nizamiydi.

Otobostan inildikten sonra öküz kadar yemek yenmesi, ordan envai çeşit vesaitle Kilyos' a gidilişi ( Yolda dolmuşun önüne atlayan başıboş attan bahsetmek bile istemiyorum ), dolmuşçularla yine tabi ki manita muhabbetlerinden zar zor kurtulduktan sonra MEGADETH' in bütün klasikleri çalması, GARBAGE 'ın ise hiç altta kalmadan mükemmel bir ROCK performansı sunması bütün beklentilerimizin üzerindeydi. KURBAN 'ın performansı ise gerçekten inanılmazdı ki kendilerine antipatim vardır, çok takdir ettim..

Asıl maceranın bu etaplardan sonra gece 2 de başlıycaanı tahmin ediyoduk ama bu kadar inanılmazını beklemiyoduk. Servislerin alanında bir adet minibüs ve 5000 adet insan bekleşmekteydi. Emre lavuğunun bekleyelim modeline karşı benim otostop modelim bu bakımdan ağır bastı haliyle. 5 dakka içinde etrafta dolanan bi arabaya laf atmak suretiyle kendimizi vesaitte bulmamız bir oldu. Vesait, bünyesinde iki adet 25 yaşlarında clubber genç ve 60 yaşında eski ROCKER, hayvan zat; "PEYAMİ ABİ" yi barındırmaktaydı.

Yolculuğun ilk 2 dakikasından hemen sonra kenara çekildi PEYAMİ ABİ bira alıcak denildi. PEYAMİ ABİ gitti gideli 10 dakka oldu, ben de bi kola alıyım diye bakkala girmemle PEYAMİ ABİ' nin bana ' Sen buranın yerlisi misin genç? ' sorusu, ki yapılan onca Ankara' lıyız muhabbeti üzerinedir, benim PEYAMİ ABİ' nin o esnada pırlanta gibi olduğunu anlamama yol açtı.

Yol esnasında PEYAMİ hayvanı, vasati 20 adet olmak üzere ışık gördüğü yer yerde durdu. Bira var mı sorusunu otomatiğe bağlamış şahısın sonrasında sabahlama amacında olduğunu öğrendik.. ABİ her ışık gördüğünde arabayı çekip inmek suretiyle ortadan kayboluyo, gerek sohbet halinde, gerek bi bakıyoruz ekmek arası yaptırmış vs.. derken clubber gençlerden birinin toplamasıyla geri döndürülüyo. Bu arada sahil yolunda PEYAMİ ABİ 120 yle ters şeritten denizi seyrede seyrede gitmekte. Arada bir de efkarlanıp hızı saatte 5 kilometreye kadar indirmekte.

15 20 yerde durduktan sonra geyikler de tükendi tabi, biz PEYAMİ ABİ' yi kafalayıp Taksim' e varma gayretindeyiz.PEYAMİ ABİ' ye bi durum uydurup 4 te otobosumuzun Taksim' den ayrılacağını zor da olsa anlattıktan sonra ABİ ' nin insafa gelip bizi bırakmasını umuyoruz. Gençleri yetiştirelim falan diye yola çıktık derken bu PEYAMİ HAYVANI bu sefer kokoreç yeycem diye tuturdu.15 dakka kokoreçi emdikten sonra hah sonunda yola çıktık derken bu sefer kendimizi arabayla Ortaköy meydanında bulduk. PEYAMİ ABİ arabadan indiği gibi camiye girip kayboldu. Bi 15 dakka sonra clubber gençlerden birinin getirmesiyle sonunda Taksim ' e ulaştık.

Yolculuk esnasında PEYAMİ her indiğinde clubber gençler kafamız şişti demekte ve dandini bi radyo açmakta idi. PEYAMİ ise her arabaya bindiğinde konuşmayı başaramamasına rağmen ufak bi el hareketiyle milim şaşırmadan tek düğmeyle olayı ROCK FM ' e döndürmeyi 15 defasında da başardı. Her seferinde hepimiz gülmekten yarıldık haliyle..

Saat 4 te Taksimde travestilerin arasından dolmuşlara süzülüp, dolmuş + taksi şeklinde sonunda gece mekanımıza ulaştık ama yolda hayatımızdan bikaç gün eksildi..

Sonraki gün de arkadaş bizi gezdirdi
Şahin K nın sahil.mpg filminin tribute ını çektik düzenleyebilirsek ve upload edebilecek bi yer bulursam upload ederim[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid
MoonSerpents / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...