deathblow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mustaine'nin penalarından birimi kaptım be heheeeyt :D Bi cam faunus bulup içine atayım hemen euhuhu[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 harbi mi ? vay bea :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 $imdi aklima geldi bende billy cobham'in bagetlerini kapmi$tim zamaninda :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kesinlikle harika bi performanstı, 14 parça çaldılar galiba, yetmedi doyamadık :( shirley mansonın da götüne hayranız :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: deathblow, 22 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Mustaine'nin penalarından birimi kaptım be heheeeyt :D Bi cam faunus bulup içine atayım hemen euhuhu bi tarafında megadeth yazıor diger tarafında da lead guitar imzası var mustaine ile ilgisi yok mustaine tum penaları attı oradaki ani çaldıklarını atmadı *!kıskan, kıskan, kıskan*[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sonuçta Mustaine'in elinden çıktı =)))) Ayrıca üst tarafa duyurulur Die Dead Enough da çaldılar son albümden -ki en beğendiğim şarkısıdır the system has failed'in- Rüya gibiydi bea...[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mustaine üstüme tükürdüü!! yalayın! :P şaka bi yana adam çok tükürdü yav ben tabi en öndeydim gördüm ya siz? *!Muahhahaha*[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 resim isteruz :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şarjım bittiği için sadece ilk gün fotoları çekebldm :( festivalde fotoğraf çekenlerden bekliyoruz bu topice bişeyler... kamp alanı.. sahnede magick.. bluesaint (tavsiye edilir ayrıca)[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 valla bi suru fotgraf cektim ama ne yazıkki telefondan bilgisayara atamıorm... paylasmayı isterdim..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 penalarin resmini istiyorum merak ettim yahu :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Dela, 22 Haziran 2005 22:08 tarihinde demiş ki: bende de var o penalardan, satabilirim :P penayı satıosan alırım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Dela, 22 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: soylemeden gecemedim, plaj tepesindeki barda calan dj rezaletti, ustuste 3-5 geciste kacirdi hem de nasil kacirma. alete edevata yazik ordaki ekipman dream team gibi biseydi :/ evet ona bende dikkat ettim.bariz sıçtı yani.benim gördüğüm kel bi dj vardı o sıştı.diğerlerini kumsaldan dinledim yüzlerini görmedim. ama lift me up mixi çok kötü olmuştu onu hatırlıyorum=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ayrıca yerli vodka kalmadı absolut satıyoruz diyip "lux" yazılı fişleri 14 milyona satıp , %20 TEKEL VODKA , %80 vişne suyu koyan Beach Party Barını kınıyoruz...[signature][hline]http://radyo.chatortami.net rock-metal web-radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechanix Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben çoğu grubu çektim.megadeth var baya ama zıplamaktan falan net değil.diğer gruplar gayet net 127 küsür foto var ama onları upload uzun iş :D.[signature][hline]Tout Le Monde A tout le monde A tout mes amis Je vous aime Je dois partir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Blue Sanit'e yetişemedim ilk gün, bir tek o içimde kaldı..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi arda girzle sürekli karşılaşıyorduk, sıkılmışız garbage dan. bir de bugün Urza geldi önümde manzara fotosu çekti, dönüş yine rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Festivalden anca gelebildim.. :) Kötü diğildi ama festival gibi de diğildi. Gittime sevindirik oldum tabi :) Benim aklımda kalan Kraftwerk (kesin yanlıs yazdım) Kurban, Mor ve Ötesi iyiydi. Megadethde fena diğildi. Ama hayatım boyunca unutamicam an Garbage ın sahnede oldu yaklasık 1 saattir..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kısa bir özet yapmak gerekirse: Megadeth mikti attı ortalığı 70 dakikada, gerisi de yalandı. Zaten kalabalık da gösteriyordu kimin daha çok çalması gerektiğini.Rockistanbul Organizatörlerini Allaha havale ediyorum.2 elim yakalarında olcak öbür dünyada, sırat köprüsünde bekleyecem onları neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Haa bir de penayı cebine atan güvenlik vardı ki ona ne söylesem az, küfretmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşımda guvenliğin onune dusen penayı almak icin atladı bariyerlerden dayak yesede aldı penayı :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: deathblow, 22 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki: şarjım bittiği için sadece ilk gün fotoları çekebldm :( Ben 3. gunden ektim sırf, ama kendi makinem yoktu bi arkadaşınkiyle, 150 kadar garbage cektim, croplaıy koyarım buraya elime gecince fotolar. Bu arada The kills hayatımda gördüğüm en iyi ikinci sahne show'unu sergiledi (ömrüm boyunca Rolling stones'dan iyisini göremiycem sanırım) cidden muhteşemdiler. Orginizason gecen senekinden cok daha başarılı ve hatasızdı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 The Kills ve Garbage muhtesemdi, ve acıkcası ben andromeda'da megadeth'den cok daha fazla eglendim muhtesemdi adamlar. Yalnız megadeth son gunde cıksaydı cok daha guzel olurdu bence, metal gruplarının cogu son gundeydi ve gecenin ilerleyen saatlerinde yukselen dolunayla birlikte headliner olarak megadeth cok daha iyi olabilirdi.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 andromeda süperdi ya o sempatik insanlar zavallıcıklar isveçten istanbul güneşine geldiler aptal saptal dumanı headliner yapmaktansa gayet andromedayı yapabilirlerdi şöle bi 21-22:00 a çekebilirlerdi en azından. çok az kaldılar onlar da yine bence. dorian da baaya iiydi sanki (eğer ismini yanlış bilmiosam, son gün çıkan bi grup) türk grupların olması gerektiinden fazla iyi fln. organizasyon güvenlik açısından bi garipti ilk 3 gün didik didik her yerde aradılar, son gün çantalarla her tarafa giriyoduk bezdiler galiba.[signature][hline]so smile for the king of loss feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 güvenlik konusunda son gün gördüğüm görüntü öldürdü beni. adamlar toparlanmış gitmişler, çadırlarının olduğu yere de bir adet boş Absolut şişesi kalmış:) alın size güvenlik babında:lol: ama biz de çadırı toplarken geriye ancak bir adet ton balığı bırakabiliyor olmamız beni derin düşüncelere saldı. sonra cüce hayvanı da açıp eliyle yedi ton balığını ya neyse (aç adam) edit: absolutu yalnış yazdım tüüüü reziiiil... utanç içindeyim [signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 23 Haziran 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar