Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Maedhros, 22 Haziran 2005 03:26 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 22 Haziran 2005 03:24 tarihinde demiş ki: Nereid'in kafasını arabanın arka kapısına vurup hasar verdiğim için üzgünüm. hatta şöle diyelim iicene acık olsun kiiim diye sorulur cevap veriyorsa vardır. cümlenin yanına bi slash cizilip yazılır /ben die =P Read this 41 times a day, perhaps you will learn something.[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ehe bu arada Dela'ya şey demişsinde, davetliydik biz gerçekten hehe.[signature][hline]g3nk.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Nesne o nesne, yannış olmuş. Neyse yine anlamazdın sen.[signature][hline]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi ara birisi resimleri koyabilirmi çektiyse?[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Dream Tv'de yayınlanıyordu canlı kanlı..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mna koim. İlk h2000 den beri ilk kaçırdığım konaklamalı rock festivali oldu. (Rock'n Coke haric) ondada megadeth çıktı. Püf :([signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 rockistanbula denk gelen finallerin,hocaların yüzünden kaçtı festical=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Keşke kaçırmasaymışınız,herşey güzeldi valla gerçi biz spidee ile böle kızıl derili olarak dolaşıyoruz Dün alexi nin arkadaşıydı sanrm fotolar aldı özellikle shirley ablamızın :)[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Feci yandım. Etrafımdakilere soluk benizliler olarak bakmaya başladım artık. Megadeth dinledik, Shirley Manson izledik. Yalnız ulaşım ile ilgili ciddi problemler vardı 1.30'da servis sırasına girdim, 4'de evdeydim.. Ama güzeldi hoştu, Megadeth coşturdu, headbang yaptık, pogo yaparken bana saldırmaya kalkanların üzerlerinde sigara söndürdük vs.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Berk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Valla ben de herkesi gördüm hemen hmene Mortis efendi de dahil olmak üzere, Ben dönüşte arkadaşla 2 servisine bineyim deidm ama eve 5te ulaştım... Megadeath dinlemeyen birisi oalrak megadeath sahneye çıktığında yuakrıda yakalanmak feci birşey, neysei ki insanlar pogoya başlamadan aşağıya atabildim kendimi
Xarius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 megadeth konseri hayvaniydi ,biraz gecikmeli olsada dave muhte$emdi.5 saat yer tutmak i$e yaradı en sahneye bayağı yakındım, hayatimin fortunu yedim ama deydi bayaği iyiydi.tek kötülüğü bilekliğini suratima yediğim tokat yüzünden kil payi kacirmamdi =( Shirley zaten harikaydi o elbiseyle tüm gencliği kendine a$ik etti,hayran etti.ayreten yeni gitaristleri ve bateristleride bayaği iyiydi.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 en ön ortanın ortasındaydım!!! 1 değil ama 2. sıra sıkış tıkış bugun geldim kamptan mustaine'in poposunun dibi oluyor kendisi ezildim ama yılmadım (bu arada yukardaki sarkılara ek system has failed ve tornado of souls) hayatımda gördüğüm en güzel performanstı 2. si de Shirley Manson un kıcını acması... =) MUSTAINE IS GOD!!!![signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Shirley Manson eritti bitirdi beni..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ilk şarkı blackmail the universe (system has failed albümü) zaten tüm konserlerinin baslangıcı bu sarkı ile baslıor nasıl olsa system has failed turnesi... Sahne performansı müthişti mustaine hakkaten süper bir insan *!mustaine insan mısın abi?*[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 22 Haziran 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: octopus, 20 Haziran 2005 12:59 tarihinde demiş ki: şu an rockistanbuldan yazıorum bunu deli ortam gece clubber çaldı zaten böle gothic tipler yeah yeah fln yaptı süper yane, megadeth'i beklioruz arklarla. gothic falan diiliz ama YEAH! diye bagıran 2 kişi vardı biri bendeniz diğeri bizim gitarist[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ^ +500 abi beynimi mi okudun ? =)[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 22 Haziran 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: elvyn, 22 Haziran 2005 03:30 tarihinde demiş ki: Nesne o nesne, yannış olmuş. Neyse yine anlamazdın sen. ay imdak olan benim gözüme olmuş siz ne tartışıorsunuz.. dayak yemiş gibin güneş gözlüüyle sakladım(saklamaktayım) tüm gün. arabaya hasar diorsan dela zaptetseydin öss den kopup gelme taze mezun gazı arkadaşını. öf ya. cüzdanımı kaybettim ben ilk günden. ama hiç ayık gezemedim. bilemiorum nedenini nasılını. evime gidip yıkanmak istiorum...[signature][hline]so smile for the king of loss feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst.
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Dela, 22 Haziran 2005 03:13 tarihinde demiş ki: ..p.s: griz nereidle tanisirken "selam ben en iyi" demedi, boylece ikinci defa karsi cins karsisindaki basarisizligi tescillenmis oldu. griz kim..?
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Megadeth i ilk defa dinlememe rağmen inanılmaz keyif aldım mükemmeldi... Shirley abla eritti eritti bitirdi beni...[signature][hline]
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Pha, 22 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki: Nereid,şu köle muamelesi yaptığınız kızcağız mı yahu. Hayattan bezdirmişssiniz çocuğu hehe. 1. sen kime çocuk diyorsun 2. WTF.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mevzu ![signature][hline]g3nk.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Dela, 22 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: evet direk onunla girmeleri lazimdi, ilk 3-5 sarkiyi anlamadim neydi bile. hatta bildigim sarkilar sunlardi; skin 'o my teeth hangar 18 a toute le monde trust peace sells symphony of destruction holy wars she-wolf darkest hour artı sarkılar bunlara Blackmail the Universe Wake up Dead System Has Failed (aklıma geldikçe yazarım)[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Shirley Manson daha sexi olamaz sanırm... bana göre yada geçen seneye göre rezalet diyebiliceğim bi festivaldi organizasyon rezaletti en güzeli herkes zamanında çıktı megadeth dışında sanrm... bilgi alcaz yanyana 2 adam farklı şeyler sölüo haberleri yok birbirlerinden... servisler saatlerinde kalkmaz pes artık... garbage bana göre festivalin en iyisiydi..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Quivalen-soth, 22 Haziran 2005 17:26 tarihinde demiş ki: said: Dela, 22 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: evet direk onunla girmeleri lazimdi, ilk 3-5 sarkiyi anlamadim neydi bile. hatta bildigim sarkilar sunlardi; skin 'o my teeth hangar 18 a toute le monde trust peace sells symphony of destruction holy wars she-wolf darkest hour artı sarkılar bunlara Blackmail the Universe Wake up Dead System Has Failed (aklıma geldikçe yazarım) Tornado Of Souls çaldılar bide[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Quivalen-soth, 22 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: en ön ortanın ortasındaydım!!! 1 değil ama 2. sıra sıkış tıkış bugun geldim kamptan mustaine'in poposunun dibi oluyor kendisi ezildim ama yılmadım (bu arada yukardaki sarkılara ek system has failed ve tornado of souls) hayatımda gördüğüm en güzel performanstı 2. si de Shirley Manson un kıcını acması... =) MUSTAINE IS GOD!!!! heh söylemişim ama söylediğimi unuttum evet tornado of souls vardı[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Öne çıkan mesajlar