OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bugün XP yüklettim..KO yu da neyse tekrar yükledim (service pack2 var)...Yamalama ve hackshield sorunsuz tamamlandı...Ama orc arkadaşın çıktığı login ekranında donup kaldı sistem..Başına gelmiş olan çözümünü bilen varsa bi yardım...
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121583 şuraya bi bak[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 DEP hatası değil bu. Uzun süre beklesende hiç bir hareket olmuyormu? Bilgisayarda bir kilitlenme yada normal dışı yavaşlama oluyormu? Update sırasında pc'ye restart attınmı yada elektrikler kesildimi? Norton 2005 kullanıyormusun? Firewall programı kullanıyormusun yada modemin dahili firewall yazılımı varmı? Bunları cevaplarsan daha iyi yardımcı oluruz...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben bu depi kapadım fln da hala dep hatası verio arada sırada :D
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 DEP ayarlarıyla durduk yerde oynaşmayın. Sadece DEP hatası verirse diğer başlıkta tarif ettiğim yöntemi uygulayın.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dep hatası çıkana kadar kurcuklamamıstım depi. Hata cıktı dediklerini yaptım hala çıkıo :(
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Windows güvenlik ayarlarını kontrol et. Dep hatası veren programların orijinallerini fake edip bi tane ayarların dışında kalan .exe yaratıyordur...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Norton kullanmıyorum...Firewall la ilgili hiç bilgim yok..XP de yeniyim...Update aşaması sorunsuz geçti kesintisizdi...Nedeenini bilmiyorum
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende bi soru soriyim depi açmak için performanstan ayarlara tıklıyorum ama orda 2 sekme gözüküyo,görsel efektler ve gelişmiş diye,dep sekmesi yok yani, sp1 yüklü bu arada[signature][hline]from exile...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkadaşım bak şimdi www.knightonlineworld.com a giriyorsun. sağ tarafta xp service pack2 ile ilgili bi yazı var. adamlar bişeyler hazırlamışlar sorun yaşayanlarla ilgili. onları çekip deniyorsun. sonra gelip bize sonucu yazıyorsun.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dracula USKO sitesinden SP2 için server.ini yi çektim....DEP sorunu olayını da yaptım...Yine oyuna girdiğimde login ekranında orc çıktığı zaman ekran donuyor...Launcher ya da KO.exe farketmiyor olay tamamen bu...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Oyuna giremiyorum...MYKO da indi inecek..Onda girse...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 onda girerse senin ko kurulumu nanay :P yok onda da girmezse format vakti gelmiş de geçiyor demektir :D[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya abi sorun bu zaten..Tertemiz formatlı getirdim kurdum...Olmadı...YARDIM !!! Oyuna giremiyorum !
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yapabildeceklerimin hepsini yaptım...Tüm donanım bilgim yazılım bilgimin yettiğince her şeyi yaptım..Giremiyorum...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Win XP Professional işletim sistemim...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Çalışmıyor..Çalışmıyor...Çalışmıyor..
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yannnıs yer :P [Bu mesaj LordGargamel tarafından 09 Temmuz 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bi dk sen de mi DEP diyosun ya :D yok DEP DEP MEP..o olay halledildi..Açılış oluyor..login gelior..Orc dede donul kalıyor..E tabe pc de donuyor..Hiçbişi basmıyor..Elcağızım da reset düğmesine gidior..
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya malak bişey söyleyecem abuzurt kaçabilir ama. sen bi ekran kartı değiştirip tekrar denesene. belki çakışma hede hödö vardır yada?. arkadaşlarından bi tane ayarla bi kaç saatlik sadece deneme amaçlı. yok bu da olmazsa eğer; senin directX yada ekran kartı sürücünün olduğu cd bozuktur. ha bi de işletim sistemini başka bi cd den kurmayı da deneyebilirsin. Yarabbim bu ne sorundur kaç gündür çözülemedi :/[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 09 Temmuz 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hala çalışıyorum...Donanımdan anlayan ark larımla..Yazdıklarınla ilgisi olsaydı keşke ama elinden geleni yaptın..Kafeden denediğimde ise acc a hiç girmedi..defalarca denememe rağmen..Evdeki işletim sistemini çözsem bile galiba acc gitti...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaşlarının acc giriyor mu peki senin evde?[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evde client tamamen bozuk..Takılıyor..Ama kafeden benim acc a da girmedi...1 saat oturdum başka birşeyler oynadım..(1 saat içinde denedim de)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 "INVALID PASSWORD" şeysi.... Şifremi 2-3 gün önce değiştirmiştim..Eskisini de yenisini de denedim..Ama yine de evdeki sistemi onarıp evden denemek istiyorum
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 1. basamak : bilgisayarın kabloları çıkar 2. basamak : pencereyi aç 3. basamak : aşağıyaa bak gelen geçen var mı diye eğer yoksa 4. basamak. varsa 1. basamağa geri dön 4. basamak : kasayı aşağıya at.[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar