Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk ya Boca Juniors'dan golcü

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
-Wissy, 26 June 2003 00:36 tarihinde demiş ki:
Beni tanimiyorsun diyorum ba$ka bir$ey demiyorum.[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)

Sen acayip zekisin dimi forumların en zeki insanı arkadaş...Kutluyoruz!!!
Hakaret etti hakaret etti diyorsun o zaman ettirtmeseydin durup dururken hakaret edilmez.[hline]İmza yok...

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 26 June 2003 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_NoelBaba_, 26 June 2003 10:19 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 26 June 2003 00:36 tarihinde demiş ki:
Beni tanimiyorsun diyorum ba$ka bir$ey demiyorum.[hline]tHe Original fi$h®

Sen acayip zekisin dimi forumların en zeki insanı arkadaş...Kutluyoruz!!!
Hakaret etti hakaret etti diyorsun o zaman ettirtmeseydin durup dururken hakaret edilmez.[hline]İmza yok...

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 26 June 2003 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Kendi kendini kontrol edemeyenlere ne denir biliyor musun?
Koyun musun sen?Ettirtmeseydinmi$..Yakinimda olsan ettirtmezdime emin ol.
Gelelim zeka meselesine.Super zeki vb. oldugumu iddia etmiyorum.Ama $uradaki bir iki veledin laf edemeyecegi kadar zekiyim.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Sen kendini ne zannediyosun onu anlamış değilim???
Yani ben buradaki herkesden yaşça büyüğüm benden küçük olanlar bana karşı çıkamaz bana laf edemez mi demeye getiriyosun???
Ha bu arada sen de bazı kişilere hakaret etmiş oluyorsun burada velet demek hakaret değilmidir?Belki ben senden büyüğüm?[hline]İmza yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Kar$i cikmak fikirlerle olur.Sacmaliklarla olmaz.Aklinca bana hakaret ederek(Sen ettigini iddia ediyorsun ama nasil ettin anlayamadim..) ya da bana bula$arak bana kar$i cikmi$ olmazsin.Ayrica bu her konuda gecerlidir; Yuzume soyleyemeyecekleri $eyleri klavye arkasindan soyleyen kimseyi adamdan saymam.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Ben insanlarin benden buyuk olup olmadiklarini attiklari mesajlardan anlayabilen bir insanim.Merak etme sen.
Ayrica "velet" hakaret degildir.Sizin durumunuzu en iyi $ekilde tasvir eden kelimedir.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Oku bir mesajlari..Sonra anlarsin asil kirici, ki$kirtici mesajlari ilk kim atmi$..
Eger aksi yurutulen her fikiri ki$kirtici mesaj olarak goruyorsan i$imiz var..Ufak olan ya$ini bile sindirememi$sin daha demektir...[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye hakaret etmedim."Velet" hakaret degildir.Bunu anlamiyorsun cunku bu laf sana fazla dokunuyor.Sanirim kompleksin var.Ayrica bir konuda "kivirma" ihtiyaci cekmeme neden olacak kadar ko$eye sIkI$tIramadInIz ki beni oyle yapayim.Zaten yapamazsinizda..
Ayrica gelip "Wish'in iQsu du$uk" demeyi laf sokmak olarak goren biri ve imzamda gecen cumleyi kurmu$ olan biri olarak bu tur konulara hic girme bence..
Ayrica iyi okursan ilk bana laf edildigini gorursun.Ba$kasi ba$latti.Gidin onun hakkinda konu$un 3 mod aranizda..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Ba$tan sona oku $u Threadi.Cevap veremedigim $eyleri tek tek Quote'le lutfen.
Varsa tabii..
Senin bana "Wish'in zekasi bu kadar i$te ne yapalim." ya da "Wish'in iQ'su du$uk" ya da "Birakin kendi haline" vb. gibi $eyler demek senin ya$ini zaten kanitliyor.
Bunlari bana biri $aka yollu soylese ben anlayi$la kar$ilar bende $akala$irim ama her$eyin bir dozu vardir."Velet" lafi sana koymami$ olsa hicbir$ey demezdin.Demekki koymu$.

Ayrica bundan sonra karar aldim sokakta gorsem "Anaa ne $irin cocuk lan bu." diyecegim ya da beni gorse "Abi." diyecek insanlarla gereksiz muhabbetlere girmeyecegim.Ne derseniz deyin cevap vermiyorum.Derdi olan gelir PM'den cozer sorununu...[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bız wissy ıle gayet sevıyelı tartısıyoruz,nukem senınlede aynı sekılde.Ara sıra takılıyoruz bırbırımıze.su 15 yas muhabbetı bu kadar uzmesın senı nukem,allah uzun omur versın sende gelıceksın bızım yasımıza elbet :) (Bıraz sık dısını 7-8 sene kadar)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Oha sımdı okudumda nukem su yas konusunda kı esprılerı harbıcı cıddıye alma bu kadar.Bız senı gozumuzde kucuk gorsek zaten hıc muhattap olmayız,hıc bır soyledıgını cıddıye almaz cvp bıle vermeyız soyledıklerıne.Eger yas olayına bu kadar gırersek burda bızlerden 7-8 yas kucuk ınsanların hakkımızda soyledıklerı(dıkkat edelım bunlar esprı ıle soylenmıs seyler degıl) kelımelerıde gormemezlıkten gelme.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 26 June 2003 14:19 tarihinde demiş ki:
tüh ya
Wish ne kadar akıllısın
Velet lafı bana bi koydu bi koydu yane çıkaramadım sonrada sataşıyorum işte sana
tüh yani ne kadar akıllısın hemen anlamış adam
*! ciddi mode on*
o iqsu düşük muhabbeti icqdandı..Onuda buraya yansıtmak istiyosan söyliyim geyikti geyik olduunuda söyledim zaten tekrarlıyayım..
Wish burada tartışma olur.Bu tartışmada genellikle seviyeli olur ben sana bu ortamın seviyesini düşürttürmem.Bugüne kadar bana ettiğin hakaretleri şaka olarak aldığım için esgeçtim.Velet lafına karşı bi ezikliğim yok ben velet halimle bu kadar başarılı olduysam gelip burda spor alanında modluk yapıyosam,Zone projesinde editörsem,Html yazarıysam,Türkiye'nin en büyük oyun sitelerinden birinde yazarsam demekki çok akıllı ve başarılı bi veletim.Sen burda seviyeli bi şekilde tartışmaya geldiysen pekala ha her cümlenin sonunda birine hakaret edip yazdığın yazılardaki genel mantık "Cimbomu okşa,karşıya bok at" tak at gözlüklerini kavga çıkart her yerde kışkırtmaya çalış ise bu ters düşer işte..
Neyse şimdilik gidiyorum bu yazıyı 2-3 kere oku ve iyice düşün...[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
You can find me in the club,
bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs,
im in there having sex i aint into maken love,
so come give me a hug, if u in there gettin rubbed

Bir$ey demecegim dedim ama hala bu mesaji atiyorsun..Neyse ustelemiyorum.
Oyle diyorum.Haa haklisin..
Buyuyunce anlayacaksin...[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 26 June 2003 13:25 tarihinde demiş ki:
Kar$i cikmak fikirlerle olur.Sacmaliklarla olmaz.Aklinca bana hakaret ederek(Sen ettigini iddia ediyorsun ama nasil ettin anlayamadim..) ya da bana bula$arak bana kar$i cikmi$ olmazsin.Ayrica bu her konuda gecerlidir; Yuzume soyleyemeyecekleri $eyleri klavye arkasindan soyleyen kimseyi adamdan saymam.[hline]tHe Original fi$h®

Ulan böylesini ilk defa görüyorum farklı bir tür heralde bu...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak..
Nukemle aramdaki samimiyetin duzeyini bilmiyorsun.Beni gramla tanimiyorsun.Girdigimiz bir ikili dialog yok.Gormu$lugunde yoktur buyuk ihtimalle beni.Mesajlarida adam gibi okumadigini ben biliyorum cunku bir onceki Threaddeki mesajini gordum...

Butun bunlar i$iginda benim seviyem, zekam ve mesajlarim hakkinda yorum yapma hakkina sahip olmadigini du$unuyorum.

Edit:Macinda siniriyle biraz abartmi$im..

[hline]tHe Original fi$h®

[Bu mesaj -Wissy tarafından 27 June 2003 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...