SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 benim anlamdıım bunu neden sürekli dile getiriyosunus sanki elinize bise geçecekmiş gibi gelen gelir gelmeyende gelmez bu kadar basit nedir yani bu yok fiyasko olcak yok sıçacaklar herkes kendi işine baksın kardeşim
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 orc human farketmez adam olak once adam :>
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yoo derdım yok bnm sadece buna umut bağlayıpta muhtesem olucak fln dıe dusunene bnm lafım annadın mı?[signature][hline] ========>NvM<===============
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende mukemmel olacagını dusnuyorum arkadasım eger gelicem diyen herkes gelirse gelmessede o serverda sadece biz yokuz baska clanlarda kurlur yine zevkli olur.
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ok allah yardımcınız ossun ne dıım baska azımle sıcan duvarı delermiş insallah gusel olur[signature][hline] ========>NvM<===============
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben geliyorum[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 karus.[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Tribula_IV_, 09 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: sız bence burda bırlık fln sağlayamözsınız bak gorucenız burıal haklı oncekıler gıbı fıyasko olur bu ya bu insanların devam edip etmemesine baglı. kesin bişey söylemek güç. bende denicem bakalım olucak gibiyse bişeyler yaparız zevkli olabilir.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Daha önce fiyasko oldu diye bi olay var ortada,acıklayayım. Rockla ikimiz xig ork yakasında olusum yapmaya calıstık,bayada gelen oldu bi 10 kisiyi bulduk,biz rockla 2.günün aksamı 40ı gectik,digerleriyle beraber kastıgımız halde ara acıldı,hem aranın acılması,hemde bir kac kisinin bırakması yüzünden dagıldık.yoksa büyük bi fiyasko yok ortada.giden sadece 2 gün.Bundan ibaret.Ki ben o 2 gündede cok eglenmistim.
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben ısı yarıda bırakıcak degılım su an zaten adonıste adamlar cok astı ıtem ve level yonunden buraya asılıcam ama dırek human acarım
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 murtazayla takılıcaz biz tahminen 3-4 günde 40 olmayı planlıyoruz inşallah hesapta bi yamukluk çıkmaz. ne kadar kalabalık olursak o kadar çabuk lvl atlarız. onun şimdiden bi plan yapalım. kim orc oluyor kim human kısmını geçelim class olayına girelim. ben %90 priest olucam buff/heal takılmak isteyen varsa haber versin. şimdi vermeyin aklımda tutamam sonra. yada buraya yazın burdan buluruz.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende priestım[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mage,paper yada light olabilir. hayır ya nasıl mage ya nasıl mage ya oO
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 buzk yavşarım ozmn aoe harpylerde[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Eger japko gibiyse,lvl 20 ken golem falan kesebılıyoruz diye hatılıyorum.Dogrumudur,biz 20 ken burning falan kesmıstık.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hasan mezarcı ke de aoe harpy yok sucku yaratıklar sizi katalamıyor lure olmuyorlar
payoff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ehe bende orc warrior en ii warrior lardan biri gelicek
Öne çıkan mesajlar