gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kör olduk hepimiz yada susturlduk gördüysek Arkadan vurdular acımadılar bazen Bazen susmamak gerek bazen de durmamak Bazen bendim vurulan bazen de vuran Kendi kendimeydim yalnızdım Ve tek bir soru var aklımda Neden! Neden! Neden! Tanrı warmı yoksa bunlar bir oyunmu Aşk varmı yoksa herşey koyumu Hayat varmı yoksa bu ölümmü Ve tek bir soru var aklımda NEDEN! NEDEN! NEDEN! Yaşamak buna mı deniyor anne Anne nerdeyim ben babam nerde NEden anne neden !!! Belkide bunlar bir rüya anne Uyanınca herşey çok daha güzel olacak Susma anne Durma anne Uyanma Zamanı anne uyan artık Uyanma zamanı gerçekleri görme zamanı yine Ve tek bir soru var aklımda Neden! Neden! Neden! N'oolur ölme anne...[signature][hline]
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Biraz fazla esinlenme var gibime geldi pek özgünlük göremedim ayrıca kulağa hoş gelmesi gereken şarkı sözlerine özel ezgi de sanki yok gibi ya. Birkaç da yazım hatası falan var ya neyse diyoruz. :) [Bu mesaj Loras tarafından 10 Temmuz 2005 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Loras, 10 Temmuz 2005 05:12 tarihinde demiş ki: Biraz fazla esinlenme var gibime geldi pek özgünlük göremedim ayrıca kulağa hoş gelmesi gereken şarkı sözlerine özel ezgi de sanki yok gibi ya. Birkaç da yazım hatası falan var ya neyse diyoruz. :) yo hiçbiyerden esinlenmedim açıkçası bu şarkı sözünü yazma süremde 5 dakka gibi kısa bir süre ama yinede sağol yorum illa iyi olmak zorunda diilki :P hatta çok saol kendimi düzeltmem için bna yrdmcı olduun için
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hayat var mı yoksa bu ölümmü yü anlayamadım,sonu güzel bitmiş[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Esinlenme zaten istemdışı da olabilir özellikle yapılmıştır demek istemedim, o konuda bir yanlış anlışma olmasın.
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: December_Flower, 10 Temmuz 2005 05:16 tarihinde demiş ki: hayat var mı yoksa bu ölümmü yü anlayamadım,sonu güzel bitmiş hayat varmı yoksa bu ölümmü derken yaşadıımız hayattan isyanımı bişekilde dile getiriorm yani buna hayatmı denir ölüm be bu gibisinden bişe
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: gokayy, 10 Temmuz 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Kör olduk hepimiz yada susturlduk gördüysek Arkadan vurdular acımadılar bazen Burada güzel bir şekilde çift duyuya hitap ederek girilmiş, sonraki paragrafta belki de sırttan hançerlenme konsepti olabilirdi diyorum ama o zaman da klişeye mi kaçardı yoksa güzel mi dururdu emin değilim. Bir de manganın bir parçası vardı böyle isyankar girişli onu aklıma getirdi de. said: Bazen susmamak gerek bazen de durmamak Bazen bendim vurulan bazen de vuran Kendi kendimeydim yalnızdım Ve tek bir soru var aklımda Neden! Neden! Neden! Yine güzel bir gidiş ve olmazsa olmaz nakarat kısmı said: Tanrı warmı yoksa bunlar bir oyunmu Aşk varmı yoksa herşey koyumu Hayat varmı yoksa bu ölümmü Ve tek bir soru var aklımda NEDEN! NEDEN! NEDEN! Öncelikle ben biraz saplantılı bir insan olduğum için w kullanımı doğrudan antipatik yaklaşmama neden oldu. Bir de "koyu mu?" derken tam olarak ne kastedilmiştir acaba. Renkler ve koyunun o somurtgan havası mıdır ? Ayrıca nakaratı daha da haykırıyoruz. said: Yaşamak buna mı deniyor anne Anne nerdeyim ben babam nerde NEden anne neden !!! Belkide bunlar bir rüya anne Uyanınca herşey çok daha güzel olacak Susma anne Durma anne Uyanma Zamanı anne uyan artık Uyanma zamanı gerçekleri görme zamanı yine Ve tek bir soru var aklımda Neden! Neden! Neden! N'oolur ölme anne... Burada ise parçanın hitap ettiği kişiyle tanışıyoruz sanırım ki önemli olan mesaj burada; anneye sığınma, onsuzluğa bir isyan. Araya cümleler içine sıkıştırılan nakarat akıllıca bir hamle. Buradaki sözleri de aklıma gelmeyen bir parçaya benzettim; "esinlenme" geyiğini yazma nedenlerimden, tabi okkalı sallama ihtimalim de göz önünde bulundurulmalı. Son olarak belki de "Lütfen ölme anne" ? Eleştiriye karşı açık olanları, hakikaten irdeleyerek eleştirmek lazım gelir ama değil mi ? :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 10 Temmuz 2005 05:30 tarihinde değiştirilmiştir]
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ehehe işte eleştiri die buna derim :D saol dostum ha bu arada koyu derken koyunun ters kötü anlamından bahsetmeye çalıştm bilmeme anlatabildimmi
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hah tamam doğru anlamışım. Ben de koyunun o somurtgan anlamına vurgu yaptın diye düşünüyordum ama kavraması birkaç saniye fazla sürdü ehe. Başarılar, bundan sonraki çalışmalarını beklerim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 10 Temmuz 2005 05:36 tarihinde değiştirilmiştir]
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Loras, 10 Temmuz 2005 05:36 tarihinde demiş ki: Hah tamam doğru anlamışım. Ben de koyunun o somurtgan anlamına vurgu yaptın diye düşünüyordum ama kavraması birkaç saniye fazla sürdü ehe. Başarılar, bundan sonraki çalışmalarını beklerim. teşekkürler ya bissürü şarkı sözü yazdım ve teyzeme verdm albümü çıkacakta 1 2 aya bitanesini bile koymamış ya ona üzüldüm asıl ben :D
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu pası iki şekilde değerlendirebilirdim ama en iyisi "teyzen şarkı sözünden pek anlamıyor galiba". ;) Yine de albümünün bol satması dileğiyle tabiki, ileride hatasını telafi eder belki. [Bu mesaj Loras tarafından 10 Temmuz 2005 05:44 tarihinde değiştirilmiştir]
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Loras, 10 Temmuz 2005 05:43 tarihinde demiş ki: Bu pası iki şekilde değerlendirebilirdim ama en iyisi "teyzen şarkı sözünden pek anlamıyor galiba". ;) Yine de albümünün bol satması dileğiyle tabiki, ileride hatasını telafi eder belki. [Bu mesaj Loras tarafından 10 Temmuz 2005 05:44 tarihinde değiştirilmiştir] eheh teşekkür ederim bu arada teyzemin adı Berna Keser no korsan cds pls :D kendisi tarkan ve nilkaraibrahimgilin vokalini yapıor ztn eksisozlukde yazınca berna keser die cikior bu arada okul filminde kızın tiyatro sahnesinde söledii rock parcayida teyzem sölüo nası sizce iimi :D keske hep o tarz yapsa müziini
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yaşar Kurt gibi :) fena değil...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Öne çıkan mesajlar